Nutusia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Pokerku - baaaaardzo się cieszę, że poszłaś moim śladem :) Roboty ogrom, ale ile przy tym wspomnień, wzruszeń... To jak - idziemy na te białe kwiatki? :evil_lol: Quote
ona03 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Oj [B]Pokerku [/B]:loveu: pojemne Twoje serduszko [IMG]http://www.picturesanimations.com/v/valentine/bloem-hartjes.gif[/IMG] cała masa uratowanych sierotek :multi: coś pięknego. A gdzie najpiękniejsza fotka Dereka z Lolciem jak zezują na siebie :evil_lol: Quote
andegawenka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Nutusia']Pokerku - baaaaardzo się cieszę, że poszłaś moim śladem :) Roboty ogrom, ale ile przy tym wspomnień, wzruszeń... To jak - idziemy na te białe kwiatki? :evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście, serio, serio[IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/95.gif[/IMG] Quote
Nutusia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Dziewczyny, jak to się robiło, żeby podlinkować wątek pod napis w sygnaturze?... Chętnie bym sobie wstawiła odnośnik do mojego albumiku :) Quote
Poker Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Chyba spalę się z zażenowania. :oops: Takich jak ja , a często jeszcze bardziej oddanych osób psiowym sprawom jest znacznie więcej.Często są one anonimowe. Mnie cieszy ,że mogliśmy pomóc chociaż tej kropeleczce psich dusz w oceanach nieszczęść. Zdjęcie z Lolkiem mam , ale już sama nie wiedziałam , które umieścić. Quote
Mazowszanka13 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Nutusia']Dziewczyny, jak to się robiło, żeby podlinkować wątek pod napis w sygnaturze?... Chętnie bym sobie wstawiła odnośnik do mojego albumiku :)[/QUOTE] Ja najpierw wstawiam sam banerek czyli obrazek ( bez linku) poprzez edytuj sygnaturę i zatwierdzam. Kopiuję link wątku. Potem skracam ten link w : [B][URL="http://www.tiny.pl/"]www.tiny.pl[/URL].[/B] Kopiuję skrócony link. Jeszcze raz otwieram: edytuj sygnaturę. Zaniebieszczam banerek. Klikam w obrazek kuli ziemskiej (lewy), wstawiam w okienku, które się ukaże, skrócony link i naciskam akceptuj. Quote
Nutusia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Pokerku, trzeba ponamawiać innych do założenia albumów, a potem niech modzi założą osobny na dział na te "wspominki" :) No i w razie czego... mamy referencje ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Nutusia']Pokerku, trzeba ponamawiać innych do założenia albumów, a potem niech modzi założą osobny na dział na te "wspominki" :) No i w razie czego... mamy referencje ;)[/QUOTE] Ja też zbieram zdjęcia do mojego. Mój będzie skromniutki, ale od czegoś trzeba w końcu zacząć. Quote
Pink Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nazbieralo Ci sie troche tych psich serduszek :loveu: Quote
Aśka Belkowska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Piękne i wzruszające zdjęcia. Niskie ukłony za pracę z psiakami, niektórym charakterek aż się pcha na pyszczek.:diabloti: Mnie oczywiście rozwaliło zdjęcie 15. Duni, mój Fidek tak samo układa sie w paragrafik, kiedy dopomina sie pieszczot. Quote
justika Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Niesamowite:)!!!!!!. Nie wiedziałam, że aż tyle psiaków "przewinęło" się u Was. Quote
AnkaG Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Sznaucerkową Dusię i synka pamiętam :) Cudna sunia :) Quote
Poker Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='AnkaG']Sznaucerkową Dusię i synka pamiętam :) Cudna sunia :)[/QUOTE] Dunię , Dunię. Dusia to była inna.Ale może się pomerdać w głowie od imion: Dusia, Dunia,Tusia,Zunia, Gusia :roll: Quote
Awit Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Popłakałam się. Ze wzruszenia, tyle psich istnień. Bardzo żal mi Tami..... Mam nadzieję, że jednak ktoś ją znalazł i zaopiekował się... Quote
