Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata, bardzo, bardzo Ci dziekuje!!!

Podmianka jak nic! :evil_lol:

Nogi krótsze, geba wielka i rozesmiana, byk, nie pies!

To juz jestem szczesliwa :)

[prawie, niech sie jeszcze Rudasek z Wami rozliczy... :shake:]

Posted

Proszę nam tu kita nie wstawiać,bo to napewno nie jest Szopen!:evil_lol:
A jesli to on,to wg mnie zasługuje na 1 miejsce na metamorfozach!!!!
Jaki on piękny!! A żona też niczego sobie:razz:.
Jak to przy ślicznej panience to nawet Szopenkowi uszy stoją,a przedtem miał kłapciate!

Posted

ja przepraszam bardzo ale gdzie ta matowa szorstka sierśc, a gdzie ten smutek w oczach, a ta talia... ale ja zawsze wiedziałam, że on ma potecjał..
dobry dla żony jest- chwile słabości wybacza
dom ma ładny podobno
własną firme
ideał;p

Posted

będę monitorować Szopa co jakiś czas. Jeśli chodzi o kasę , to mam wrażenie, ze obecny właściciel sobie radzi. Jednak z drugiej strony, jeśli życzliwi wpłacali konkretnie na pomoc Szopenowi, to te pieniadze powinny zostać rozliczone i przekazane na jakiś podobny cel.

Posted

[quote name='fona']podobny czy niepodobny, powinny zostac przeznaczone na psy w potrzebie, kurde fix!![/quote]

To miałam na myśli właśnie. Ludzie wpłacający pieniadze często robia to odmawiając sobie czegoś, więc nie widzę powodu żeby ktoś je sobie przywłaszczył. To burzy wiarygodność nas Dogomaniaków.

• 1 month later...
Posted

bardzo jestem ciekawa, czy fantastyczna buda już dojechała... :)

do wszystkich darczyńców:

[B]RUDASEK NAJWIDOCZNIEJ POSTANOWIŁ SIĘ NIE ROZLICZYĆ Z POWIERZONYCH MU PIENIEDZY - JAK INACZEJ ROZUMIEC BRAK ROZLICZEŃ DO DZIŚ. iLE TO MIESIECY?...[/B]

Posted

A nie ma ktoś Żydowa kontaktu z Rudaskiem?:oops: Może ktoś inny zrobiłby to rozliczenie i zamówił budę, nie wiem zresztą jaka jest sytuacja. Pieniądze w każdym razie nie rozpłynęły się chyba w powietrzu?

Posted

Budę zamówił nowy dom Szopena i nie chcial od nas pieneidzy, wiec to sa dwie odrbne sprawy.

Mnie Rudasek ignoruje. Agacie z Żyrardowa dwa tygodnie temu
odpowiedzial, ze nie mam czasu...

i tak od pol roku jakos...

Mnie np. slzag trafia, bo tu jest zla wola.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bardzo przepraszam za brak odzewu, ale zajęta jestem strasznie moimi bidami i tak czas leci. Zaniepokojona wpisami zadzwoniłam dzisiaj do Marcyhy. Szopen OK, buda wreszcie przybyła na miejsce, mają ja ocieplać na dniach. W przyszłym tygodniu wybieram się tam z aparatem, jeśli buda nie będzie stała to......:mad::mad::mad::mad:.

Posted

super, bardzo dziekuje za wiesci
dzis mialam wejsc tu na watek, ale stwierdzilam, ze bez sensu

a tu taka niespodzianka ;0 czekam na fotki

a jak Bej/ - bo sie martwie