Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poniewaz jutro wyjeżdzam na świeta, pragne Wam wszystkim, ktorym los Marka jest bliski,
zlozyc najserdeczniejsze zyczenie świateczne :)
Mareczkowi zycze wiele zdrowia, Murce sił i wytrwalosci w opiece nad nim :)
Kochani ! Wszystkiego najlepszego ! :)

Posted

Ja też do życzeń się dołączam, chociaż na innych wątkach chyba już sobie wszystkie życzyłyśmy :)

W sobotę byłam przez chwilę u Murki, nie widziałam zwierzaków - choćby Mareczka, i tak sobie myślę, że  chyba na wiosnę się pofatyguję, i w bardziej sprzyjających okolicznościach, wreszcie się spotkam z przystojniakiem Mareczkiem ;)

Posted

A Mareczkowi się bardzo poprawiła sierść. Nie drapie się już. Nie wiem czy to zasługa tranu czy tego, że teraz wyleguje się na kocykach a nie na sianie. Może siano go podrażniało? W ogóle czuje się bardzo dobrze, chętnie wychodzi na spacerki i wraca do ciepełka. Apetyt mu dopisuje :) Na święta dostał do mamlania różne gryzaki (prezent od jess dla wszystkich psiaków) i nawet się trochę zastanawiałam czy da radę np. wędzonej kości, czy go w ogóle to zainteresuje. Szybko załapał co i jak i teraz wciąż mi ręce obwąchuje czy nie mam czegoś dla niego :)

Posted

A Mareczkowi się bardzo poprawiła sierść. Nie drapie się już. Nie wiem czy to zasługa tranu czy tego, że teraz wyleguje się na kocykach a nie na sianie. Może siano go podrażniało? W ogóle czuje się bardzo dobrze, chętnie wychodzi na spacerki i wraca do ciepełka. Apetyt mu dopisuje :) Na święta dostał do mamlania różne gryzaki (prezent od jess dla wszystkich psiaków) i nawet się trochę zastanawiałam czy da radę np. wędzonej kości, czy go w ogóle to zainteresuje. Szybko załapał co i jak i teraz wciąż mi ręce obwąchuje czy nie mam czegoś dla niego :)

Cwana bestia ;)

Posted

Ciesze sie, ze u Mareczka wszystko dobrze, niech chłopak zyje jak najduzej i cieszy sie dobrym zdrowiem.
Przed swietami przyszły wpłaty od Mari z Oslo, Anny ze Szczekocin, i mdk8.Bardzo dziękujemy.
Na dniach uaktualnie rozliczenie.

Posted

Wrzucam rachunek za zakupiony dzisiaj Karsivan (76 zł):

http://images69.fotosik.pl/486/86944b58dc1e2ae2gen.jpg

I rozliczenie:

Stan konta na 30 listopad wynosił -235 zł

Wpłaty:

+25 zł Martyna K.

+100 zł Martyna K.

+235 zł bela51

+26,70 zł bela51

+35 zł Iwona K.

+30 zł Anna K.

+115 zł bela51

+76 zł bela51

+25 zł Martyna K.

Razem: +432,70 zł

Koszty:

-465 zł hotelowanie

-14,60 zł Tran

-12,10 zł wit. B12

-38 zł ArthroHA

-77 zł Karsivan

-76 zł Karsivan

-15 zł odrobaczenie

-76 zł Karsivan

Razem: -773,70 zł

+432,70 zł - 773,70 zł = -341 zł

Stan konta na 31 grudnia wynosi -341 zł.

Posted

Podaje wykaz wpłat , ktore wpłyneły w grudniu na moje konto:

1.12. - 60 zł  bazarek fony II cz.

3.12. - 10 zł - Agnieszka103

3.12. - 10 zl - bela51

23.12. - 50 zł - Anna ze Szczekocin

23.12. - 5 zl - mdk8

23.12. - 467,23 - Mari z Oslo

Wszystkim bardzo dziekujemy :)

Posted

Marko pozdrawia Noworocznie w jak najlepszym humorze :)

b8b6c9d366335895gen.jpg

e9608cfa6c04ff09gen.jpg

932b43a01dd02251gen.jpg

Nie pamiętam czy pisałam, że Ira (na pierwszej fotce) wróciła z adopcji i Marek ma nadal jej towarzystwo.