paula_t Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='zozola77']zadzwonią..same wiecie ze trzeba czasu, ze rzadko sie trafia coś konkretnego szybko... no to dalej kciuki zacisnięte..[/QUOTE] Ja też w to wierzę.... Byłam już jakiś dłuższy czas temu na wizycie PA dla Reksika, Państwo zadzwonili z ogłoszenia dopiero po jakichś 2-3 tygodniach odkąd to ogłoszenie ukazało się w gazecie. To odpowiedzialna decyzja i wolę, żeby ludzie ją 50 razy przemyśleli, niż żeby zadzwonili, adoptowali, a po jakimś czasie oddali. Quote
paula_t Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nowe zdjęcia Brenusi: [IMG]http://img203.imageshack.us/img203/561/brenna41.jpg[/IMG] [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/5117/brenna43.jpg[/IMG] Muszę zrobić jeszcze 4 pakiety i dzisiaj, najpóźniej jutro ogłoszę znowu Brenę i Płoszkę. Zolziatko, mam propozycję, żeby przynajmniej na razie, póki mamy kasę, Brenie wyróżnić na 2-óch, trzech serwisach ogłoszenia (gumtree, tablica, nie wiem gdzie jeszcze), bo jest spory odzew z tych wyróżnionych. Co Ty na to? Quote
paula_t Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='zolziatko']Paula ile kosztuje wyróżnienie?[/QUOTE] Na tablicy chyba 9, na gumtree 15zł. Quote
paula_t Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ciotki, zajrzyjcie proszę do tego psiaka, bo już nie mam pomysłu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-%C5%82a%C5%84cuch-u-szyi-trz%C4%99s%C4%85cy-si%C4%99-ze-strachu-Co-z-nim-b%C4%99dzie-%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-%C5%82a%C5%84cuch-u-szyi-trz%C4%99s%C4%85cy-si%C4%99-ze-strachu-Co-z-nim-b%C4%99dzie-%21[/URL] :shake: Quote
asiuniab Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='paula_t']Na tablicy chyba 9, na gumtree 15zł.[/QUOTE] mi się wydaje, że na tydzień 20 zł, a na miesiąc 50; Quote
zolziatko Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 A ja sobie pomyślałam, że można by zrobić ogłoszenia w wersji papierowej porozwieszać... Brenna może by się nadawała dla jakiejś starszej Pani? A starsze panie nie mają internetu.... Co o tym myslicie? Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='zolziatko']A ja sobie pomyślałam, że można by zrobić ogłoszenia w wersji papierowej porozwieszać... Brenna może by się nadawała dla jakiejś starszej Pani? A starsze panie nie mają internetu.... Co o tym myslicie?[/QUOTE]Wczoraj zrobiłam dziewczynom nowe pakiety, ale z racji tego, że nie działało mi dogo, to już mi się nie chce szukać linków;)Ja uważam, że to bardzo dobry pomysł, żeby porozwieszać ogłoszenia w lecznicach, sklepach, na słupach informacyjnych:) Quote
Gabi79 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Wreszcie Dogo działa, zagladam do ŚLICZNOTEK:loveu: Quote
zolziatko Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Cioteczki,może któraś potrafi zrobić taki plakacik dla każdej suni osobno??? Porozwieszałabym w różnych częściach Krakowa. Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='zolziatko']Cioteczki,może któraś potrafi zrobić taki plakacik dla każdej suni osobno??? Porozwieszałabym w różnych częściach Krakowa.[/QUOTE] Ja już poprosiłam koleżankę, wysłałam Jej zdjęcia i tekst i powinien dzisiaj/jutro być, to wkleję :) Quote
zolziatko Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Dzieki Paula :) Super ..... Te dwa ostatnie zdjęcia są piękne :) Mam nadzieję, że znajdą się na plakaciku?? Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='zolziatko']Dzieki Paula :) Super ..... Te dwa ostatnie zdjęcia są piękne :) Mam nadzieję, że znajdą się na plakaciku??[/QUOTE] Wysłałam Jej robione wczoraj ogłoszenia, czyli te: [URL]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Zbyt-zwyczajna-na-milosc-:(-Daj-Ploszce-szanse-id65800.html[/URL] [URL]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Mloda,-niewielka,-grzeczna-suczka-szuka-domu-id65778.html[/URL] :) Quote
