Romka Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Słodki mały Wojtuś,teraz coraz bardziej odważny; Quote
Romka Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 WOJTUŚ POSZEDŁ DZIŚ DO DOMU!!!! :) Domek na wsi,ale Wojtek będzie mieszkał w domu wraz z kotami.Będzie jedynym psem i będzie miał do dyspozycji ogródek. Ludzie są mi osobiście znani a domek zwierzolubny a nasze psiaki zostały zauważone na fb. :) Wybieramy się z wizytą poadopcyjną :) Powodzenia maluchu... Zmieniam tytuł wątku Quote
Kropka:) Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Dostałam takie zdjęcie Wojtusia, wkrótce będzie więcej! :):) A Wojtek swoją pani i babcie uwielbia! Chodzi za nimi wszędzie! Jedyne co martwi jego opiekunke to to, że bardzo szczeka na jej tatę.. Myślę, że to tzw."schroniskowa trauma" kiedy pracownik (mężczyzna) kojarzy mu się z wchodzeniem do boksu z łopatą! Ale będzie dobrze WIERZĘ W TO! :) Quote
Romka Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Maryś,dziękuję za zdjęcia! Bardzo się cieszę! Quote
Romka Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Byłyśmy u Wojtka z wizytą poadopcyjną.Mały nie chciał nawet do nas podejść....BARDZO SIĘ CIESZĘ!!! To znaczy ,że domek jest ok! Mały jest bardzo przywiązany do kobiet w tym domu,mężczyzn nadal się boi.Wygląda cudnie! Quote
Recommended Posts