Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='epe']
Jednak "żona"/wystelizowana oczywiście!/ może dobrze mu zrobi!!
Zawsze we dwójkę raźniej i wtedy nie będzie uciekał.
Poza tym czy on miał kiedyś swojego człowieka?
Pewnie musi sie do nich przyzwyczaić.[/quote]
Gorzej, jak przekabaci żonę na swoją stronę i zaczną uciekać oboje:-?
Tfu, tfu...

Posted

Lemoniada!
Faktycznie wypluj to co napisałeś!!
Powinien dostać żonę dominujacą,która mu "wybije" z głowy wychodzenie bez jej pozwolenia!!
Bo jak będzie uległa i zakochana to czarno widzę!

Posted

gdzie są zdjęcia? gdzie są zdjęcia?? gdzie??? :razz:
no i meldować co i jak!:mad:

a teraz sie rozliczę za budę (bo mi Fona ciągle tu sie o to wcina)
a wiec na budę dla Szopena i Pilotki, jak wstępnie zakładaliśmy
mamy tak:
Monikusf - 50zł :loveu:
MaqYa^^- 50zł :loveu:

a z [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67267"]ksiązkowego bazarku[/URL] przyszło kolejne 49zł:loveu:
(40 od Renatty i jeszcze 9 przeznaczamy z części od Nanki)

Fona uparła się też :eviltong: by mi oddać za transport Szopena do Włocławka
czyli dorzucam się 40 zeta, a dla równego rachunku powiedzmy 51

sumujac: na budę/y jest 200zł

Posted

Mi się wydaje, że Szopen tą ranę raczej oczyszcza. Wet powiedział, że nie potrzeba tego operowac. Dezynfekujemy wodą utlenioną i podajemy antybiotyki. Będzie dobrze:)))
Tutaj są zdjątka sunieczki - nie dla wrażliwych!!! [URL]http://picasaweb.google.pl/9kotuf/SuniaZInterwencjiWWielgiem?authkey=LCTHUfHa8YM[/URL]

Posted

Z nieba jej spadliście!! Piekna suńka,co za s... jej to zrobił!!!
A widać,że Szopen to się zakochał!!
Teraz to napewno nie będzie się włóczył. Szczęście ma u Was -Wy i "żona",pełna micha i buda- co mu szukać więcej?
A zdjęcia super!!!
Ale chyba musicie go wykastrować,bo to taniej i szybciej,niż sterylka suki
narazie.
Jesteście kochani,że przygarnęliscie te psiątka,za to powinno Wam sie wieźć w biznesie!!!

Posted

Dzieki za zdjecia, jestescie super!!!
A psiaki widac,ze szcześliwe i sie kochaja.
Tylko,zeby to sie nie skończylo niechciana ciążą...
Może rzeczywiscie trzeba Szopenowi ciachnąc co nieco?
A gdzie one sypiaja? Czy w jednej budzie?

Posted

Boże, w pierwszej chwili myslałam, że to czerwone na szyi suni to obroża... Smutna historia z happy endem, czy firma opłaci sterylizację suni czy trzeba będzie samemu trząść kiesą?

Posted

Lemoniada!
Chyba jestes facetem,bo chcesz zacząć od sterylki suni!
Kastracja jest prostsza,szybsza i chyba tańsza.Ponadto może dzieki niej Szopenowi przejdzie chęć ucieczek!

Posted

[quote name='epe']Lemoniada!
[B]Chyba jestes facetem[/B],bo chcesz zacząć od sterylki suni!
[/quote]
No jak koty kocham, poczułam się urażona:vamp:
I gdzie napisałam, że chcę zacząć od sterylki? Zadałam pytanie odnośnie kosztów tylko. Foch!:obrazic:

Posted

Sunię wysterylizujemy sami:) (znaczy my - firma:p ). A to zdjątka z dzisiejszego spacerku: [URL]http://picasaweb.google.pl/9kotuf/SzopenIJagoda20070908[/URL] . Jutro dodam jeszcze parę (co ich zapomniłam, s pracy wzionć)...
Szopen serdecznie dziękuje [B]fonie[/B] i [B]Hani[/B] za odwiedziny, środek przeciw pchełom i witaminki :loveu:

Posted

Zdjontkuf strzelam ogromne ilości, więc udaje się conieco wybrać, chociaż trudno to towarzystwo uchwycić "w locie" :lol: (na dodatek - trzymając smycz i torbę z przysmakami). Jutro wezmę szybszy aparat, może będzie lepiej. A robić będę takie nadal - bo lubiem, a poza tym jest to mój nowy obowiązek służbowy:jumpie: .

Posted

Hani też się podobały psiuny. I powiedziała, że firmy to one raczej nie pilnują, bo jak tylko zobaczą kogoś przy bramie, od razu pędzą i kręcą dupkami z radości ;)

Posted

Szopen w nocy szczeka na obcych - wiem, bo mój mąż tam nocną porą dokarmia koty, to i odwiedza naszą parkę. No, a poza tym - w Szopka przypadku wygląd wystarczy:p. Dodałam resztę zdjęć do albumu: [URL]http://picasaweb.google.pl/9kotuf/SzopenIJagoda20070908[/URL] :). Następnych niet, bo pogoda do chrzanu. Psom deszcz nie przeszkadza, więc łazimy sobie po lesie i wypłaszamy grzybiarzy:lol:. Jak wyjdzie słonko - zrobię nową sesję.