zolziatko Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 paula_t dopytaj o zachowanie Płoszki jak będziesz rozmawiać z misieek Quote
maja7 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Super, że suńki są już bezpieczne. Dzięki dziewczyny jesteście wspaniałe:Rose: Quote
zolziatko Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Dotarło 200zł od lipsik, 150zł od Panny Marple (3 miesiące deklaracji stałej plus jednorazowa 60zł) oraz od mdk8 10zł. Dziękuję :Rose::Rose::Rose: Quote
paula_t Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ciotki, dziękujemy pięknie za to co robicie dla suczek, bez Was nie dałybyśmy rady:loveu: Jutro zadzwonię do missieek i zapytam jak suczki, bo dopiero niedawno weszłam do domu i już nie chcę o tej porze dzwonić:) Quote
AgusiaP Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='paula_t']Ciotki, dziękujemy pięknie za to co robicie dla suczek, bez Was nie dałybyśmy rady:loveu: Jutro zadzwonię do missieek i zapytam jak suczki, bo dopiero niedawno weszłam do domu i już nie chcę o tej porze dzwonić:)[/QUOTE] Paula spokojnie poczekamy ;) Wiem, że masz dużo na głowie :) napisz jak Ci poszedł egzamin :) Quote
paula_t Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='AgusiaP']Paula spokojnie poczekamy ;) Wiem, że masz dużo na głowie :) napisz jak Ci poszedł egzamin :)[/QUOTE] Do przodu:laola: Quote
AgusiaP Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='paula_t']Do przodu:laola:[/QUOTE] Super :ylsuper::cool2: gratuluję i trzymam kciuki za następne :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
paula_t Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='AgusiaP']Super :ylsuper::cool2: gratuluję i trzymam kciuki za następne :thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Dzięki Aguś:loveu: Kolejny już za całe 12 dni ;) Quote
AgusiaP Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='paula_t']Dzięki Aguś:loveu: Kolejny już za całe 12 dni ;)[/QUOTE] Oj to ucz się pilnie, ucz kobitko :fadein: Quote
paula_t Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Napisałam maila do missieek przed chwilą z prośbą o napisanie paru słów o suczkach oraz podanie nr konta, bo trzeba będzie lada moment za pobyt pannic zapłacić :) Quote
__Lara Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Jak to dobrze nie musieć zdawać żadnych egzaminów już :) podniosę suńki ;) Quote
asiuniab Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 oj, ja też się cieszę, że takie szkolne czy studyjne egzaminy już za mną, ale te życiowe też są trudne:( Quote
Panna Marple Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Życiowe zdajemy wszyscy jak leci, czy tego chcemy czy nie...:-( Quote
zolziatko Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [COLOR=#ff0000][B] 1487,34zł-tyle pieniędzy przekazuje Ferdynand na wątek suniek z Olkusza :smile:[/B][/COLOR] [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/7298/dscf2391n.jpg[/IMG] Ferdziu znalazł cudowny domek :))) Quote
Panna Marple Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Dziękujemy Ferdynandzie Wspaniały!:lol: Quote
iwoniam Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ferdzio - ale zaszalales - wspaniała wiadomość i Płoszunia z Brenią uwolnione :) Quote
