mila-ada Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Z przyjemnościa poczytałam o Waszych podopiecznych i wzruszyłam się. Dzieki wielkie za to co robicie dla naszych braci mniejszych. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiam cieplutko. Quote
Poker Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='Ziutka']Pokerze !!! Nie śpij !!! czytaj co ja piszu do Cjebju :diabloti:[/QUOTE] Nie śpiem, czytam i nadal nie wiem o co kaman :crazyeye:starość na mózg mi pada. Quote
Ziutka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Poker']Nie śpiem, czytam i nadal nie wiem o co kaman :crazyeye:starość na mózg mi pada.[/QUOTE] Ale Ty dociekliwa jesteś, chce wysłać coś Kredzi i Dolarkowi no :) Quote
Mattilu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Poker']Nie śpiem, czytam i nadal nie wiem o co kaman :crazyeye:starość na mózg mi pada.[/QUOTE] Pokerku, poczytaj na wątku Hopki, to Ci się rozjaśni :) Quote
Poker Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='Ziutka']Ale Ty dociekliwa jesteś, chce wysłać coś Kredzi i Dolarkowi no :)[/QUOTE] Muszę wiedzieć co to za zamach się szykuje na nas, może zdążę bunkier wybudować albo okopy jakieś :eviltong: Lecę na wątek Hopki Quote
Ziutka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) [quote name='Poker']Muszę wiedzieć co to za zamach się szykuje na nas, może zdążę bunkier wybudować albo okopy jakieś :eviltong: Lecę na wątek Hopki[/QUOTE] Już doczytałam, że masz pełno pluszaków....to doopa, nie wyśle Ci :eviltong: Edited April 2, 2013 by Ziutka Quote
Poker Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='Ziutka']Już doczytałam, że masz pełno pluszaków....to doopa, nie wyśle Ci :eviltong:[/QUOTE] doopa, nie doopa, ale mam je .Dzięki za chęci dobra kobieto. Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Dzień dobry :) Piękny album :loveu: czytałam ze ściśniętym gardłem... Quote
Poker Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='M&S']Dzień dobry :) Piękny album :loveu: czytałam ze ściśniętym gardłem...[/QUOTE] Dlaczego? Coś nie tak ? Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Poker']Dlaczego? Coś nie tak ?[/QUOTE] Się wzruszyłam:eviltong: Quote
Korenia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Przez przypadek trafiłam na facebook'u - bardzo mi przypomina Tami, czy to przypadkiem nie ona? Nieduża sunia,około dwuletnia. [URL]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527056_539883429395373_1043483124_n.jpg[/URL] Quote
Poker Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Serce mi zamarło zanim zobaczyłam zdjęcie suni.Niestety, to nie Tami. Quote
agusiazet Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Wspaniały watek i wspaniali ludzie. Jestem pełna podziwu i gratulacje:) Quote
Havanka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ja też z ciekawości kliknęłam na banerek i po przeczytaniu wątku, śmiem twierdzić, że jesteś Niesamowita ! Wykonałaś kawał dobrej roboty ! Tyle psiaków żyje dzięki Tobie. Pokerku, niech dobro, które dajesz, zawsze do Ciebie wraca i Cię nigdy nie opuszcza ! Quote
Czorcik Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 moje marzenie to pies z taką sierścią jak Twoje dwa cuda, taki super kudłacz :) Quote
marako Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nic prosteszego, ten jest aktualnie u mnie na dt: (już obcięty, bo ta fota jeszcze w dredach) [IMG]http://img822.imageshack.us/img822/1209/oti3.jpg[/IMG] No ale jak odrośnie, będzie podobny, tyle, że zadbany i ślicznie przycięty. I jak, zapakować? Quote
Poker Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='marako']Nic prosteszego, ten jest aktualnie u mnie na dt: (już obcięty, bo ta fota jeszcze w dredach) I jak, zapakować?[/QUOTE] nie wiedziałam ,że to fota w dredach :eviltong: dla mnie nie pakować.Już nie chcę więcej kudłaczy chociaż je uwielbiam. Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Mi można spakować, ale... fotki. Bo ja baaaaardzo lubię kudłacze, ale nie u siebie. Nie mam cierpliwości do pielęgnacji, że o sprzątaniu nie wspomnę. "Przypadkowo" mam jednego takiego zbieracza piachu, liści, igieł, kurzu... I już się nie mogę doczekać cieplejszych dni, żeby go wreszcie machnąć na łysola :) Reszta mniej więcej gładka (bardziej więcej niż mniej ;)) Quote
Czorcik Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marako']Nic prosteszego, ten jest aktualnie u mnie na dt: (już obcięty, bo ta fota jeszcze w dredach) [IMG]http://img822.imageshack.us/img822/1209/oti3.jpg[/IMG] No ale jak odrośnie, będzie podobny, tyle, że zadbany i ślicznie przycięty. I jak, zapakować?[/QUOTE] piękny, piękny , piękny :) a co tak narzekacie , taka sierść jest straszna ? Quote
Dark Lord Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 No, szacun jak to młodzież mówi, śledziłam losy kolejnych psiaków, ale nie zawsze mogłam znaleźć nowy wątek a tu proszę, pojawił się zbiorczy.Naprawdę oklaski się należą, tyle uratowanych bid, tyle pracy włożonej,Poker to baba z jajami:cool3:. Quote
Ewanka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nareszcie znalazłam chwilę na poznawanie, i spokojne wspominanie, pensjonariuszy państwa Pokerów. Odnalazłam naszą wspólną wielką miłość - Zunię i wiele innych, pełnych uroku, a niekiedy charakterku, psiaków, które dzięki wielkiemu sercu stanęły na cztereh łapkach i podniosły wysoko łebki, już bez strachu tylko ze zdobytą na nowo, utraconą wześniej, godnością!!! I ja dołączam się do podziękowań :buzi: Quote
Recommended Posts