Koperek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 !!![B]Piękny[/B],[B] Wielki[/B], [B]Łagodny [SIZE=5][COLOR=red]Szopen:loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B] się przypomina!!! [U]Nikt nie ma ochoty na futrzaną, dużą:evil_lol: przytulankę do spania???[/U] ...zmarnuje się psiak w schronie, zamiast komuś umilać życie...:-( :-( :-( Quote
Koperek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [SIZE=4]WIELKI [B][SIZE=5][COLOR=red]MISIU[/COLOR][/SIZE][/B] DO POKOCHANIA!!![/SIZE] [COLOR=black]...tylko dlaczego musi żyć bez swojego człowieka???:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( [/COLOR] Quote
Tootiki Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [IMG]http://img515.imageshack.us/img515/9282/chopen1jj6.jpg[/IMG] Piękny, dostojny, kochany i ....samotny.... Czy tak już ma zostać??? Quote
LittleMy Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 a czy sa plakaty Szopena gdzies? gdzie w ogole jest oglaszany? Quote
LittleMy Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 to ja mu moge allegro zrobic jesli nie ma. na kogo podac namiary telefoniczne? Quote
Rudasek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='LittleMy']to ja mu moge allegro zrobic jesli nie ma. na kogo podac namiary telefoniczne?[/quote] Fona... na mnie czy Ty się podejmiesz? - oboje jesteśmy zarobieni po uszy :p, ale jako że ja na miejscu i to ode mnie wyszło to niech będzie na mnie ;) przyjmuję tel. sms-y, mail'e, gg i co tam jeszcze...i postaram się być na bieżąco z Szopenem - ale nie dam rady nic wiecej, więc proszę jeśli możecie - działajcie LittleMy - na pw masz moje namiary Quote
LittleMy Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 allegro wystawione, mam nadzieje, ze cos da... Quote
quasimodo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wędruj na górę Szopeniku! Pokaż się wszystkim... Quote
Koperek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A może już ktoś zadzwonił z allegro?? Hmmm?? Proszę o info;) No i oczywiście, jak się[B][SIZE=4][COLOR=red] Szopen[/COLOR][/SIZE][/B] aklimatyzuje w schronie?? Quote
fona Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 To do Rudaska pytanie, ale nic nie mówił, ze ktos dzwonil... Quote
fona Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Mam nadzieje, ze to osoba zainteresowana adopcją. Dzieki! PS Pamietam :) Quote
Rudasek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Koperek'] No i oczywiście, jak się[B][SIZE=4][COLOR=red] Szopen[/COLOR][/SIZE][/B] aklimatyzuje w schronie??[/quote] [quote name='fona']To do Rudaska pytanie, ale nic nie mówił, ze ktos dzwonil...[/quote] owszem do mnie - ale tylko teoretycznie... zmieniłem robotę i zwyczajnie nie wyrabiam -> nie mam kiedy zajrzeć do schronu :shake: (z tego samego powodu muszę szybko wydać [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61321&page=22"][U][COLOR=Navy][B]Mokkę[/B][/COLOR][/U][/URL], bo nie mam się jak nią zajmować) Jak byłem ostatnim razem (pocz. tygodnia) był fajny - mam wrażenie jakby bardzo szybko się uczył pewnych zasad "marketingowych" w schronie Jest bardzo przymilny, podsadza łeb do głaskania, liże po rękach, wesoło szczeka by zwrócić na siebie uwagę... jest super :) tylko w złym miejscu :-( W pon. lub wt. postaram się o kolejne wieści - muszę zajrzeć by omówić sprawy sterylki mamy moich tymczasowych dzieciaków wtedy coś więcej napiszę. Quote
quasimodo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Szopenik wędruje na górę, żeby wszystkim przypomnieć jakim jest ładnym i kochanym psem! Quote
LittleMy Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Szopen ma drugiego obserwatora na allegro... moze ktos dzwonil ? Quote
Rudasek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='LittleMy']Szopen ma drugiego obserwatora na allegro... moze ktos dzwonil ?[/quote] :shake: ps. jutro postaram się do niego zajrzeć Quote
Koperek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 W takim razie czekamy na relacje;) A tymczasem... [B][SIZE=4][COLOR=red]SZOPEN [/COLOR][/SIZE]CHE DO DOMKU!!!:placz::placz: :placz: [/B] Quote
Lemoniada Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Powiedzcie mi, jak to jest z tymi obserwatorami, gdzie to się sprawdza? I co to w ogóle jest ten "obserwator"? Rozumiem, że w przypadku gdy wystawia się na licytację jakiś przedmiot, obserwowanie jest wskazane bo ktoś może przelicytować i buchnąć ów przedmiot sprzed nosa. Ale o co chodzi w przypadku psa szukającego domku? Przecież na allegrowskiej aukcji nie pojawiają się żadne nowości, aktualizacje, nie można "wylicytować" takiego bezdomniaka. Nie rozumiem... O ja ciemna...:oops: Quote
zdrojka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jak jest obserwator, to znaczy, że: - nie chce zgubić aukcji, chce móc ją od razu odnaleźć, jak się zaloguje - może zastanawia się, czy nie wziąć, tylko potrzebuje jeszcze trochę czasu - chce pokazać rodzinie itp Jak jest, to dobrze :p Quote
Recommended Posts