fona Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Agata, bardzo, bardzo Ci dziekuje!!! Podmianka jak nic! :evil_lol: Nogi krótsze, geba wielka i rozesmiana, byk, nie pies! To juz jestem szczesliwa :) [prawie, niech sie jeszcze Rudasek z Wami rozliczy... :shake:] Quote
zdrojka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Niesamowite, to nie może być!!! :crazyeye: Jest przepiękny, sierść i kolor wspaniałe! Cudo po prostu! Quote
epe Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Proszę nam tu kita nie wstawiać,bo to napewno nie jest Szopen!:evil_lol: A jesli to on,to wg mnie zasługuje na 1 miejsce na metamorfozach!!!! Jaki on piękny!! A żona też niczego sobie:razz:. Jak to przy ślicznej panience to nawet Szopenkowi uszy stoją,a przedtem miał kłapciate! Quote
agata-air Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ja przepraszam bardzo ale gdzie ta matowa szorstka sierśc, a gdzie ten smutek w oczach, a ta talia... ale ja zawsze wiedziałam, że on ma potecjał.. dobry dla żony jest- chwile słabości wybacza dom ma ładny podobno własną firme ideał;p Quote
Agata69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 będę monitorować Szopa co jakiś czas. Jeśli chodzi o kasę , to mam wrażenie, ze obecny właściciel sobie radzi. Jednak z drugiej strony, jeśli życzliwi wpłacali konkretnie na pomoc Szopenowi, to te pieniadze powinny zostać rozliczone i przekazane na jakiś podobny cel. Quote
fona Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 podobny czy niepodobny, powinny zostac przeznaczone na psy w potrzebie, kurde fix!! Quote
Agata69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='fona']podobny czy niepodobny, powinny zostac przeznaczone na psy w potrzebie, kurde fix!![/quote] To miałam na myśli właśnie. Ludzie wpłacający pieniadze często robia to odmawiając sobie czegoś, więc nie widzę powodu żeby ktoś je sobie przywłaszczył. To burzy wiarygodność nas Dogomaniaków. Quote
agata-air Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Spokojnie Piotrek ich nie przywłaszczy.... jemu sie nie chce tego rozliczyć. Opierdziele go zaraz;p Quote
fona Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Ja nie uwazam, zeby cokolwiek chcial przywlaszczyc. Ale tyle razy go prosilam o rozliczenie. Tak sie NIE ROBI. Quote
LittleMy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 piekne zdjecia !! i Szopenek taki szczesliwy :loveu: Quote
Agata69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='fona']Agata69, a buda przyjechala?[/quote] W SRODĘ BUDY JESZCZE NIE BYŁO, OGLĄDAŁAM TYLKO JEJ ZDJĘCIA, NIESTETY FIZYCZNIE ZERO......:mad: Quote
fona Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 bardzo jestem ciekawa, czy fantastyczna buda już dojechała... :) do wszystkich darczyńców: [B]RUDASEK NAJWIDOCZNIEJ POSTANOWIŁ SIĘ NIE ROZLICZYĆ Z POWIERZONYCH MU PIENIEDZY - JAK INACZEJ ROZUMIEC BRAK ROZLICZEŃ DO DZIŚ. iLE TO MIESIECY?...[/B] Quote
Lemoniada Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Szopcio, jak się miewasz? Jak tam Twoja żona? Strasznie lubiłam oglądać fotki z ich wspólnych spacerów, może jeszcze jakieś będą?:cool3::loveu: Quote
epe Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dziewczyny! To,że się nie rozliczył to małe piwo,ale czy Szopen dostanie zdjęcie budy,czy budę?:crazyeye: Quote
fona Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Na to tez nie mam wpływu... Budę jakas ma, a ta super byla caly czas w drodze... Co zrobic? Quote
Lemoniada Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A nie ma ktoś Żydowa kontaktu z Rudaskiem?:oops: Może ktoś inny zrobiłby to rozliczenie i zamówił budę, nie wiem zresztą jaka jest sytuacja. Pieniądze w każdym razie nie rozpłynęły się chyba w powietrzu? Quote
fona Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Budę zamówił nowy dom Szopena i nie chcial od nas pieneidzy, wiec to sa dwie odrbne sprawy. Mnie Rudasek ignoruje. Agacie z Żyrardowa dwa tygodnie temu odpowiedzial, ze nie mam czasu... i tak od pol roku jakos... Mnie np. slzag trafia, bo tu jest zla wola. Quote
fona Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Szopenku, co u ciebie? [i czekamy na rozliczenie...] Quote
fona Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Agata, rozliczyl sie Rudasek/znak zap./ Quote
agata-air Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nie. mam nadzieje ze sie rozliczy bo jak widac z mojego rozliczenia tonę w długach... dla mnie 200zł to życie psa w dzisiejszej sytuacji. Quote
Agata69 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Bardzo przepraszam za brak odzewu, ale zajęta jestem strasznie moimi bidami i tak czas leci. Zaniepokojona wpisami zadzwoniłam dzisiaj do Marcyhy. Szopen OK, buda wreszcie przybyła na miejsce, mają ja ocieplać na dniach. W przyszłym tygodniu wybieram się tam z aparatem, jeśli buda nie będzie stała to......:mad::mad::mad::mad:. Quote
fona Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 super, bardzo dziekuje za wiesci dzis mialam wejsc tu na watek, ale stwierdzilam, ze bez sensu a tu taka niespodzianka ;0 czekam na fotki a jak Bej/ - bo sie martwie Quote
Recommended Posts