paula_t Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Dzięki Ferdziu:loveu: Ty już kochany, szczęśliwy, rozpieszczany, to trzeba teraz koleżankom twoim pomóc ;) Ciotki, dostałam maila od missieek, króciutki, bo missieek zajęta, ma pod opieką sporo psiaków i pozwolę sobie go przekleić "T[COLOR=#000000][FONT=Verdana]a mała z Krakowa jest bardzo fajna, nie jest dzika[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]moim zdaniem może domu szukać na już[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]domowa, nauczona czystości i chodzenia na smyczy[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]toleruje koty i inne psy, spokojna, kanapowa[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]z tą z Olkusza jest gorzej, ale nie jest tragicznie[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]zadzwonię jutro i Ci więcej opowiem" Jestem w lekkim szoku...Ona w schronisku była przerażona, co zresztą widać na zdjęciach, a ja widziałam na własne oczy, a tu się okazuje, że jak tylko opuściła mury schronu jest kompletnie innym psiakiem! :shake: Skoro missieek ma takie spostrzeżenia po zaledwie dwóch dniach, to lepiej być nie może :) Jutro jeszcze podpytam jak niuńka w stosunku do ludzi- czy dopomina się uwagi, głaskania czy raczej taka wycofana. Jeśli tylko okaże się, że nie jest źle, to kombinujemy zdjęcia i ogłaszamy małą:multi:[/FONT][/COLOR] Quote
zolziatko Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Super wieści Paulinko :) Zaraz przeklejam na FB :) Strasznie się cieszę, że Brenna jest taka cudna :))) Płoszka po Olkuszu musi odreagować ... ona jeszcze nie wierzy, że ten koszmar minął... ale już niedługo uwierzy i będzie dobrze :))) Quote
AgusiaP Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 To na prawdę bardzo dobre wiadomości :) ale Ferdziu zrobił prezent panienką ;) Quote
zozola77 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 to super ..bo po zdjeciach to miałam obawy, że potrzeba im bedzie duzo wiecej czasu... a Ferdynand jak zawsze WSPANIAŁY ! Quote
paula_t Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Rozmawiałam z missieek:p Brena to prawdopodobnie suczka, która kiedyś mieszkała w domu, miała swojego pana. Nie brudzi w domu, wszystkie potrzeby załatwia na spacerach. Ładnie chodzi na smyczy, nie ma problemu z zakładaniem szelek. Do kotów przyjaźnie nastawiona o ile nie zbliżają się zbyt blisko albo nie śmigają obok w szybkim tempie ;) Z psiakami też nie ma problemów. U missieek jest szczeniak, który cały czas Brenę zaczepia i sunia jest wyjątkowo cierpliwa w stosunku do niego, pomimo tego, że mały ciągnie ją za ogon, za uszy, podgryza ;) Brena nie boi się człowieka, je smaczki z ręki, a czasem nawet przyjdzie i oprze się przednimi łapkami na kolanach, żeby ją miziać:loveu: Z Płoszką troszkę gorzej, ale też nie ma tragedii. Nie jest to psiak w stylu: "Chowam się w kącie i udaję, że mnie nie ma". Jest póki co troszkę wycofana, leży na posłanku i ogląda co się wokół niej dzieje (missieek jednak zdecydowała się wziąć ją do domu, bo stwierdziła, że jakoś da radę z jeszcze jednym psiakiem:multi:). Nie umie niestety chodzić na smyczy, boi się zakładania szelek. Wczoraj kiedy zaczęła się szarpać na spacerze i missieek chciała ją przytrzymać, to diablica ugryzła missieek lekko w rękę:mad: Ale missieek sama powiedziała, że to prawdopodobnie po tych "chwytakach" z Olkusza. We wtorek miała ostrą biegunkę, ale na szczęście już wszystko opanowane. Ma około roku. Quote
sonek666 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Witam :) Przybywam z wątku [B]Afry[/B], dla Której z bazarku uzbierało się 91zł. Jako, że Niunia wróciła do domu poproszę dane do przelewu i wysyłam pieniążki dla [B]Płoszki[/B] i [B]Brenny[/B] ;) Quote
paula_t Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='sonek666']Witam :) Przybywam z wątku [B]Afry[/B], dla Której z bazarku uzbierało się 91zł. Jako, że Niunia wróciła do domu poproszę dane do przelewu i wysyłam pieniążki dla [B]Płoszki[/B] i [B]Brenny[/B] ;)[/QUOTE] Dziękujemy Ci Sonek666 ślicznie, że pomyślałaś o dziewczynach:Rose: [quote name='Mysza2']czy moja wpłata nie doszła? Poszła 08.04.[/QUOTE] Mysza, pewnie doszły pieniążki jak wysłałaś 8, jak tylko zolziatko się pojawi, wszystko uzupełni :) Quote
Recommended Posts