Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki za domek dla psiaka.
Mieszkam tak niedaleko ale niestety nie moge pomóc:placz:
Mam teraz w domu znalezionego potrąconego kota (już po operacji)
Niech znajdzi się domek dla tego pięknego psa!!!!!

Posted

czytalam na watku Amana kolo Lodzi,ze mial isc do pilnowania szkoly sportowej gdzie szukano psa duzego ale lagodnego do dzieci,moze zapytac czy oferta jeszcze aktualna bo wiem ze Aman ma inny domek

Posted

A jeśli nawet oferta byłaby nadal aktualna to skąd masz pewność, że [B][SIZE=3][COLOR=red]Szopen[/COLOR][/SIZE][/B] do dzieci jest bardzo łagodny??

Ja nic takiego na jego wątku nie wyczytałam!- a to, że dorosłych ludzi na ulicy nie zaczepiał to nie znaczy, że wśród rozwrzeszczanych dzieciaków też będzie zachowywał stoicki spokój...

Należałoby go najpierw przepuścić przez DT, a potem (jeśli by się sprawdził) śmiało polecać do domu z dziećmi, czy tak jak w tym przypadku- szkoły!

Posted

w schronie mamy ograniczone mozliwosci sprawdzenia czegokolwiek. nie znamy ani stosunku do kotow ani do dzieci. trzeba bedzie powalczyc o mozliwosc wyprowadzania psow wtedy wszelkie testy bylyby mozliwe. Ale on jest spokojnym psem, to znaczy szczeka, jest wielki ale daje sie glasakac, w stosunku do mnie nie poczulam zadnej agresji

Posted

A ja z perspektywy 88 cm w klebie i rosnacej jak na drozdzach drugiej kruszynki wiekszej juz od owczarka niemieckiego a majaca 5 miesiecy;) ale ten kawaler wydal mi sie duuuzy tak kolo 70 cm w klebie dobrze mowie?

Posted

No to macie zadanie dziewczyny następny raz odwiedzając [B][SIZE=3][COLOR=red]Szopenka[/COLOR][/SIZE][/B] w schronie:lol: - z centymetrem przy siatce pobór wymiarów orientacyjnych dla lepszego zobrazowania ŁAGODNEGO OLBRZYMKA;)

Posted

Ja siedze w Warszawie, z Żyrardowie bylam w maju i nie wiem, kiedy bede.
Rudaska raczej nie bedzie na dogo, mirka-ela na razie nie bedzie chodzila do schronu.
Jedyna nadzieja w agacie-air.
:( :( :(

Posted

wiesz, ANETTTA, nikt nie ma obowiazku chodzic do schronu
ja zawsze mowilam, ze sie do tego nie nadaje, pewnie gdybym byla na miejscu, chodzilabym, ale nie jestem...

agata wroci z wakacji i pojdzie,nawet jutro ma isc po koteczke, wiec odwiedzi i Szopena, i inne psiaki