mar.gajko Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 I co u Dody? Czy były może dziewczyny? Jak ona? Wiemy coś? Quote
fona Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 Agata, napisz do mnie w sprawie ogłoszenia, pls, potrzebuję go już. Quote
Agata69 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 w razie czego: Cześć jestem Chaps - bardzo chciałbym mieć swojego człowieka. Mieszkałem na ulicy dobrzy ludzie dali mi domek tymczasowy ale nie mogę tam być długo. Szukam kogoś kto szuka przyjaciela. Chaps ma ok roku kocha ludzi i inne zwierzęta. W domu zachowuje czystość choć nie jest do końca nauczony manier.To jeszcze dzieciak. Ma wielkie pokłady energii, kocha zabawę i spacery. Jeśli szukasz przyjaciela to on szuka Ciebie. Kontakt w sprawie adopcji 509 727 921 Quote
fona Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Agata, a da się zrobić ładniejsze zdjęcia? Na przyszły tydzień? Quote
mar.gajko Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Dalej cisza :) ? Jakosik tak ... dziwnie. Quote
jola&tina Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Powiewa smutkiem i to może oznaczać, że nowi (albo starzy?) właściciele mówią nam odczepcie się od Dody, bo to nie wasz pies. Może dziewczyny, które tak zangażowały się w pomoc Dodzie, nie mają z nią teraz żadnego kontaktu. Quote
Agata69 Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Jezeli chcecie zadzwonię do córki tej pani u której jest Doda i zapytam o nią. Ale co ona mi powie, pewnie że jest super. A na terenie gdzie była Doda i Szopek TOZ wstawił juz kilka psów. Oczywiscie korzystaja ze wszystkiego co stwworzyłąm dla Szopena i Dody (bud, przybudówki). Nie maja skrupułów. To jest banda. Quote
Agata69 Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Banda i bandyckie metody. Zapomniałaś o braku wychowania i przyzwoitości. Quote
mar.gajko Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 A czego się spodziewałaś? Cham to cham. I chamem zostanie. Quote
Recommended Posts