maciaszek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [B]Rwpb[/B], fajnie macie. U nas CIĄGLE pada... [B]Rufusowa[/B], łączę się w bólu ;). Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jak ja tuaj dawno bylam:) stesknilam sie za bialaskiem cielaskiem jak to moja chzresnica mowi:) Quote
maciaszek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Wieczorem wrzucę jakieś foty. Zresztą czasu będę miała na to full (obym tylko nie zapomniała). Siedzę dziś w pracy do 2.30, a może nawet dłużej... Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 o prosze to jak nie zasne to sobie pogadamy na gg:) teraz wzielam sie za szycie ubranka dla Milki bo marznie i juz dwa razy brala zastrzyki na przeziebienie...bylam zagorzala przeciwniczka smiesznych ubranek dla malych pieskow...poki takiego malego nie dostalam pod opieke i teraz juz wiem ze bez tego wydaje sie krocie na leki od przeziebienia:( Quote
maciaszek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']o prosze to jak nie zasne to sobie pogadamy na gg:)[/quote]Jestem za :)! Quote
maciaszek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ja nadal w pracy. Impreza trwa. Muza bardzo fajna, ludziska się bawią, a ja muszę latać ze szmatą i zbierać wodę, która z powodu CIĄGLE padającego deszczu zalewa nam łazienkę. Jak przycupnę na chwilę przed kompem, to przynajmniej sobie noga powybijam rytm ;). Ech.... potańczyłabym sobie... Aha, miały być fotki :). [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/353/3bbc8cb4442d0fd2.jpg[/IMG][/URL] Przyszedł bliżej, usiadł. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/6/4fb5db624aff4540.jpg[/IMG][/URL] I pochwalił się swoim nowym kolegą, z którym zaprzyjaźnił się w krzakach i którego nosił ze sobą wszędzie :). [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/6/3ee0b330c6301e91.jpg[/IMG][/URL] Przyjaźń nie była trwała. W trawach dżungli przyjaciel został porzucony... Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 on nie zostal porzycony...on porzucil bazylka! jak smial! bezczelny! Quote
ab-agnieszka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Moze i dobrze bo jeszcze chcialby sie zadomowic???? Quote
rwpb Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kumpelek nie był w odpowiednim kolorze i był za bardzo wygodnicki. Dobrze mu tak! Quote
rufusowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 a cóż to za impra była? :cool3: mam nadzieje ze sie wyspałaś :loveu: przyjaciel gabarytowo nie pasował :shake: :evil_lol: czy Bazyli nie ma alergii? taki pysio czerwony :cool3: Herka tak ma jak zje cos innego niz karma z jagnięciną :roll: milej niedzieli - u nas chmurzy sie i co chwile pada :roll: Quote
maciaszek Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='rufusowa']a cóż to za impra była? :cool3: mam nadzieje ze sie wyspałaś :loveu:[/quote]Jakaś babka organizowała sobie urodziny. Wszyscy byli poprzebierani za postacie z filmów. Muzyka (w dużej mierze) była filmowa ("Dirty dancing", "Gorączka sobotniej nocy", "Pulp fiction" itp.). Wygląda na to, że bawili się dobrze :). Do domu wróciłam o 3. Nie wyspałam się, musiałam wstać rano, ale mam zamiar nadrobić - zaraz się kładę do łóżka. [quote]przyjaciel gabarytowo nie pasował :shake:[/quote]A to prawda :evil_lol:. Pewnie wcześniej czy później by zginął... [quote]czy Bazyli nie ma alergii? taki pysio czerwony :cool3: [/quote]No właśnie... Weterynarze (i nie tylko) już wielokrotnie mnie o to pytali. Ale Bazyl chyba nie ma alergii. Owszem ma taki bardziej różówy ryjek i obwódki oczu, ale tak miał i ma zawsze - 24 godziny na dobę. Niezależnie co je (choć karmy z jagnięciną nigdy nie jadł). Poza tym nie ma żadnych innych objawów - nie ma wysypki, nie drapie się. Czy to jednak może być alergia (na co?) i jakby to sprawdzić? [quote]milej niedzieli - u nas chmurzy sie i co chwile pada :roll:[/quote]Dzięki, wzajemnie :). U nas pada non stop od prawie 2 dni (po krótkiej przerwie, bo wcześniej padało cięgiem przez 3 dni...) :shake:. Idę do łóżka, z gorąco herbatką. A Bazylka wpuszczę pod kołderkę, żeby zapomniał o spacerze :evil_lol:. Quote
ewatr Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='maciaszek'] . U nas pada non stop od prawie 2 dni (po krótkiej przerwie, bo wcześniej padało cięgiem przez 3 dni...) :shake:. Idę do łóżka, z gorąco herbatką. A Bazylka wpuszczę pod kołderkę, żeby zapomniał o spacerze :evil_lol:.[/quote] Kuruj sie Maciaszku kuruj ja wprawdzie z zatokami ok .... ale TZ jest zatokowiec i wiem czym to pachnie jak sie zacznie :placz: Pozdrowienia od Armaniego :loveu: Quote
