Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]agata-air[/B] pisz no tu konkrety:mad: ! Moje myślenie o [SIZE=3][COLOR=red][B]Szopenku[/B][/COLOR][/SIZE] doprowadza mnie do bezsenności:-( , także nie każ mi się domyślać;)

Posted

dobra a wiec pisze:P domek w częstochowie, u zajebistych ludzi z 6kotami i sunia- 12 letnia Delma. Jest tylko kilka warunków: on musi akceptować koty, trzeba najpierw wyadoptowanych suczkę Bidę (przygarnie z krzaków, maleństwo) i najważniejsze Pan domu musi się zgodzić. A wiec jak widzicie nie jest to takie proste. Szopen miałby pełną miskę, ręce do kochania, ogród do biegania. Jakby się udało było by szczęśliwy do koca swoich dni.

Posted

Na pierwszy rzut oka to chodząca łagodność, ale z akceptowaniem kotów nawet u chodzących łagodności różnie bywa. Nie wiem, jak zrobić test w warunkach schroniskowych...

Posted

I koty tu są podstawą. I musza wyadoptowac Bide, choc na jakis tymczas (oni juz nie bardzo moga ja trzymac...) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68851&page=12[/URL]
Szopen mieszkałby w odpowiedniej budzie z boksem, bylby bardzo czestow wypuszczany (mam do nich 100% zaufanie). Tylko wszytko musialoby sie ułożyć dogodnie

Posted

poniewaz szopen ma cień szansy, miejsce w MP odstapilam Pierniczkom, jesli z domku nic nie bedzie, w MP chlopak pojawis ie za miesiac :)

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=red]Szopenek[/COLOR][/SIZE][/B] osamotniony czeka na odmianę nieciekawego (dotychczas) losu!!!

Czy ktoś był u niego zobaczyć, jak się czuje?? Tzn. wiem, że nie za ciekawie (jak to w schronie), ale czy dalej w tej samej klatce, czy nie pogryziony??

Posted

Oj, coś wszyscy zapomnieli o [B][SIZE=4][COLOR=red]Szopenku[/COLOR][/SIZE][/B]...:-( :-( :-(

[B]A on przecież tak bardzo chciałby mieć swojego pańcia, a nie siedzieć sam, smutny w schronisku! Taki łagodny olbrzym, a nadal bezdomny...[/B]

[B][COLOR=darkslateblue][U]POMÓŻ![/U][/COLOR][/B]

Posted

Kontakt byl chyba do Rudaska, Rudasek sie z dogo wymiksowal ostatnio, mam nadzieje, ze odbiera ewentualne telefony... Pewnie cisza...