Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[SIZE=4][COLOR=navy][FONT=Times New Roman][B]JEST MIEJCE DLA TIMURA W NADIRZE. KOSZT POBYTU 7,56zł DZIENNIE CZYLI ok. 230zł miesięcznie.
[/B]DO TEGO, TYLKO JEŻELI BĘDZIE TAKA POTRZEBA, SPECJALISTYCZNA KARMA.
BARDZO PROSIMY O POMOC!!!

Trzeciego lipca do cieszyńskiego schroniska trafiły trzy psy, zabrane przez policję [B]z domu, gdzie popełniono przestępstwo[/B](morderstwo). [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Times New Roman]Stan psów był tragiczny, zagłodzone, chore, ledwo trzymające się na łapach, wymiotujące krwią. [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][B][COLOR=navy]Nie przyswajały pokarmów ani wody[/COLOR][/B][COLOR=navy]. Po szczegółowych badaniach lekarz weterynarii podjął decyzję o eutanazji dwóch psów. Wraz z właścicielami schroniska postanowiliśmy spróbować uratować trzeciego z nich. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][B][COLOR=navy]Jest w tragicznym stanie[/COLOR][/B][COLOR=navy], ale jeszcze [B]próbuje samodzielnie jeść[/B]. Ma [B]ostrą anemię, jest odwodniony, i bardzo osłabiony.[/B] Jego [B]oczy wymagają operacji[/B]. :-([/COLOR][/FONT]
[COLOR=navy][FONT=Times New Roman]Rozpoczęto leczenie, ale w jego stanie nie powinien przebywać w schronisku. Gdy tylko się trochę wzmocni chcemy przenieść w spokojne miejsce, gdzie będzie miał stałą opiekę. [/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=navy][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Zbieramy pieniądze na pomoc (LECZENIE ORAZ HOTELIK)dla Timura aby chociaż on miał szansę na życie!
Proszę również o pomoc w:
-rozsyłaniu i podnoszeniu wątku
- zrobieniu banerka
-ogłaszaniu
TIMUR:[/SIZE]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images37.fotosik.pl/2120/351022f0617efdb2med.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.fotosik.pl/"]
[/URL][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Deklaracje stałe:
Zofija-5,00zł
kama202-10zł

Deklaracje jednorazowe:
beabea-150,00zł
Asia P. z Bielska-Białej-120zł[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Edited by Zofija
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Straszne, piszcie prosze jaki jest jego stan dzisiaj. Czy mu sie uda przezyc ?[/QUOTE]

chyba tak, ale jest w schronisku i jest leczony przez Lecznicę....

Posted

[quote name='Anula']A nie da się go wyciągnąć do hotelu gdzie są trzy malizny? W schronie nie wiem czy on przeżyje pomimo leczenia.A ma jakieś porobione badania?[/QUOTE]

Nie, on jest ogromny.Iza by mi się chyba na takiego olbrzyma nie zgodziła. Myślałam bardzie o Furciaczku, albo Hoteliku pod Krakowem. Otworzyła taka Agnieszka wraz z mężem, co kiedyś pomagała w cieszyńskim schronisku. Dzisiaj dowiedziałam się też od Kasi, ze Timur jest w Lecznicy. Będę jutro wiedziałą więcej to napiszę

Posted

ja mogę zadeklarować 5,00zł miesięcznie. Mam teraz bardzo niepewną sytuację. Jak będę mogła to będę płaciła więcej. Ciocie , proszę pomóżcie Timurkowi!!!

Posted

[quote name='Kama202']Deklaruję 10zł stałej na rok. I postaram się wysłać Malgosce co jakiś czas nowe fanty na bazarek dla Niego.[/QUOTE]

jeju dziękuję!!!!!!

Posted

[quote name='Kama202']Deklaruję 10zł stałej na rok. I postaram się wysłać Malgosce co jakiś czas nowe fanty na bazarek dla Niego.[/QUOTE]

zaraz po powrocie zrobię bazarek na Timurka z fantów Kama202.
Napiszcie co z tym psiakiem.
Gdzie jest obecnie i jaki jest jego stan?

Posted

Timur juz w Nadirze. Jest baaaaaaaaaaaaaardzo słąby. Ledwo stoi na łąpach. Iza mówiła, ze bardzo sympatyczny, ale jak się położył w budzie tak nie wychodzi. Jeśli ktoś moze się dołożyć to będę wdzieczna. Sami go nie utrzymamy. Na pewno trzeba mu będzie zrobić badania+ pobyt.