LittleMy Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 alegro mu sie skonczylo, zrobie nowe, ale musze pomyslec, jak je uatrakcyjnic, bo do tej pory nie przynioslo skutku :( Quote
Lemoniada Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='agata-air']moze cos dla niego bede miala:)[/quote] Domek??!!:crazyeye: Quote
Koperek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [B]agata-air[/B] pisz no tu konkrety:mad: ! Moje myślenie o [SIZE=3][COLOR=red][B]Szopenku[/B][/COLOR][/SIZE] doprowadza mnie do bezsenności:-( , także nie każ mi się domyślać;) Quote
fona Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='agata-air']moze cos dla niego bede miala:)[/quote] agata :mad: oj, zeby to bylo to COŚ Quote
zdrojka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No i poszła spać i nic nie napisała... Frycusiu, może w końcu? Quote
agata-air Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dobra a wiec pisze:P domek w częstochowie, u zajebistych ludzi z 6kotami i sunia- 12 letnia Delma. Jest tylko kilka warunków: on musi akceptować koty, trzeba najpierw wyadoptowanych suczkę Bidę (przygarnie z krzaków, maleństwo) i najważniejsze Pan domu musi się zgodzić. A wiec jak widzicie nie jest to takie proste. Szopen miałby pełną miskę, ręce do kochania, ogród do biegania. Jakby się udało było by szczęśliwy do koca swoich dni. Quote
fona Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Na pierwszy rzut oka to chodząca łagodność, ale z akceptowaniem kotów nawet u chodzących łagodności różnie bywa. Nie wiem, jak zrobić test w warunkach schroniskowych... Quote
agata-air Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 I koty tu są podstawą. I musza wyadoptowac Bide, choc na jakis tymczas (oni juz nie bardzo moga ja trzymac...) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68851&page=12[/URL] Szopen mieszkałby w odpowiedniej budzie z boksem, bylby bardzo czestow wypuszczany (mam do nich 100% zaufanie). Tylko wszytko musialoby sie ułożyć dogodnie Quote
agata-air Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nic nie idzie do przodu...ani Biba, a poki jest Biba to i z Panem domu nie ma co gadać Quote
fona Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 poniewaz szopen ma cień szansy, miejsce w MP odstapilam Pierniczkom, jesli z domku nic nie bedzie, w MP chlopak pojawis ie za miesiac :) Quote
Koperek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=red]Szopenek[/COLOR][/SIZE][/B] osamotniony czeka na odmianę nieciekawego (dotychczas) losu!!! Czy ktoś był u niego zobaczyć, jak się czuje?? Tzn. wiem, że nie za ciekawie (jak to w schronie), ale czy dalej w tej samej klatce, czy nie pogryziony?? Quote
mirka-ela Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Byłam w schronie dzisiaj i wygłaskałam bidula. Wszystko u niego bez zmian, w naszym schronie to jest bez szans na adopcje... Quote
LittleMy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 oglosilam go w wyborczej, mam nadzeje, ze w piatek sie pojawi... Quote
Koperek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Oj, coś wszyscy zapomnieli o [B][SIZE=4][COLOR=red]Szopenku[/COLOR][/SIZE][/B]...:-( :-( :-( [B]A on przecież tak bardzo chciałby mieć swojego pańcia, a nie siedzieć sam, smutny w schronisku! Taki łagodny olbrzym, a nadal bezdomny...[/B] [B][COLOR=darkslateblue][U]POMÓŻ![/U][/COLOR][/B] Quote
fona Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Szopenek w nastepnym numerze w Moim Psie bedzie Quote
LittleMy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 a dzis powinien sie pojawic w wyborczej, wiec sporo osob powinno przeczytac o nim.... Quote
Koperek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 No to nie ma się czym martwić;) Na bank znajdzie już swój domek!:loveu: Quote
LittleMy Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 to bylo tylko ogloszenie, ale wyborcza duzo ludzi czyta i chyba czesto jest spory odzew.. Quote
fona Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Kontakt byl chyba do Rudaska, Rudasek sie z dogo wymiksowal ostatnio, mam nadzieje, ze odbiera ewentualne telefony... Pewnie cisza... Quote
Recommended Posts