Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

!!![B]Piękny[/B],[B] Wielki[/B], [B]Łagodny [SIZE=5][COLOR=red]Szopen:loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B] się przypomina!!!

[U]Nikt nie ma ochoty na futrzaną, dużą:evil_lol: przytulankę do spania???[/U]
...zmarnuje się psiak w schronie, zamiast komuś umilać życie...:-( :-( :-(

Posted

[SIZE=4]WIELKI [B][SIZE=5][COLOR=red]MISIU[/COLOR][/SIZE][/B] DO POKOCHANIA!!![/SIZE]
[COLOR=black]...tylko dlaczego musi żyć bez swojego człowieka???:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( [/COLOR]

Posted

[quote name='LittleMy']to ja mu moge allegro zrobic jesli nie ma. na kogo podac namiary telefoniczne?[/quote]

Fona... na mnie czy Ty się podejmiesz?
- oboje jesteśmy zarobieni po uszy :p, ale jako że ja na miejscu i to ode mnie wyszło to niech będzie na mnie ;)

przyjmuję tel. sms-y, mail'e, gg i co tam jeszcze...i postaram się być na bieżąco z Szopenem - ale nie dam rady nic wiecej, więc proszę jeśli możecie - działajcie

LittleMy - na pw masz moje namiary

Posted

A może już ktoś zadzwonił z allegro?? Hmmm?? Proszę o info;)

No i oczywiście, jak się[B][SIZE=4][COLOR=red] Szopen[/COLOR][/SIZE][/B] aklimatyzuje w schronie??

Posted

[quote name='Koperek']

No i oczywiście, jak się[B][SIZE=4][COLOR=red] Szopen[/COLOR][/SIZE][/B] aklimatyzuje w schronie??[/quote]

[quote name='fona']To do Rudaska pytanie, ale nic nie mówił, ze ktos dzwonil...[/quote]

owszem do mnie - ale tylko teoretycznie... zmieniłem robotę i zwyczajnie nie wyrabiam -> nie mam kiedy zajrzeć do schronu :shake:
(z tego samego powodu muszę szybko wydać [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61321&page=22"][U][COLOR=Navy][B]Mokkę[/B][/COLOR][/U][/URL], bo nie mam się jak nią zajmować)

Jak byłem ostatnim razem (pocz. tygodnia) był fajny - mam wrażenie jakby bardzo szybko się uczył pewnych zasad "marketingowych" w schronie
Jest bardzo przymilny, podsadza łeb do głaskania, liże po rękach, wesoło szczeka by zwrócić na siebie uwagę... jest super :)

tylko w złym miejscu :-(

W pon. lub wt. postaram się o kolejne wieści - muszę zajrzeć by omówić sprawy sterylki mamy moich tymczasowych dzieciaków
wtedy coś więcej napiszę.

Posted

Powiedzcie mi, jak to jest z tymi obserwatorami, gdzie to się sprawdza? I co to w ogóle jest ten "obserwator"? Rozumiem, że w przypadku gdy wystawia się na licytację jakiś przedmiot, obserwowanie jest wskazane bo ktoś może przelicytować i buchnąć ów przedmiot sprzed nosa. Ale o co chodzi w przypadku psa szukającego domku? Przecież na allegrowskiej aukcji nie pojawiają się żadne nowości, aktualizacje, nie można "wylicytować" takiego bezdomniaka. Nie rozumiem... O ja ciemna...:oops:

Posted

Jak jest obserwator, to znaczy, że:
- nie chce zgubić aukcji, chce móc ją od razu odnaleźć, jak się zaloguje
- może zastanawia się, czy nie wziąć, tylko potrzebuje jeszcze trochę czasu
- chce pokazać rodzinie
itp
Jak jest, to dobrze :p