rwpb Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='maciaszek'] Idę do łóżka, z gorąco herbatką. A Bazylka wpuszczę pod kołderkę, żeby zapomniał o spacerze :evil_lol:.[/quote] Bazylek - termoforek :evil_lol:. Praktyczne to i ciekawe. Quote
ab-agnieszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Bazylek nie ma alergii moj Chico ma tak samo to w polaczeniu z tak biala sierscia tak wyglada:loveu: Quote
rufusowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 imprezka to super pomysł :multi: szkoda ze nie bawiłas sie na niej ale mam nadieje ze juz odespałaś :loveu: co do sprawdzenia czy ma alergie to tylko przycohodzi mi do głowy danie karmy z jagnięciną ale skoro Agnieszka pisze ze jej pieski tez tak mają to chyba jest dobrze ;) Quote
maciaszek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='ewatr']Kuruj sie Maciaszku kuruj ja wprawdzie z zatokami ok .... ale TZ jest zatokowiec i wiem czym to pachnie jak sie zacznie :placz: Pozdrowienia od Armaniego :loveu:[/quote]Wtedy jeszcze nie musiałam się kurować, bo było nieźle, ale teraz to chyba muszę zacząć... Od dłuższego czasu nie mamy w pracy (z powodu awarii, długa historia...) ogrzewania :shake:. Dogrzewamy się piecykami, ale efekty już są - bolące gardło, początki kataru... A widzom to się dziwię niemożebnie, iż nie zwracają, z wrzaskiem na ustach, biletów - na sali nie ma ogrzewania W OGÓLE... Nie mam na to kompletnie wpływu, jest mi tylko głupio i wkurza mnie to coraz bardziej.... [quote name='rwpb']Bazylek - termoforek :evil_lol:. Praktyczne to i ciekawe.[/quote]Oj, żebyś Ty wiedział jak on grzeje. Kiedyś regularnie spał pod kołderką. Często zdarzało mi się, że uciekałam "na powierzchnię", bo nie dało się wytrzymać :evil_lol:. A on spał dalej :-o. [quote name='ab-agnieszka']Bazylek nie ma alergii moj Chico ma tak samo to w polaczeniu z tak biala sierscia tak wyglada:loveu:[/quote]Uspokoiłaś mnie :). [quote name='rufusowa']imprezka to super pomysł :multi: szkoda ze nie bawiłas sie na niej ale mam nadieje ze juz odespałaś :loveu:[/QUOTE]No chyba odespałam, choć ciężko stwierdzić, bo spać mi się chce ciągle :evil_lol:. Pogoda beznadziejna :shake:. Biegi w dżungli. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/6/5443842793e5d194.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/6/82a985ca25c4ad7d.jpg[/IMG][/URL] Gdzie jest białas? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/6/25fe10e2c5b3d933.jpg[/IMG][/URL] Quote
rufusowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ja wiem :multi: poza kadrem :diabloti: Quote
maciaszek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='rufusowa']ja wiem :multi: poza kadrem :diabloti:[/quote]Buuuu... Nie zgadłaś :eviltong:. Szukajcie, a znajdziecie! Quote
ab-agnieszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 najpierw wydawalo mi sie ze widze jego ogon na lisciu a teraz mysle ze siedzi w krzakach pod drzewem ale moze wpatrywanie sie w jeden obraz doprowadza do tego ze mozg widzi to co chce widziec:evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ale nawet jeśli widzi to, co chce widzieć, to dobrze widzi :). Bazyl siedzi w liściach. Tyle tylko, że nie pod a za drzewem. Ale jest. Mniej więcej na środku zdjęcia :). Quote
ab-agnieszka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Tak mi sie wydawalo ze przeswituje mi cos bialego ja myslalam o krzakach w polowie zdjecia:evil_lol::loveu: Quote
rufusowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 juz widze :multi: :loveu: czy on z tych co za potrzebą lecą w krzaki? :cool3: :evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='rufusowa']czy on z tych co za potrzebą lecą w krzaki? :cool3: :evil_lol:[/quote]Oj tak! :) Dlatego też nie zbieramy kup. Wszak nie będziemy w krzaczorach grzebać :evil_lol:. Ale na tej fotce w krzakach nie zasiadł w celach, że tak powiem wydalniczych, lecz obserwacyjnych. Quote
ab-agnieszka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Prosimy jeszcze o zagadki z udzialem bialasa:loveu: Quote
maciaszek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Prosimy jeszcze o zagadki z udzialem bialasa:loveu:[/quote] Hmmm... Trudna sprawa. Będziemy musieli "wyprodukować" jakieś. Ale to innym razem. Bo na razie nie mamy weny. Patrzymy w prawo. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/8/56894ac8234346ba.jpg[/IMG][/URL] Patrzymy w lewo. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/271/92295afbb5e649ea.jpg[/IMG][/URL] I nic się nie dzieje. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/8/34cf6ea45d5b3ba9.jpg[/IMG][/URL] Miłego weekendu :). Ja wyjątkowo mam cały wolny. A to tylko dlatego, że jestem na L4. Quote
Recommended Posts