Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agat21']Elisabeta, nie burz się tak, bo nie ma powodu. Pucek mi się też bardzo podoba, ja uwielbiam niepozorne kundelki - wszystkie moje psiaki są takie, ale myślałam o ogólnie panujących tendencjach i modach.[/QUOTE]

Agat, ... :loveu: To rozumiem. ;)
I mam nadzieję, że przyjęłaś mój post jako żartobliwy. Bo Twój post jest taki... zagadkowy (?).
Emotikonki się jednak przydają. Wszystko jest wtedy jasne, prawda? ;);)
Obie uwielbiamy "niepozorne" kundelki. :)

Posted

[quote name='Elisabeta']Agat, ... :loveu: To rozumiem. ;)
I mam nadzieję, że przyjęłaś mój post jako żartobliwy. Bo Twój post jest taki... zagadkowy (?).
Emotikonki się jednak przydają. Wszystko jest wtedy jasne, prawda? ;);)
Obie uwielbiamy "niepozorne" kundelki. :)[/QUOTE]

Hawk ;) Ściskam Cię serdecznie :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='bela51']
Murko, prosze potwierdz na wątku bazarkowym obie wplaty 50 zł z 16.08 i 60 zł z 23.08. ( poprzednie 100 zł juz potwierdzilas).
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252997-Zakończony-!!!-!-Na-psy-z-Włocławka-i-reszte-Rozliczamy-!-bazarek-do-07-07[/URL][/QUOTE]

Murko, przypominam sie z prosbą.

Posted

Już potwierdziłam, przepraszam...

Tymczasem rozliczenie Pucka:

[B][COLOR=#ff0000]Rozliczenie za sierpień:
[/COLOR][COLOR=#000000]+50 zł bela51 (bazarek fony)
+100 zł Elisabeta
+60 zł bela51 (bazarek fony)
-372 zł hotelowanie[/COLOR][/B][B]
[COLOR=#000000]-27,70 zł szczepienie wraz z dojazdem weta[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Razem: -189,70 zł[/COLOR][/B]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Alu, na pewno Pucuś jest zadowolony... :) I to jest pocieszające.

On to by się bardzo dziwił, gdyby wiedział że,  szukasz mu jakiegoś domu i czekasz na telefony od obcych ludzi... ;)

Posted

Pucek fajny jest; ostatnio pokonał paniczny strach przed schodami i wchodzi oraz schodzi już sam. Boi się niestety nadal paneli, chodzi jak po lodzie z rozcapirzonymi pazurami ;) Ogólnie nie czuje się komfortowo w domu, ogród to jego żywioł, ale chyba się przyzwyczaja trochę i chętnie do niego wraca. W boksach mamy póki co za dużo psich panów, więc Pucek skazany jest na pobyt w domu na razie. Minus jest taki, że ma tendencje do znaczenia w domu, ale nie jest to nagminne. Fajnie, że wobec kotów jest przyjazny.

Rozliczenie za wrzesień:

-360 zł hotelowanie

-10 zł odrobaczenie

Razem: -370 zł

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dawno Pucka nie pokazywałam, no to pokazuję, ma doborowe towarzystwo :)

Muszę powiedzieć, że zrobił bardzo duże postępy jeśli chodzi o kontakty z innymi psami; nie wiem czy to skutek kastracji czy socjalizacji, a może trochę tego i tego. W każdym razie lubi towarzystwo i potrafi się dogadać z innymi psami. W domu nie szuka zaczepki nawet z psami samcami; fajnie też przyjmuje nowe sunie na ogrodzie (kiedyś startował i bronił terytorium), potrafi się nawet podporządkować (pozwala np. tej jasnej suni zabierać sobie piłeczkę itd.).

99dacce21b8383d0gen.jpg

c726b65db125dda7gen.jpg

643f08fde4a1b84agen.jpg

afbf1b98c413f279gen.jpg

91abd451b4f6e93dgen.jpg

Posted

Pucek. :) :)

Już to pisałam.....  Ale naprawdę mam słabośc do tego Chłopaka. :)

Ciepło w sercu od tych fotek... :)

Może zarazisz swoją słabością do Pucka kogoś ze swoich znajomych i w ten sposób znajdziemy mu domek ;-) :smile: