Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby ten cholerny guz sie zmniejszył, albo przynajmniej nie rósł. Martwie sie jak Marek zniósłby ewentualny zabieg .

Obserwujmy i miejmy nadzieje, ze jednak nie bedzie tak żle.

Trzymaj sie dziadeczku Mareczku !

Przelew zrobiony.

Pragne bardzo podziekowac wszystkim, ktorzy Marka wspieraja finansowo i tym , ktorzy slą dobre mysli. Dziękuje !

Posted

Zaglądam codziennie w oczekiwaniu nowych wiesci.

Nic jeszcze nie napisałam Mari, bo szczerze mówiac nie wiem co ?

Nie chce jej przedwczesnie martwic, bo wiem, ze bardzo przezywa wszystko to co jest zwiazane z Markiem.

A moze sytuacja jakos sie wyklaruje i nie bedzie tak źle.

Posted

Pilne.
Szukam transportu na trasie Stoczek Łukowski -> Tomaszów Lubelski lub część tej trasy. Dla szczeniaka.

Posted

Mam dobre wieści: po guzie nie ma już prawie śladu :) Jest ledwo wyczuwalna opuchlizna, ale tylko pod dotykiem. Zrobiłam dziś fotki, ale obrobię i wstawię jutro. Nie ma też ropy w oczku i ogólnie Mareczek czuje się super. A jak się stęsknił za mną, łaził krok w krok i miałam problem, żeby mu zrobić zdjęcie w całości :)

Także wygląda na to, że był to jednak jakiś odczyn, może po uderzeniu, może Marek na coś wszedł, zakłuł się. Czy był to ropień nie wiadomo, bo wet mówił, że nakłuwał to i nic nie leciało. Nie bolało go też pod normalnym dotykiem. Także zagadka. W każdym razie wiemy już, że to nie nowotwór :) UF :)

Posted

Mam dobre wieści: po guzie nie ma już prawie śladu :) Jest ledwo wyczuwalna opuchlizna, ale tylko pod dotykiem. Zrobiłam dziś fotki, ale obrobię i wstawię jutro. Nie ma też ropy w oczku i ogólnie Mareczek czuje się super. A jak się stęsknił za mną, łaził krok w krok i miałam problem, żeby mu zrobić zdjęcie w całości :)

Także wygląda na to, że był to jednak jakiś odczyn, może po uderzeniu, może Marek na coś wszedł, zakłuł się. Czy był to ropień nie wiadomo, bo wet mówił, że nakłuwał to i nic nie leciało. Nie bolało go też pod normalnym dotykiem. Także zagadka. W każdym razie wiemy już, że to nie nowotwór :) UF :)

Bardzo, bardzo sie ciesze :)