Olciaaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Rybka_39']Pępowinę matka odgryza przy urodzeniu, a pepek....Kora ma rok i8 miechow i nadal jest widoczny :roll:[/QUOTE] oczywiście że odgryza ale kawałeczek ( potem się z tego robi strupek) zostaje Ryśkowi ten strupek odpadł jak był u mnie dwa dni :) i wtedy też zaczęły mu się wyżynać ostatnie mleczne ząbki z tyłu Quote
Rybka_39 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No to ile Rysiek miał jak trafił do Ciebie? Quote
Olciaaa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Rybka_39']No to ile Rysiek miał jak trafił do Ciebie?[/QUOTE] rysiek jest ze schroniska i nikt tego nie wie :/ przedział od 6 tygodni do 3 miesięcy... Quote
tygra Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ja myślę ze będzie miał wielkość mniej więcej spaniela. Tak ze 40-45cm i ok 12-15 kg :). Ale że to psiak ze schronu to może zrobić niespodziankę. Ja moją staruszkę brałam jak miała 6 tyg z Celestynowskiego schronu i ważyła ok 3 kg, miała cieniutkie łapki. Mówili że bedzie tak do 15 kg właśnie, a dorosła do 53 cm i 23kg, a łapki zawsze miała drobne :). Druga w wieku 7 tygodni miała 6,5 kg i ok 35cm a teraz ma 60cm i około28kg. Łapki też raczej drobne choć grubsze od starszej. Moja młodsza sunia przybierała ok 1 kg tygodniowo. Quote
Dominiqa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Slodziutkiiiiiiiiiiii :D jejq kundelki są prze kochane! z reszta o czym ja mówię! WSZYSTKIE ZWIERZĘTA SĄ KOCHANE!!!!!!!!!! WSZYSTKIE BEZ WYJĄTKU! Quote
Recommended Posts