paula_t Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Zolziatko, jak znajdziesz chwilkę czasu, wyślij proszę do mnie i do Angeliki zeskanowaną umowę Płoszki, co byśmy miały całą niezbędną dokumentację ;) Quote
zolziatko Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Paulinko a wiesz może co u Brenki? Ciekawa jestem też jak się miewa Płoszka. Quote
paula_t Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Zolziatko, nic nie wiem, ale byłam w schronisku, żeby przepisać umowę z siebie na nowych właścicieli Brenki i okazało się, że nie mogę przedstawić im innej umowy niż schroniskowej, więc Pani wydrukowała mi umowę z danymi nowych właścicieli Brenki, jutro ją wyślę i poprosiłam w liście, który napisałam o jakieś wieści czy zdjęcia :) Quote
ewu Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [SIZE=3][B]Przepraszam za zwłokę ale nie miałam internetu. Na konto Megi wpłynęło 150 zł od zolziatko z konta Brenki. Dziękuję:)[/B][/SIZE] Quote
zozola77 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 tez jestem ciekawa jak sie obie panny miewają..... Quote
paula_t Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Cierpliwości dziołchy, bo nas niedługo te wszystkie domy o stalking oskarżą :evil_lol: Nie wiem czy darkaa nadal zagląda na dogomanię i czy zechce napisać parę słów o Płoszeńce, wstawić jakieś zdjęcia, a na wieści o Brenki czekam cierpliwie do czasu otrzymania przez Państwa listu (TŻ chyba już go wysłał, muszę dopytać) :) Quote
halszka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Ciocie kochane nie wiem czy to na tym wątku kiedyś było coś pisane o piesku imieniem Nugacik? jeśli coś pochrzaniłam to przepraszam :oops: ale nie mogę znaleźć wątku,cały czas chłopaka rozsyłam na FB (z mojego albumu) a może on ma już dom? :) o tego kawalera mi chodzi ;) [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639106606155120&set=a.386567561409027.84335.100001673596130&type=3&theater[/url] Quote
paula_t Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Halszko, ja tego psiaka niestety nie kojarzę:shake: TŻ wysłał list do Pani Marty w zeszłym tygodniu, więc czekam cierpliwie na odzew :) Quote
Mysza2 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='halszka']Ciocie kochane nie wiem czy to na tym wątku kiedyś było coś pisane o piesku imieniem Nugacik? jeśli coś pochrzaniłam to przepraszam :oops: ale nie mogę znaleźć wątku,cały czas chłopaka rozsyłam na FB (z mojego albumu) a może on ma już dom? :) o tego kawalera mi chodzi ;) [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639106606155120&set=a.386567561409027.84335.100001673596130&type=3&theater[/URL][/QUOTE] Halszko chyba o tego pieska Ci chodzi [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250921-Nugat-m%C5%82ody-radosny-bezdomny[/url] Quote
halszka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='Mysza2']Halszko chyba o tego pieska Ci chodzi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250921-Nugat-młody-radosny-bezdomny[/URL][/QUOTE] tak to ten psiak,śliczne dzięki :) Quote
paula_t Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Wczoraj byłam w schronisku i Brenka nie jest już oficjalnie moja ;) Wczoraj miałam także telefon o małą...Nie mam pojęcia gdzie jeszcze wiszą jej ogłoszenia,a nie jestem w stanie ich skasować, bo za dużo miała tych pakietów robionych i nie zostawiałam na skrzynce linków aktywacyjnych:/ Quote
darkaa Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='zolziatko']Paulinko a wiesz może co u Brenki? Ciekawa jestem też jak się miewa Płoszka.[/QUOTE] [quote name='zozola77']tez jestem ciekawa jak sie obie panny miewają.....[/QUOTE] Płoszka ma się świetnie. Jest bardzo radosna, bardzo chętnie chodzi na spacerki :) :) Pozdrawiamy ;) Quote
paula_t Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 [quote name='darkaa']Płoszka ma się świetnie. Jest bardzo radosna, bardzo chętnie chodzi na spacerki :) :) Pozdrawiamy ;)[/QUOTE] Dziękujemy darko za wieści :) Bardzo, bardzo się cieszę, że u Płoszki i u Was nadal wszystko w porządku i pannica świruje po ogrodzie jak na filmiku, który kiedyś wstawiłaś ;) Quote
paula_t Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Nowe wieści od Brenki:) "[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Witam,[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana] Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale ostatnio miałam dosyć napięty okres. Chciałam tylko poinformować, że z Breną wszystko dobrze, nawet bardzo dobrze! Odkryliśmy co prawda, że niestety wyjatkowo nie lubi gości, warczy i szczeka(!), jak tylko usłyszy dzwonek do drzwi, co jest w jej przypadku bardzo dziwne, gdyż jak nikogo obcego nie ma w pobliżu to nie wydaje z siebie żadnego głosu. Nasi znajomi z pewnością pomyśleli, że jest coś z nami nie tak, że opowiadamy wszystkim jakiego to spokojnego i cichego pieska mamy. Poza tym zaczęła sama przychodzić po jedzenie, to znaczy kiedy tylko ktoś ma w ręce jakieś jedzenie, Brena nagle się przy nim pojawia, (może byłoby inaczej gdybyśmy się z nią tak chętnie nie dzielili, ale jak spojrzy na nas tymi swoimi oczkami to nie da się odmówić). Tak, więc od niedawna u mnie w domu nikt nie jada posiłków samotnie :) Zaczęła już się też cieszyć na powrót do domu moich rodziców, z moim bratem niestety chyba się nie zaprzyjaźnią, chociaż to w jego pokoju znalazła sobie miejsce do spania. Pewnie jest to też spowodowane tym, że często go nie ma w domu, więc pewnie traktuje ten pokój bardziej, jak swój niż jego. Czyli w skrócie mówiąc, jest już zdecydowanie inna niż na początku. Gdyby ktoś mi powiedział, że będzie szczekać, jak ktoś wejdzie, albo jadła nam z ręki to raczej bym nie uwierzyła. W załączniku moje zdjęcie z Brenką. Pozdrawiam, Marta" [IMG]http://images67.fotosik.pl/60/796f19617ae75af2gen.jpg[/IMG] [/FONT][/COLOR] Quote
asiuniab Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 wyobrażam sobie jak Brenka może swoimi oczyskami wpływać na decyzję innych, o tym czy dać Jej jeszcze kawałek:) Quote
AgusiaP Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Cudne wiadomości :) :):) warto było czekać na taki domek :):):) Quote
vega17 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Poszukuje wizytatora dla młodej suni w Olkuszu czy może ktoś pomóc? proszę o info na pw Quote
paula_t Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Vega, wybacz, ja dopiero teraz dotarłam na wątek. Udało się kogoś znaleźć? Quote
vega17 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Vega, wybacz, ja dopiero teraz dotarłam na wątek. Udało się kogoś znaleźć? hej tak, z tego co wiem koleżanka już sięumówiła na wizytę, dzięki Quote
Recommended Posts