furciaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja moim siersciuchom chowalam smakolyki i kazalam szukac. Ale moje to sie nie nudza praktycznie wcale, jak cos to bawia sie same ze soba wiec nie mam doswiadczenia w wymyslaniu psich zabaw. Quote
maciaszek Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='furciaczek']Ja moim siersciuchom chowalam smakolyki i kazalam szukac.[/quote] Miałam taką koncepcję. Ale zniechęciła mnie wizja sprzątania mieszkania, które uległo by totalnemu obślinieniu podczas szukania...:lol:. Quote
furciaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='maciaszek']Miałam taką koncepcję. Ale zniechęciła mnie wizja sprzątania mieszkania, które uległo by totalnemu obślinieniu podczas szukania...:lol:.[/quote] no cos za cos:evil_lol: Moge juz filmiki ogladac:multi: Quote
maciaszek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek'] Moge juz filmiki ogladac:multi:[/quote] Nadrabiaj zatem zaległości :). [quote name='furciaczek']Dziendobry:loveu:[/quote] Dzień dobry w ten paskudny, kolejny, deszczowy dzień... Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='maciaszek'] Dzień dobry w ten paskudny, kolejny, deszczowy dzień...[/quote] a u mnie bardzo cieplutko i slonecznie:loveu: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cieplutko i słonecznie!? !? !? Cieplutko i SŁO - NE - CZNIE !? !? !? Wyjdź. U mnie deszcz. Od tygodnia. Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Szarik']Cieplutko i słonecznie!? !? !? Cieplutko i SŁO - NE - CZNIE !? !? !? Wyjdź. U mnie deszcz. Od tygodnia.[/quote] a u mnie 24 stopnie:loveu: :diabloti: Quote
maciaszek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']a u mnie 24 stopnie:loveu: :diabloti:[/quote] Lubisz denerwować ludzi, prawda? :mad::mad::mad: W Katowicach pada, CIĄGLE pada od czwartku. Tylko wczoraj przez kilka godzin nie padało, a tak to ciągle deszcz....:placz:. Dobrze, że nie muszę nigdzie wyłazić (jeno do ojca do szpitala, ale tam jestem wożona przez TZ-a :) ). Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='maciaszek']Lubisz denerwować ludzi, prawda? :mad:[/quote] Uwielbiam:diabloti: :evil_lol: Ciesze sie puki moge... niedlugo nastanie u mnie pora deszczowa i przez kilka miesiecy slonca nie zobacze:placz: Ty to masz dobrze:loveu: Prywatny kierowca:loveu: [SIZE=1]mam nadzieje ze tata wszystko ok...[/SIZE] Quote
maciaszek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Ty to masz dobrze:loveu: Prywatny kierowca:loveu: [SIZE=1]mam nadzieje ze tata wszystko ok...[/SIZE][/quote] E tam... strasznie się męczę w tym samochodzie, wolałabym sama prowadzić (uwielbiam) :evil_lol:. [SIZE=1] Tata teraz czuje się ok, jest w szpitalu na badaniach, ale nastraszył nas porządnie...:shake:.[/SIZE] Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='maciaszek']E tam... strasznie się męczę w tym samochodzie, wolałabym sama prowadzić (uwielbiam) :evil_lol:. [SIZE=1]Tata teraz czuje się ok, jest w szpitalu na badaniach, ale nastraszył nas porządnie...:shake:.[/SIZE][/quote] Ja wole byc na siedzeniu pasazera " zwolnij!!" "no tu TU miales skrecic!!" itd:evil_lol: [SIZE=1]zycze zeby badania wypadly pomyslnie...[/SIZE] Quote
maciaszek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='furciaczek']Ja wole byc na siedzeniu pasazera " zwolnij!!" "no tu TU miales skrecic!!" itd:evil_lol: [SIZE=1]zycze zeby badania wypadly pomyslnie...[/SIZE][/quote] Ja mam takie odruchy teraz, kiedy nie mogę kierować a wiem "czym to się je" - "jedź wolniej", "podjechałeś za blisko", "nie tak gwałtownie"...:evil_lol:. [SIZE=1]Dziękuję... [SIZE=2] A Bazyl właśnie leży za naszymi plecami i czeka aż coś spadnie ze śniadaniowych talerzy :evil_lol:.[/SIZE] [/SIZE] Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='maciaszek']Ja mam takie odruchy teraz, kiedy nie mogę kierować a wiem "czym to się je" - "jedź wolniej", "podjechałeś za blisko", "nie tak gwałtownie"...:evil_lol:. [/quote] bardzo fajna zbawa:evil_lol: ale napewno nie dla kierowcy:diabloti::lol: [quote name='maciaszek'] [SIZE=1][SIZE=1]A Bazyl właśnie leży za naszymi plecami i czeka aż coś spadnie ze śniadaniowych talerzy :evil_lol:.