Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z przyjemnościa poczytałam o Waszych podopiecznych i wzruszyłam się. Dzieki wielkie za to co robicie dla naszych braci mniejszych. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiam cieplutko.

Posted

[quote name='Ziutka']Pokerze !!! Nie śpij !!! czytaj co ja piszu do Cjebju :diabloti:[/QUOTE]

Nie śpiem, czytam i nadal nie wiem o co kaman :crazyeye:starość na mózg mi pada.

Posted

[quote name='Poker']Nie śpiem, czytam i nadal nie wiem o co kaman :crazyeye:starość na mózg mi pada.[/QUOTE]
Ale Ty dociekliwa jesteś, chce wysłać coś Kredzi i Dolarkowi no :)

Posted

[quote name='Poker']Nie śpiem, czytam i nadal nie wiem o co kaman :crazyeye:starość na mózg mi pada.[/QUOTE]

Pokerku, poczytaj na wątku Hopki, to Ci się rozjaśni :)

Posted

[quote name='Ziutka']Ale Ty dociekliwa jesteś, chce wysłać coś Kredzi i Dolarkowi no :)[/QUOTE]

Muszę wiedzieć co to za zamach się szykuje na nas, może zdążę bunkier wybudować albo okopy jakieś :eviltong:
Lecę na wątek Hopki

Posted (edited)

[quote name='Poker']Muszę wiedzieć co to za zamach się szykuje na nas, może zdążę bunkier wybudować albo okopy jakieś :eviltong:
Lecę na wątek Hopki[/QUOTE]
Już doczytałam, że masz pełno pluszaków....to doopa, nie wyśle Ci :eviltong:

Edited by Ziutka
Posted

[quote name='Ziutka']Już doczytałam, że masz pełno pluszaków....to doopa, nie wyśle Ci :eviltong:[/QUOTE]

doopa, nie doopa, ale mam je .Dzięki za chęci dobra kobieto.

Posted

[quote name='M&S']Dzień dobry :)

Piękny album :loveu: czytałam ze ściśniętym gardłem...[/QUOTE] Dlaczego? Coś nie tak ?

Posted

Przez przypadek trafiłam na facebook'u - bardzo mi przypomina Tami, czy to przypadkiem nie ona? Nieduża sunia,około dwuletnia.
[URL]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527056_539883429395373_1043483124_n.jpg[/URL]

Posted

Ja też z ciekawości kliknęłam na banerek i po przeczytaniu wątku, śmiem twierdzić, że jesteś Niesamowita ! Wykonałaś kawał dobrej roboty ! Tyle psiaków żyje dzięki Tobie. Pokerku, niech dobro, które dajesz, zawsze do Ciebie wraca i Cię nigdy nie opuszcza !

Posted

Nic prosteszego, ten jest aktualnie u mnie na dt:

(już obcięty, bo ta fota jeszcze w dredach)

[IMG]http://img822.imageshack.us/img822/1209/oti3.jpg[/IMG]

No ale jak odrośnie, będzie podobny, tyle, że zadbany i ślicznie przycięty. I jak, zapakować?

Posted

[quote name='marako']Nic prosteszego, ten jest aktualnie u mnie na dt:

I jak, zapakować?[/QUOTE]
nie wiedziałam ,że to fota w dredach :eviltong:
dla mnie nie pakować.Już nie chcę więcej kudłaczy chociaż je uwielbiam.

Posted

Mi można spakować, ale... fotki. Bo ja baaaaardzo lubię kudłacze, ale nie u siebie. Nie mam cierpliwości do pielęgnacji, że o sprzątaniu nie wspomnę. "Przypadkowo" mam jednego takiego zbieracza piachu, liści, igieł, kurzu... I już się nie mogę doczekać cieplejszych dni, żeby go wreszcie machnąć na łysola :) Reszta mniej więcej gładka (bardziej więcej niż mniej ;))

Posted

[quote name='marako']Nic prosteszego, ten jest aktualnie u mnie na dt:

[IMG]http://img822.imageshack.us/img822/1209/oti3.jpg[/IMG]

No ale jak odrośnie, będzie podobny, tyle, że zadbany i ślicznie przycięty. I jak, zapakować?[/QUOTE]

piękny, piękny , piękny :) a co tak narzekacie , taka sierść jest straszna ?

• 2 weeks later...
Posted

No, szacun jak to młodzież mówi, śledziłam losy kolejnych psiaków, ale nie zawsze mogłam znaleźć nowy wątek a tu proszę, pojawił się zbiorczy.Naprawdę oklaski się należą, tyle uratowanych bid, tyle pracy włożonej,Poker to baba z jajami:cool3:.

Posted

Nareszcie znalazłam chwilę na poznawanie, i spokojne wspominanie, pensjonariuszy państwa Pokerów.
Odnalazłam naszą wspólną wielką miłość - Zunię i wiele innych, pełnych uroku, a niekiedy charakterku, psiaków, które dzięki wielkiemu sercu stanęły na cztereh łapkach i podniosły wysoko łebki, już bez strachu tylko ze zdobytą na nowo, utraconą wześniej, godnością!!!

I ja dołączam się do podziękowań :buzi: