fona Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Dzwonilam do marcyhy jakis tydzien temu. Mowila, ze juz Jagoda jest z powrotem po sterylce, wiec Szopen znow zadowolony. Ze bude bedzie robil ktos na miejscu. Obiecala Marcyha, ze wejdzie na dogo i znow cisza... - mam nadzieje, ze wszystko jest naprawde ok... Quote
LittleMy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ale jeszcze lepiej by bylo na nowe zdjecia popatrzec :) Quote
Agata69 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jak tylko będę miała chwilę wolną pojadę do Szopka i pocykam zdjęcia, obiecuję! Quote
Lemoniada Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Co u kochanych psiutów słychać? Jak się czuje Jagódka po operacji?:) Quote
Agata69 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 przepraszam że nie spełniam obietnicy, ale mam taki problem: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9069820#post9069820[/URL] Quote
Agata69 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Byłam wczoraj w firmie, rozmawiałam z Marcyhą. Niestety psów nie widziałam bo zamknięte było z tyłu firmy. Podobno wszystko jest OK, na razie śpią razem w betonowej budzie, ale jest już zamówiona buda drewniana, podobno bardzo wypasiona. Jak tylko będę mogła będę zdawać wam relację. Szopek się mocno upasł, wyżera nawet Dodzie, przez co się strasznie kłócą. Quote
fona Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Szkoda, ze nie zajrzalas, ale dzikei za wiesci. A kiedy bedzie buda?? Zimno juz... Quote
Agata69 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Chciałam zajrzeć ale byli klienci i nie cchciała Marcyha robić zamieszania. Zajrzę do nich w sobotę po zamknięciu firmy. Marcyha obiecała zdjęcia jak przyjdzie buda. Quote
zdrojka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mam nadzieję, że zdjęcia dziś były... Quote
fona Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 PROSZE! Dlaczego mi to robicie? Zadnych wiesci, mrozy ze az trzeszczy i co z budą? Zlitujcie sie i cos napiszcie, proszeeee! Rudasku, co z Twoim podopiecznym? Quote
fona Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 kopiuję stary post Rudaska, [B]RUDASKU, PROSZE, POMOZ MI TO ROZLICZYC!![/B] "a teraz sie rozliczę za budę (bo mi Fona ciągle tu sie o to wcina) a wiec na budę dla Szopena i Pilotki, jak wstępnie zakładaliśmy mamy tak: Monikusf - 50zł :loveu: MaqYa^^- 50zł :loveu: a z [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67267"]ksiązkowego bazarku[/URL] przyszło kolejne 49zł:loveu: (40 od Renatty i jeszcze 9 przeznaczamy z części od Nanki) Fona uparła się też :eviltong: by mi oddać za transport Szopena do Włocławka czyli dorzucam się 40 zeta, a dla równego rachunku powiedzmy 51 sumujac: na budę/y jest 200zł" [B]jeszcze epe cos wplacala, wyczytalam[/B] [B]i ?agusiazet????[/B] Quote
LittleMy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Fona masz rozdwojenie jazni? na innym watku czytalam, ze panstwo przygarneli jeszcze jakas bide teraz, wiec moze sa zajeci nia. Quote
fona Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 dlaczego rozdwojenie jazni? aaa, :), nie, przekopiowalam post Rudaska, bpo tu ktos z jajami musi wreszcie porządek zrobic. po pierwsze, dwoeidziec sie, czy pies żyje po drugie, dowiedziec sie, co z budą, czy jest - jesli jest, to czy mamy sie dokladac z ta kasa uzbierana, czy przeznaczyc na jakies bidy - jesli nie ma, to trzeba KUPIC! betonowa buda na takie mrozy to tragedia -a po trzecie, to szopne mial jajka stracic i nic - zdaje sie - z tego nei wyszlo a mozesz link podac do watku? Quote
LittleMy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tu : [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34772&page=154[/url] Quote
LittleMy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 chyba rzeczywiscie, troche przekrecilam :oops: tak to jest jak sie niedokladnie czyta za duzo watkow na raz. [QUOTE]Ci państwo mieszkają we Włocławku. Swoją drogą do włocławka i też do firmy trafił Szopen z dogo i ma się bardzo dobrze.[/QUOTE] moze Agata ma biezace info. ja wierze, ze u Szopena po tym wszystkim musi byc dobrze... Quote
zdrojka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 To wiadomo już coś konkretnego? Co u niego? Quote
fona Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 nie, nic, Rudasek ma w nosie gleboko zarowno Szopka, jak i rozliczenia naprawde juz nie mam sily, zeby go prosic sama jutro do Szopena zadzownie, ale rozliczenia nie zrobie, bo nie do mnie na konto wplywaly pieniadze... Quote
Recommended Posts