eve1232 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [COLOR=#442C1F][FONT=Tahoma]Oddam w dobre ręce psa nowofundlanda z książeczką zdrowia. Pies jest zdrowy i pełny życia, ale z powodu mojego wyjazdu nie będzie miał kto się nim opiekować. Jego imię to Hades jest przesympatycznym psiakiem, przyjaznym dla człowieka. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#442C1F][FONT=Tahoma]Oddam w dobre ręce. Piesek ma 2 lata. [/FONT][/COLOR] Quote
beta ata Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Szkoda, że biorąc psa nie wpadłaś/łeś na to, że niedługo potem wyjedziesz (zapewne za granice do pracy?)... Po pierwsze KONIECZNIE psa wykastruj!! Bo inaczej może trafic w łapy jakiegos pseudohodowcy, który zamknie go w chlewie i bedzie uzywał do produkcji szczeniąt na handel. Po drugie napisz, czy to pies z rodowodem czy bez? Moge ci podpowiedziec dwie organizacje, które zajmuja sie dużymi psami, "Psi ratownicy" zajmujący sie niufkami i ewentualnie "Pasterze", u których niufki tez bywały. A w ogóle to wpisałaś/łeś ogloszenie w złym dziale. Quote
megi345 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Widziałam to ogłoszenie na szafa.pl miałam też tu je wkleić bo szkoda, żeby pies trafił do nieodpowiedniej osoby ale widze, że już ktoś to tu zrobił. Szkoda się teraz roznosić nad tym, że nie pomyślała wcześniej.. 3/4 ludzi tak robi, i tego sie nie zmieni.:shake: to piesek [IMG]http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/809/d21/78d/752/842/07f/ec9/8a9/55c/58c/dc_485x640.jpg[/IMG] Quote
gosiaczek1984 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Piekny niufek,mi to sie odrazu ryczec chce jak widze takie ogloszenia Quote
gosiaczek1984 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) bede pytać piękny pies,marze o takim,może kiedyś....to jest koło Wrocławia,kolezanka dała znac koledze,który jest wielkim miłosnikiem psów,zarazem trenerem psów,powiedział,że sie zastanowi Edited June 24, 2013 by gosiaczek1984 Quote
megi345 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ja mam już 3 chętne osoby na psiaka. jedna pani wygląda obiecująco, ma ogród, suczke bezpłodną, chodzi na spacery, swoją psine zabiera w góry.. przekaże własicielce.. ;-) Quote
megi345 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 MASAKRAAAAAAAA!!!! okazało sie, że to ogłoszenie jest jednym wielkim szitem. Ktoś sobie po prostu robi jaja, denny troll, inni wierzą, pomagają. Ludzie w moich mailach zabijali sie o psa.. a tu okazuje sie, że to nie prawda Quote
beta ata Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ktoś, kogo to bawi to albo durny smarkacz, który nie zdaje sobie sprawy, co robi, albo kawał ...... ! Trzebaby wyśledzić trolla i dać mu popalić za takie zagrywki! Quote
eve1232 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='megi345']MASAKRAAAAAAAA!!!! okazało sie, że to ogłoszenie jest jednym wielkim szitem. Ktoś sobie po prostu robi jaja, denny troll, inni wierzą, pomagają. Ludzie w moich mailach zabijali sie o psa.. a tu okazuje sie, że to nie prawda[/QUOTE]' co ty gadasza za głupoty dziecko. Nie wiem czy wiesz ale wyzywanie kogoś bezkarnie jest karalne. To jest prawda zgłosiła się jedna Pani z Bielawy aby go zaadoptować i jedna z Zielonej Góry. Teraz czekam aż się jedna z Pań po niego zgłosi. Pozdrawiam i prosze sie zastanowic nastepnym razem co Pani wypisuje!!! Quote
eve1232 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 ta Pani megi345 wyzywa mnie bezkarnie nie wiedzac co jest grane i czy peisek ma juz nowego wlascieciela tak samo jak Pani. Prosze sie zastanowic nastepnym razem jezeli nie dowiedzie sie dokladnie. Pozdrawiam serdecznie. A i prosze mnie nie ywzywac od skarkaczy i trolli pani beta ta, tylko nastepnym razem dojsc do sedna sprawy.! Quote
megi345 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Bo to co pani tutaj robi to jest w ogóle jakieś zachowanie gówniarskie, dogomania to nie jest tylko miejsce ogłoszen oddam byle gdzie i niech se siedzi ten pies byle go wydać. Bo najpierw wątki na szafie.pl że do wydania, to znalazłam psu mega dom a tu teraz, że nieaktualne, super, że pies w nowym domu ale co z wizytą, była pani odwiedzić nowy dom, rozmawiała pani o kastracji psa, o wszystkim? czy tylko dzien dobry, prosze psa, do widzenia.. Chciałam pomóc, znalazłam psu aż 4 osoby, każda ma dom z ogródkiem, są na prawde super ludzie.. szkoda, że nieaktualne. Może podeślę im innego psa. Żegnam ;) Quote
eve1232 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='megi345']Bo to co pani tutaj robi to jest w ogóle jakieś zachowanie gówniarskie, dogomania to nie jest tylko miejsce ogłoszen oddam byle gdzie i niech se siedzi ten pies byle go wydać. Bo najpierw wątki na szafie.pl że do wydania, to znalazłam psu mega dom a tu teraz, że nieaktualne, super, że pies w nowym domu ale co z wizytą, była pani odwiedzić nowy dom, rozmawiała pani o kastracji psa, o wszystkim? czy tylko dzien dobry, prosze psa, do widzenia.. Chciałam pomóc, znalazłam psu aż 4 osoby, każda ma dom z ogródkiem, są na prawde super ludzie.. szkoda, że nieaktualne. Może podeślę im innego psa. Żegnam ;)[/QUOTE] tak owszem bylam u jednej z Pań i tak jak mowila ma duzy ogrod oraz dom gdzie bedzie mogl na noc spac w domu a w dzien biegac na dworze. pozdrawiam Quote
sloneczko76 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 a ja licze na adopcje do uk ,moze sie uda :) Quote
enghy Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne czy któraś z Pań się już po pieska zgłosiła ? 1 Quote
Anecik Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne czy któraś z Pań się już po pieska zgłosiła ? Proponuję popatrzeć na daty wpisów Quote
Recommended Posts