Jara Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Próbował ktoś z was karmy suchej/karmy mokrej/przekąsek firmy O'Canis? Przekąski można dostać w sklepach zoologicznych, ale np karmy w puszkach czy suchej karmy jeszcze nie widziałam. O'Canis koń, ziemniaki i łosoś [QUOTE][B]SKŁAD[/B] [COLOR=#BCBCBC][FONT=Arial]zmielona, suszona konina (29%) mąka ziemniaczana (29%) suszony łosoś (10%) tłoczony na zimno olej rzepakowy miąższ buraka olej lniany algi morskie gruszki ziemia okrzemkowa czarna jagoda tymianek rozmaryn koper włoski rzeżucha cykoria zielona ziemia lecznicza jukka Schildigera [/FONT][/COLOR][/QUOTE] [QUOTE][B]SKŁADNIKI[/B] [COLOR=#BCBCBC][FONT=Arial]białko surowe (22%) tłuszcz surowy (8%) popiół surowy (7,9%) włókna surowe (3,0%) wapń (1,3%) fosfor (1,1%) sód (0,36%)[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Karmy mokre mają też bardzo ciekawe składy. 10kg ok 200zł. Quote
Chefrenek Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Miałam suchą. Z wyglądu przypomina markusa muhle. U mnie się nie sprawdziła. Psy okrutnie po niej piły. Zresztą jak i na markusie. Quote
vege* Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ja miałam próbki suchej karmy i sporo przysmaków. Jak dałam Nuce suchą to spojrzała na nią i nawet nie podeszła, baa jak jej pod nos podtykałam miskę to uciekała przed nią :evil_lol: Przysmaki jej smakowały ;) Quote
Jara Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Karmiłam psa koniną z Wolfsbluta i też pies nie chciał jeść. Dlatego zastanawiam się czy warto ryzykować i próbować ją zamówić. Quote
bdom Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Daję psu smakołyki o'canis, psiak za nimi szaleje (zwłaszcza za 'cygarami' z jelenia),karmy nie próbowaliśmy. Quote
Lantash Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 A mieliście O'canisowe mięsne batony?? Nie wiem dokładnie czy to chłodzone czy mrożone jest, ale mają dość sporo. Quote
catty Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mój pies ostatnio dostał pasztet w kiełbasce właśnie z tej firmy. Sam skład i konsystencja ok. Smakowitość też, ale mój pies je wszystko. Mieliśmy z dziczyzną i ziemniakami i indyk z dynią. Kupione były w Kakadu za ok 4zł. Quote
endurka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 moja suka wygrała na wystawie jakieś smakołyki O'canis, dodatkowo wszyscy dostawali próbki tej karmy tłoczonej na zimno podzieliłam próbkę na 3 psy do normalnej porcji karmy - staremu się odbijało, stara miała wzdęcie i srakę, a młoda wszystko wyżygała co potwierdza moją opinię - karmom tłoczonym na zimno moje psy mówią stanowcze nie Quote
Recommended Posts