marako Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 I ja też. Życzę udanej Majówki. Pięknej pogody, beztroskiego czasu z rodzinką i wiosennych humorków domowego zwierzyńca. Quote
Poker Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Dziękuję za tak liczne odwiedziny. Majówka u nas kiepska, leje i jest 13 stopni,że nawet psa szkoda wypuścić. Odpoczywam po kilkudniowym szkoleniu i czekam na telefony w sprawie Kredki ,ale cisza grobowa nastała. Quote
andegawenka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Poker']Dziękuję za tak liczne odwiedziny. Majówka u nas kiepska, leje i jest 13 stopni,że nawet psa szkoda wypuścić. Odpoczywam po kilkudniowym szkoleniu i czekam na telefony w sprawie Kredki ,ale cisza grobowa nastała.[/QUOTE] U nas też tak. a rok temu były upały:roll: Quote
monika083 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Super taka Rodzina Zastepcza, jestem pod wrazenem :loveu:.A czy wadomo co u Tusi? Mama sie czesto pyta. Quote
Poker Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Miałam kontakt z rok temu i było dobrze.Mogę kiedyś zadzwonić albo napiszę na GG syna. Już napisałam. Quote
iwstar58 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='Poker'] .... i czekam na telefony w sprawie Kredki ,ale cisza grobowa nastała.[/QUOTE] Cisza... przed burzą ;) Quote
paulina122 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Dopiero teraz odwiedziłam ten wątek i jestem pełna podziwu - Same złote medale się należą :loveu: Quote
Poker Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Widzę ,że Ola z Anu nas odwiedziły.Bardzo nam miło. Quote
marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Zaglądam, zaglądam, ciekawość zżera, a tu cisza. Jak sobotnia wyprawa? Jak niedzielny poranek i ciąg dalszy...? Mam nadzieję, że jesteście wszyscy zdrowi. Quote
iwstar58 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='marako']Zaglądam, zaglądam, ciekawość zżera, a tu cisza. Jak sobotnia wyprawa? Jak niedzielny poranek i ciąg dalszy...?[/QUOTE] Doba dla Poker za krótka. Tutaj cisza ale dzieje się na wątku Kredki i nie tylko :lol: Quote
stepelkaa Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Śliczne psiaki, widzę, że same prawie kudłate :loveu: Quote
Rubik Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Polarkowy szaliczek nie był w Twoich kolorach, ale niejako dzięki niemu tu trafiłam i to jest naprawdę piękny i wzruszający początek soboty :) Quote
maja602 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Zajrzałam na wątek. Co mogę powiedzieć. Gratuluję i życzę dalszych sukcesów. Czasami nie jesteśmy w stanie pomóc, jak w przypadku pieknego Tonika, ale kto życie ratuje, ten styka się ze śmiercią. Wielki szcunek dla Ciebie Poker. Quote
kiyoshi Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 wreszcie zaglądam:) ciesze się, że "moja" sunia trafiła do Was... widzę, że macie ogromne doświadczenie, tyle piesków się 'przewinęło' wiele w ciężkim stanie... aż się łezka kręci na samą myśl, że MOŻŃA bezinteresownie pomagać... Quote
NikaEla Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Dlaczego Kredka nie jest tu wpisana? i malizny cziłkowato-papilonowate? Quote
haliza Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Przejrzałam listę rezydentów z wielkim rozrzewnieniem, miały wielkie szczęście spotkać Was na swojej drodze :loveu: Quote
marako Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='Nikaragua']Dlaczego Kredka nie jest tu wpisana? i malizny cziłkowato-papilonowate?[/QUOTE] Też zaglądam tu czasem z nadzieją, że Poker uaktualni wątek, w końcu ciągle coś się w tej "rodzinie zastępczej" dzieje i lista piesków, które dostały swoją szansę u Pokerów się stale wydłuża. Quote
Nutusia Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 W rzeczy samej, trochę się nazbierało "zaległości" ;) Quote
Sara2011 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Trafiłam na ten wątek z Twojej sygnaturki Poker. Jestem pod ogromnym wrażeniem, niesamowity "dorobek". Tyle dobra,miłości, szczęścia na tym wątku, tyle uratowanych psiaków. Jesteś WIELKA Poker:Rose:. Quote
andegawenka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='Sara2011']Trafiłam na ten wątek z Twojej sygnaturki Poker. Jestem pod ogromnym wrażeniem, niesamowity "dorobek". Tyle dobra,miłości, szczęścia na tym wątku, tyle uratowanych psiaków. Jesteś WIELKA Poker:Rose:.[/QUOTE] To prawda:loveu: Quote
NikaEla Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='Nutusia']W rzeczy samej, trochę się nazbierało "zaległości" ;)[/QUOTE] Czyżby Poker zapomniała o tym wątku ? ;) Quote
Recommended Posts