Lemoniada Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Koperek']Cholercia, co tu robić?? :-( A może ktoś wie, jakie są warunki w tym schronie?? Tzn. czy psy są regularnie szczepione, czy żarełko jest, co z przepełnieniem, itp.??[/quote] Pewnie Rudasek, Fona i Mirka wiedzą i mam nadzieję, że szybko się z nami tą wiedzą podzielą... Co tam u Szopenka słychać? Zgłosił się już jakiś domek chętny na adopcję pięknisia? Quote
fona Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Schronisko... jesc mają, przepelnienie duże, szczepienie tylko na wscieklizne... Quote
Koperek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 uuuuuuu... to nieciekawie to wypada na tle "naszego" wrocławskiego schronu- przynajmniej z tymi szczepieniami:-( , bo przepełnienie jest chyba WSZĘDZIE!:cool1: Czyli teraz kwarantanna, a później gotowy do adopcji?? Relacjonujcie na bieżąco sytuację Szopenka, dobrze? Żeby wiedzieć, czy nie pogryziony, czy nie chudnie, itd. Quote
fona Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 kwarantanna nie istnieje Bede prosic Mirke i Rudaska, zeby dogladali Szopena. Ja za daleko jestem... Quote
Koperek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 To ja też proszę Mirkę i Rudaska o interesowanie się stanem [SIZE=3][COLOR=red]Szopenka[/COLOR][/SIZE]! :modla: :modla: :modla: Quote
Rudasek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='Koperek']To ja też proszę Mirkę i Rudaska o interesowanie się stanem [SIZE=3][COLOR=red]Szopenka[/COLOR][/SIZE]! :modla: :modla: :modla:[/quote] da się zrobić ;) ... może nawet jutro, a jak nie (mam troszku własnych kłopotów) to w środę. [SIZE=4][COLOR=Red][B]Szukajcie domku!!! Wszyscy![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Lemoniada Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Rudasek']da się zrobić ;) ... może nawet jutro, a jak nie (mam troszku własnych kłopotów) to w środę. [/quote] Już je środa:cool3: I co u psinki? Quote
Kasias20 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Słodka psinka:loveu: .Przeszukałam cały watek i nie znalazlam informacji o wieku psinki.Czy ktos mógł by napisac ile on ma lat?? Quote
fona Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Rudasku, Mirko... Ja nie umialam określić, mi się wydał niemłody, a Mirce wręcz przeciwnie... Quote
kasia&jaga Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Piekny Pies Niech Szybko Znajdzie Domek.............. Quote
fona Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Rudasek chyba nie byl w koncu w schronie... Teraz wiezie swoja tymczasowiczke Maję do nowego domu. Quote
fona Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Padł chłopina :) napisal mi tylko wczoraj, ze Majka ma fantastyczny domek Hurra i zeby tak bylo naprawdę! :) Quote
supergoga Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Może uda się wywiedzieć w schronisku ile może miec lat. Zajrzeć w paszczę - na zebiska. Śliczny, dostojny pies. Będę o nim myśleć jak się zgłosi ktoś w sprawie dużego psiaka, ale ten wiek, choc mniej więcej - jest istotny. Quote
Rudasek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='supergoga']Może uda się wywiedzieć w schronisku ile może miec lat. Zajrzeć w paszczę - na zebiska. Śliczny, dostojny pies. Będę o nim myśleć jak się zgłosi ktoś w sprawie dużego psiaka, ale ten wiek, choc mniej więcej - jest istotny.[/quote] ... też tak myślę, ale sam nie mam kiedy się wybrać :shake:. Proszę weta już 5ty raz by się mu przyjrzał, ale ... chyba w końcu zaczął mnie unikać :p Dziś a ostatecznie jutro będę w schronie i zobaczę co z nim. Quote
fona Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Byl Rudasek dziś w schronie - może się zlituje i coś napisze. Ja wiem tylko, że jest Szopen pogodniejszy niż na wolności, tzn. bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem i próbuje zwrócić na siebie uwagę. Quote
nati-beagle Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ale misiu!!!!!!!!!Slodziaczny:eviltong:!!!!!!!!!!!! ps.Klawiatura mi szwankuje i nie moge niektorzch slow napisac dobrze :shake: Quote
Koperek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Pogodniejszy chyba dlatego, że nikt teraz w niego kamieniami nie rzuca i ma w końcu co jeść... Innych powodów nie widzę.:cool1: Quote
Rudasek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Koperek']Pogodniejszy chyba dlatego, że nikt teraz w niego kamieniami nie rzuca i ma w końcu co jeść... Innych powodów nie widzę.:cool1:[/quote] mi też tak się wydaje, ale mimo to jest chyba lepiej... on był wtedy taki smutny :-(, bałem się, że się "zasmuci" - stanie się obojętny albo agresywny i będzie ciężko o adpocję. A teraz widać jak się cieszy na widok każdego człowieka, hałasuje by zwrócić na niego uwagę, medra ogonem i podtyka swój wielki łeb do głaskania :loveu: [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/5826/ch7069sskc8.jpg[/IMG] [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/9495/ch7098ssqe2.jpg[/IMG] Quote
Rudasek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='fona']A z kim on jest w boksie?[/quote] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Verdana]z jeszcze jednym psem (sunia?) ONkowata i chyba czyms mniejszym tj. srednego wzrostu[/FONT] [/SIZE][/FONT] [URL="http://img408.imageshack.us/my.php?image=pict7070smi7.jpg"][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/9602/pict7070smi7.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts