WiedźmOla Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 (edited) Witam, poszukuję dobrego psiego fryzjera w Szczecinie. Psiak zarósł strasznie, nie chcę żeby się przegrzał, a nagle zaczęło się robić gorąco i pies widocznie źle znosi temperaturę. Zależy mi również na kimś, kto ma dobre podejście do czworonoga, bo mój się trochę boi obcych. Jakieś propozycje? :) Z mojej strony propozycja, aby ten wątek był generalnie do pytań o Szczecińskie salony, żeby nie zaśmiecać. Edited April 24, 2013 by WiedźmOla Quote
magdola Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ja ze swojej strony moge polecic salon na prawobrzezu "Psi Pazur". Terminy "od reki". Ja sama bylam tam ze swoja suka tydzien temu. Quote
Katarzyna90 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Wątek widzę dość przedawniony aczkolwiek ponawiam to samo pytanie. Potrzebny mi fryzjer najlepiej z lewobrzeża i byłoby super gdyby ktoś mógł polecić osobę, która jest gotowa przyjechać do domu lub jakiś salon w niedużej odległości od okolic Zagórskiego, ewentualnie coś w Policach. W przystępnej cenie. Quote
Dawid36 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Moja sznaucerka, jak każdy piesek tej rasy co jakiś czas potrzebuje pielęgnacji uszów. Jest to bardzo nieprzyjemny zabieg dla psa. Dlatego chodzę z nią od dwóch lat do salonu FOX. Zabieg przebiega spokojnie, a pani groomer wykonująca ma cierpliwość i podejście do pieska. Bardzo ładnie też strzyże, obcina pazurki. :-) Godny polecenia gabinet. Gdyby ktoś był zainteresowany to podaję numer do tej pani: 505 274 942. Można zajrzeć również na stronę www.yorkfryzjer.pl. Mogę wysłać zdjęcie na maila. Pozdrawiam. Quote
cockermanka Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Dawid36 - będziesz tak spamować na każdym forum? Zdjęcia z galerii zdecydowanie nie zachęcają do wizyty w tym salonie.... Quote
Dawid36 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Dawid36 - będziesz tak spamować na każdym forum? Zdjęcia z galerii zdecydowanie nie zachęcają do wizyty w tym salonie.... Niestety, ale ja nigdy nie spamujęl Jeżeli nie wierzysz to podaj mi maila. Wyślę Ci zdjęcie oryginalne i duże. :) Pozdrawiam. Quote
cockermanka Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jeśli to mają być te zdjęcia,co w galerii,to lepiej nie,bo zawału dostanę... Co do spamowania - jakoś nagle wszędzie pojawiają się Twoje posty chwalące ten "salon"... Quote
Dawid36 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Widzę, że masz jakiś problem. Zadzwoń do tej pani i zapytaj się czy o godzinie 17:00, 18.09.2014 była moja Bercia. To wtedy pogadamy. Pozdrawiam. Quote
cockermanka Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ja tylko nie lubię spamerstwa. Gdyby zachwalany był salon rzeczywiście godny polecenia - nie odezwałabym się słowem... Quote
Martach1 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 zapraszam do salonu Psi Fryz na Pomorzanach posiadam ponad 8 letnie doświadczenie w zawodzie, jestem również hodowca psów Australian Silky Terrier tel 600048026www.facebook.com/PsiFryzSzczecin a oto kilka piesków przeze mnie ostrzyżonych: Quote
pamela Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Zapraszamy psiaki wszystkich wielkości i ras na zabiegi pielęgnacyjne. przyjmujemy takze duze pieski. Nasza specjalizacja to trymowanie i przygotowanie do wystaw psów rasy sznaucer. Legnicka 3A Szczecin, tel 510 091 562 http://dogandchic.com Quote
Kocurkotka Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Polecam salon Psi Fryz w szczecinie :D ! Quote
Recommended Posts