Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Pucek coś nam pokasłuje, taki ciężki ma ten kaszel. W dodatku schudł, wyszczuplał. Może serducho mu niedomaga?... Przy okazji poproszę, aby we go obsłuchał.

Posted
O 15.09.2016 o 00:30, Murka napisał:

Pucek coś nam pokasłuje, taki ciężki ma ten kaszel. W dodatku schudł, wyszczuplał. Może serducho mu niedomaga?... Przy okazji poproszę, aby we go obsłuchał.

Koniecznie Murko trzeba go zbadać , może też krew zrobić.

Posted

Pucka wzięłam wczoraj do weta, pobraliśmy krew i wet osłuchał Pucka. Osłuchowo wszystko ok (a ja więcej kaszlu nie słyszałam, więc musiało by wtedy raz coś tam przeszkadzać), krew też ok:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/e21f397d86dc06ce

Analiza krwi kosztowała 60 zł:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/d50e35794e875307

Wygląda na to, że Pucek taki zmarniały jest z tęsknoty za domem i człowiekiem:( Jak go zapięłam na smycz, żeby przeprowadzić do samochodu, to się tak ożywił, że wiedziałam już, że wyniki będą ok:) Ubyło mu lat... ale po powrocie od weta do boksu wracał niechętnie:( Pewnie myślał, że jedzie do domu:(

Posted

Rozliczenie Pucka za wrzesień:

-300zł hotelowanie (1-30.09)

-8 zł Fiprex

-60 zł badanie krwi

-10 zł przejazd do lecznicy

+30 zł ala123 (od Locaibenio)

Razem: -348 zł

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pucek kiedyś nie lubił być w domu, ale od czasu powrotu do adopcji bardzo go do domu ciągnie. Jest taki szczęśliwy i taki grzeczny, że zabieramy go jak mamy w domu trochę luźniej. Legowisko dostaliśmy o Jeleny Muklanowiczówny:) Pucek je uwielbia.

f3231502ac7e0864gen.jpg

5e2d35f6b4e90315gen.jpg

2ce0aeed6df07c1bgen.jpg