togaa Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Świetny pomysł z tym wątkiem, tyle psich losów.... Moje wielkie uznanie ! Spojrzałam na zdjęcia Tonia i oczy się zaszkliły, ech ... [B]Pokerku[/B] ! życzę sił , byś sprostała nowym wyzwaniom.:lol: Quote
Energy Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Zunię widziałam w TVN:) od razu sie tym z Poker na pw podzieliłam, ale mi początkowo nie wierzyła, że to była ona:eviltong: To Twoje Pokerku 160 w kapeluszu jakoś baaaaaaaaaardzo wielkie serce mieści:loveu: Quote
Anula Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Tak, Poker wraz z TZ to są niesamowite osoby o wspaniałych sercach.Tylko podziwiać i mieć dla nich ogromny szacunek za to co robią. Oby takich szczęściarzy po BDT Pokerowym było coraz więcej. Quote
Poker Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='Anula']Tak, Poker wraz z TZ to są niesamowite osoby o wspaniałych sercach.Tylko podziwiać i mieć dla nich ogromny szacunek za to co robią. Oby takich szczęściarzy po BDT Pokerowym było coraz więcej.[/QUOTE]Dzięki Wam za niezasłużone słowa uznania. Ja bym wolała,żeby szczęsciarzy po DT było coraz mniej,żeby bid wymagających pomocy było coraz mniej. A wtedy może bym zrealizowała swoje marzenie i miałabym albo owczarka nizinnego albo łysą grzywkę. Ale rozrzut , co ? Quote
Nutusia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 To ja wtedy bym miała czarną jamniczkę gładkowłosą i nie "albo", ale właśnie "i" dożycę pręgowaną :) Quote
NikaEla Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Poker']Dzięki Wam za niezasłużone słowa uznania. Ja bym wolała,żeby szczęsciarzy po DT było coraz mniej,żeby bid wymagających pomocy było coraz mniej. A wtedy może bym zrealizowała swoje marzenie i miałabym albo owczarka nizinnego albo łysą grzywkę. Ale rozrzut , co ?[/QUOTE] Myślę, ze grzywkę to prędzej czy później będziesz miała ;) Quote
andegawenka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Poker']Dzięki Wam za niezasłużone słowa uznania. Ja bym wolała,żeby szczęsciarzy po DT było coraz mniej,żeby bid wymagających pomocy było coraz mniej. A wtedy może bym zrealizowała swoje marzenie i miałabym albo owczarka nizinnego albo łysą grzywkę. Ale rozrzut , co ?[/QUOTE] Lubisz wyczesywać kudły i swetry robić?. Kiedyś też zachorowałam na polskiego owczarka nizinnego ale wtedy bywały rzadko i nie na moją kieszeń. Pamiętam szukałam ofert jeszcze w telegazecie:smile: Quote
Poker Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Wyczesywać kudły lubię.Ale niestety z rękami coraz gorzej, więc chyba grzywkę trzeba będzie przygruchać chociaż na tymczas. A tak w ogóle to rozmawialiśmy z mężem ,że jak nasze psinki odejdą, to już nie będziemy brać na stałe tylko stworzymy BDT dla 2 psów. Będzie wilk syty i owce całe. No chyba ,ze trafimy na łysolkę, to kto wie. Quote
Energy Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Łysolkę?:) Pamiętam jak Zunia szła do domu... Lady miała wyjątkowe szczęście, że trafiła na tak mądre BDT i mądry dom... Mam nadzieję, ze Kajo też się w końcu uda:) Quote
andegawenka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 :loveu: [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Polski_owczarek_nizinny[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=icTQEcqPFgU[/url] fajne są Quote
Patmol Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 to i ja się przyłącze jak ja się zgodziłam wziąć psa na DT - pierwszy i ostatni raz (moja córka dwa dni płakała, żeby pewnego szczeniaka wziąć ze schroniska na DT - a teraz córka mówi, ze ona nic takiego nie pamięta) to mój TŻ najpierw strasznie się zdenerwował (pierwsze dni), -bo nie bardzo mamy miejsce itd na drugiego psa obiecałam, że go zaszczepię i będe szukać mu natychmiast domu ale potem absolutnie się nie zgodził żeby psa oddać fakt -pies jest zapatrzony w Tż do dzis Quote
Recommended Posts