[/SIZE] [/SIZE][/quote] hehe widze juz ten blagalny wzrok... i hektolitry sliny zwisajacej z tej bialej mordki:evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='furciaczek']bardzo fajna zbawa:evil_lol: ale napewno nie dla kierowcy:diabloti::lol:[/quote] Dziś, po 5 dniach jeżdżenia, usłyszałam, że go DENERWUJĘ! Cierpliwy, czyż nie? :evil_lol: :loveu: [quote]hehe widze juz ten blagalny wzrok... i hektolitry sliny zwisajacej z tej bialej mordki:evil_lol:[/quote]Wzrok określiłabym bardziej jako pełen nadziei. A hektolitry były pod koniec, bo wiedział, że dostanie kubeczek po białym serku do wylizania. I wszystko byłoby ok, gdyby te hektolitry nie spływały na... łóżko :mad:. Chciałyście zobaczyć Bazyla w ruchu. Proszę bardzo. Nie jest to może do końca taki ruch o jaki Wam chodziło, ale jakiś tam jest ;). Część pierwsza - walka Bazylego z potworem pochłaniającym mieszkanie :evil_lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=gg6nnRFolbg[/URL] Spokojnej nocy (a dla niektórych przegadanej na dogo ;) ). Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hehe widze ze ktos nie lubi pozadkow:evil_lol: jak on fajnie szczeka:loveu::loveu: zazdroszcze tak cierpliwgo TZta:loveu: a ostatnie zdanie to chyba do mnie:cool3::loveu: dobranoc:loveu: Quote
Angel_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A ja sie normalnie zakochałam!! :loveu: :loveu: pamiętam jak Dharma była mała to sie pytali czy DA :cool3: Fotki z wczesnego dziecinstwa urocze! A mnie zabiła najbardziej jak siedzial na kanapie hi hi :D Będe często zaglądać- kocham białe psy :cool3: :loveu: Quote
maciaszek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Witamy :) :multi: :multi: Dziękujemy za zaglądniecie i zapraszamy na jeszcze! Białe są fajne tylko te kłaki we wszystkie ciuchy się wbijają...:shake: I w fotele, kanapy. I w wykładziny.... Ciężka sprawa. Nasze wykładziny są o ton jaśniejsze niż były jak się wprowadziliśmy :evil_lol:. Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Fakt :D ale nie jest tak źle, więcej kłaków wszędzie sierściuch nam zostawia :cool3: Quote
maciaszek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Sierściucha nie miałam nigdy w życiu (pora nadrobić...?), więc nie wypowiem się w temacie jego kłaków, ale w Bazylowej sierści mamy WSZYSTKIE ubrania... Tylko jedne bardziej a drugie mniej obwłosione :evil_lol:. Bazyla walka z odkurzaczem, część II: [url]http://www.youtube.com/watch?v=mSFhHJ-J8Tw[/url] I część III: [url]http://www.youtube.com/watch?v=tS2YLrwdKJE[/url] Pozdrawiamy (Bazylątko zza zamkniętych zaspanych powiek. Olał pana wrzeszczącego przed telewizorem /mecz/ i poszedł spać za moimi plecami). Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 hehehe :D Arisa ostatnio tez nie wiedziala co z sobą zrobić jak mój tata krzyczał- oglądając mecz :D tak mi relacjonowali przez telefon ;) A co do odkurzacza, to rottka moich rodziców też zawsze ostry fight toczy z odkurzaczem, Dharma sie panicznie go boi :| ale nie atakuje, za wszelką cene próboje uciekać, nawet po nim :D Quote
maciaszek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Bazyl nie zawsze podejmuje walkę z odkurzającym potworem. Na ogół go olewa, traktuje zupełnie obojętnie. Ale czasem, ni stąd ni zowąd, przypuszcza atak. I zawsze wtedy jest strasznie zawzięty :). Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dziendobry polamana panienko:loveu: [quote name='maciaszek']Witamy :) :multi: :multi: Dziękujemy za zaglądniecie i zapraszamy na jeszcze! Białe są fajne tylko te kłaki we wszystkie ciuchy się wbijają...:shake: I w fotele, kanapy. I w wykładziny.... Ciężka sprawa. Nasze wykładziny są o ton jaśniejsze niż były jak się wprowadziliśmy :evil_lol:.[/quote] e no nie tylko bialasy gubia siersc:evil_lol: walki psio odkuzaczowe super:loveu: Quote
maciaszek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [quote name='furciaczek']dziendobry polamana panienko:loveu: e no nie tylko bialasy gubia siersc:evil_lol: [/quote] Dobry wieczór Nocny Marku ;). Wiem, że nie tylko białasy gubią sierść, ale białe kłaki takie widoczne...:roll: Chociaż może zależy kto na jakie kolory się ubiera :evil_lol:. Dla mnie takie krótkie wbijające się kłaki to był mały szok po długowłosych jamnikach (że nie wspomnę o zmianie gabarytów :evil_lol:). Długie kłaki nie wbijają się w ciuchy i na podłogach zbijają się w kępy i łatwo je zbierać/wciągać do odkurzacza. A wracając do walk Bazyla z odkurzaczem (i nie tylko zresztą takich sytuacji) - jak nie może zdobyć celu właściwego to wybiera sobie "cel zastępczy". Różne to rzeczy, ale najczęściej jest to ten, który widać na filmikach (na pierwszym - jak widać - próbowałam go powstrzymać :lol:). [url]http://www.youtube.com/watch?v=LGdUuN4X0v8[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=gb9KN2j4-PY[/url] Miłego wieczoru :). Quote
Recommended Posts