Panna Marple Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='zolziatko']A ja sobie pomyślałam, że można by zrobić ogłoszenia w wersji papierowej porozwieszać... Brenna może by się nadawała dla jakiejś starszej Pani? A starsze panie nie mają internetu.... Co o tym myslicie?[/QUOTE] od dawna mówię, że jest wielu potencjalnych psich "rodziców", dla których internet nie jest sposobem komunikacji. To głównie starsi ludzie, ale nie tylko, więc plakaciki jak najbardziej... Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Niestety nie uda się jutro Brenusi wziąć na Marsz :( Ja już ledwo żyję po przygodach ostatniego tygodnia, nie mam minuty, żeby na tyłku usiąść, a po Brenusię trzeba byłoby pojechać pod Miechów na co niestety nie mogę sobie dzisiaj pozwolić, a nie ma kto pomóc :( Wybacz Brenusiu, mam nadzieję, że pojawi się jakiś domek na horyzoncie niedługo.... Quote
zolziatko Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Paula jak tylko będzie akcja jakaś to Brennę ściągniemy i poszukamy jej fajnego właściciela :) Ja zrobię wśród znajomych akcję rozwieszamy plakaciki ... i wierzę, że się uda szybko fajne domki znaleźć :) Quote
asiuniab Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 plakaciki to czasami strzał w 10 tkę (mi akurat się nie udało), ale znam kilka wątków psiaków, gdzie to był właśnie ten sposób znalezienia im domku. Szczególnie, że Ci internetowi to teraz zaczynają myśleć o wakacjach, i odwiedzają strony wycieczkowe, a pewnie mniej adopcyjne. Choć, ja uważam, że wakacje, urlop to najlepszy czas na przygarnięcie pod swój dach psiaka; Quote
zozola77 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='paula_t']Niestety nie uda się jutro Brenusi wziąć na Marsz :( Ja już ledwo żyję po przygodach ostatniego tygodnia, nie mam minuty, żeby na tyłku usiąść, a po Brenusię trzeba byłoby pojechać pod Miechów na co niestety nie mogę sobie dzisiaj pozwolić, a nie ma kto pomóc :( Wybacz Brenusiu, mam nadzieję, że pojawi się jakiś domek na horyzoncie niedługo....[/QUOTE] a ja myslaląm, że była z Tobą..ale cóż nie wszystko da sie zawsze ogarnać... na pewno się znajdzie fajny ds dla takiej słodyczy... Quote
paula_t Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='zozola77']a ja myslaląm, że była z Tobą..ale cóż nie wszystko da sie zawsze ogarnać... na pewno się znajdzie fajny ds dla takiej słodyczy...[/QUOTE] Byłam z innym psiakiem-z Paurą, bo jest w DT niedaleko, Monika mi ją przywiozła i jakoś dało się to ogarnąć, ale niestety po Brenusię już mi się nie udało pojechać :( Zolziatko, mam plakaty, tylko nie wiem za bardzo jak tu wstawić:roll: Jak podasz mi swojego maila to wyślę :) Quote
AgusiaP Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Zaglądam do ślicznych dziewczynek :) Dziewczynki bardzo przepraszam jutro wyślę moją deklarację:oops: Możecie mi jeszcze raz przesłać numer konta:oops: Quote
paula_t Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='zolziatko']Wysłałam maila ;)[/QUOTE] Dostałam, dzięki. Gdzieś miałam Twój adres mailowy, ale nie chcą mi się wyświetlać adresy, na które już kiedyś pisałam:/ [quote name='AgusiaP']Zaglądam do ślicznych dziewczynek :) Dziewczynki bardzo przepraszam jutro wyślę moją deklarację:oops: Możecie mi jeszcze raz przesłać numer konta:oops:[/QUOTE] Agusiu, nic się nie przejmuj, jak tylko zolziatko się pojawi to wyśle:) [B]Dzisiaj Płoszka jest w Gazecie Krakowskiej[/B] Quote
Gabi79 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 W takim razie trzymam kciuki za tej JEDEN JEDYNY telefon:lol: Quote
Recommended Posts