LittleMy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 mam nadzieje,ze do Szopenka w koncu usmiechnie sie troche ten los zlosliwy... do gory ! Quote
outsi Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [IMG]http://images20.fotosik.pl/333/b4b254ce13843a90.jpg[/IMG] Quote
tusinka22 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Trzymam kciuki za domek dla psiaka. Mieszkam tak niedaleko ale niestety nie moge pomóc:placz: Mam teraz w domu znalezionego potrąconego kota (już po operacji) Niech znajdzi się domek dla tego pięknego psa!!!!! Quote
Lemoniada Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A gdzie wywiało Rudaska? Może ktoś interesował się Szopenkiem, tylko my nie wiemy, może on ma aktualniejsze informacje? Quote
agata-air Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 nic sie nie dzieje z szopenem. Siedzi bidny w schronie. nie wiem jak te psy przezywaja tam upaly... Quote
monikusf Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 czytalam na watku Amana kolo Lodzi,ze mial isc do pilnowania szkoly sportowej gdzie szukano psa duzego ale lagodnego do dzieci,moze zapytac czy oferta jeszcze aktualna bo wiem ze Aman ma inny domek Quote
Koperek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A jeśli nawet oferta byłaby nadal aktualna to skąd masz pewność, że [B][SIZE=3][COLOR=red]Szopen[/COLOR][/SIZE][/B] do dzieci jest bardzo łagodny?? Ja nic takiego na jego wątku nie wyczytałam!- a to, że dorosłych ludzi na ulicy nie zaczepiał to nie znaczy, że wśród rozwrzeszczanych dzieciaków też będzie zachowywał stoicki spokój... Należałoby go najpierw przepuścić przez DT, a potem (jeśli by się sprawdził) śmiało polecać do domu z dziećmi, czy tak jak w tym przypadku- szkoły! Quote
mrowa23 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 az serce sciska...mam sentyment do olbrzymow...a on chyba bardzo duzy...i jak na duzego to juz wiek ma calkiem dobry...:-( Quote
agata-air Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 jest duzy. ale nie ogromny, na zdj wydaje sie wiekszy. Jest wielkosci malego sznaucera olbrzyma Quote
agata-air Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 w schronie mamy ograniczone mozliwosci sprawdzenia czegokolwiek. nie znamy ani stosunku do kotow ani do dzieci. trzeba bedzie powalczyc o mozliwosc wyprowadzania psow wtedy wszelkie testy bylyby mozliwe. Ale on jest spokojnym psem, to znaczy szczeka, jest wielki ale daje sie glasakac, w stosunku do mnie nie poczulam zadnej agresji Quote
mrowa23 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ja myslalam ze on to taki gigant jest :crazyeye: ale i tak jest piekny :razz: Quote
agata-air Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 moze ja tez patrze z innej perspektywy:P wkoncu mam 183cm <hahaha> Quote
mrowa23 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A ja z perspektywy 88 cm w klebie i rosnacej jak na drozdzach drugiej kruszynki wiekszej juz od owczarka niemieckiego a majaca 5 miesiecy;) ale ten kawaler wydal mi sie duuuzy tak kolo 70 cm w klebie dobrze mowie? Quote
fona Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 moim zdaniem z 80 przynajmniej, ale dawno widzialam Szopena... Quote
Koperek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 No to macie zadanie dziewczyny następny raz odwiedzając [B][SIZE=3][COLOR=red]Szopenka[/COLOR][/SIZE][/B] w schronie:lol: - z centymetrem przy siatce pobór wymiarów orientacyjnych dla lepszego zobrazowania ŁAGODNEGO OLBRZYMKA;) Quote
Koperek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Czy ktoś jest w stanie powiedzieć co się dzieje z[B][SIZE=3][COLOR=red] Szopenem[/COLOR][/SIZE][/B]?? Fona, Rudasek?? Quote
fona Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Ja siedze w Warszawie, z Żyrardowie bylam w maju i nie wiem, kiedy bede. Rudaska raczej nie bedzie na dogo, mirka-ela na razie nie bedzie chodzila do schronu. Jedyna nadzieja w agacie-air. :( :( :( Quote
ANETTTA Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 a co tu taka cisza ..... a oco chodzi z tym ze nie beda chodzic do schronu ....co z szopenem zostal sam ..........zainteresowanie szopenem mineło??????? Quote
fona Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 wiesz, ANETTTA, nikt nie ma obowiazku chodzic do schronu ja zawsze mowilam, ze sie do tego nie nadaje, pewnie gdybym byla na miejscu, chodzilabym, ale nie jestem... agata wroci z wakacji i pojdzie,nawet jutro ma isc po koteczke, wiec odwiedzi i Szopena, i inne psiaki Quote
Recommended Posts