luleczka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [CENTER][CENTER][B][FONT=Times New Roman]ZKWP ODDZIAŁ KRAKÓW[/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Times New Roman]Zaprasza na[/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][U][FONT=Times New Roman]II OTWARTE ZAWODY OBEDIENCE[/FONT][/U][/B][/CENTER] [CENTER][B][U][FONT=Times New Roman]KRAKÓW 23 CZERWCA - SOBOTA[/FONT][/U][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B][/CENTER][/CENTER] [LIST] [*][SIZE=3][FONT=Times New Roman] Teren XI międzynarodowej wystawy psów, płyta głównego boiska – AWF, Al. Jana Pawła II[/FONT][/SIZE][/LIST][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [LIST] [*][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Klasa 0, 1, 2[/SIZE][/FONT][/LIST][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [LIST] [*][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sędziowanie [/SIZE][/FONT][/LIST][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jacek Lewkowicz – o/Kraków[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [LIST] [*][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Opłaty startowe – klasa 0 – 30zł, klasa 1 – 40 zł, klasa 2 – 40 zł.[/SIZE][/FONT][/LIST][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wpłaty na konto[/SIZE] Nr konta – BPH 11 1060 0076 0000 3200 0097 4290 lub w dniu zawodów[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] Zgłoszenia do [B][U]17 czerwca włącznie[/U][/B]!!!! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] Fax 12-266 70 85 lub mail [/FONT][/SIZE][EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] (na zgłoszeniu faksem prosze podać nr tel w celu potwierdzenia przyjęcia)[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [LIST] [*][FONT=Times New Roman][SIZE=3]W zgłoszeniu proszę podać: dane przewodnika (imię nazwisko adres), psa (data ur, nr tat, PKR, nr rej, rasa, płeć) i klasę startową. [/SIZE][/FONT][/LIST][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [LIST] [*][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Klasa 0 – odprawa godz 8:00, rozpoczęcie godz 8:30, [/SIZE][/FONT][/LIST][FONT=Times New Roman][SIZE=3](godziny rozpoczęcia wyższych klas zostaną podane po zamknięciu listy zgłoszeń)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [LIST] [*][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Informacje – 601 405 931, 601 492 212, 502 237 614[/SIZE][/FONT][/LIST][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
Agnisia =) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Czy można przyjechać w charakterze widza? Dopiero raczkuję w obidience. Quote
luleczka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 oczywiscie zawody sa na terenie wystawy wiec wstep dla kazdego :) Quote
luleczka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 lista zgłoszeń została zaknieta. podam ja napozniej w srode. Quote
luleczka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 lista na sobote OBEDIENCE (jezeli ktos wysylala zgloszenie faksem w piatek lub pozniej to jeszcze nie sa odebrane) klasa 0 ADDI vom Achloss Hexental - A. Boczula AMIE - J. Fiałkowska- ASLAN - E. Rywczak BASTON - B. Malec CHESTER - E. Krańska CHMURA - M. Czajkowska COCA Amon Hen - D. Cisowska DANDY Ew-Bor- I. Jędras DRAGON z Grodu nad Mleczną - P. Pawlak FA ART - M. MArcelewicz HAMMAN VIN KRAKAU Temperton - A. Pankiewicz MATRA - B. szoblik NIUTON le-mar-jo - SZ. Ruśkowski NOBEL Nowa Sawanna - A. Krajczak NOMI NEGRA le-mar-jo - J. Wnuk KAJ Donum Cordis - M. Łęczycka KELT Donum COrdis - J. Nowotarska RUDIE - B. Ludwig SONY - K. Bałdyga VIATOR Optima Fide - M. Bartoszewska ZONA Hulaj Dusza - J. Staszczak klasa 1 BACA z Rzeki Marzeń - A. Syc BIRMA - A. Sarzyńska CALLI Albus - M. Hiller FIGA - B. SPasowska JUMBO Irwit - A. KAlbarczyk KSENIA Pajęcze Sieci - M. Haduch MILKA Złotolandia - K. Bajorek Shoreland POLISH PRINCESS - E. Borkiewicz TRAPER - M. Darowska klasa 2 ASHLEY Madecki - Marta Wasielewska KENDO Satysfakcja - P. Tworek NORIS z Leśnego Potoku - T. MIchalczewski RAKIJA BLACK z Kovarny - B. Przymusińska VUX z Beroliny - B. Pawlik Quote
Guldi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ojojoj... wysyłałam zgłoszenie jakieś trzy tygodnie temu, dostałam potwierdzenie na maila, i jeszcze pytałam jak to jest z tą sobotą, bo był błąd w podanym termninie zawodów. I nie ma mnie na liście zawodników? :-( Quote
luleczka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 GULDEN z Dobrego Towarzystwa dodano do klasy 1, czy to wy? :) godziny rozpoczecia klas 0 -8:00 1-12:00 2-14:00 Quote
Agnisia =) Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='luleczka'] godziny rozpoczecia klas 0 -8:00 1-12:00 2-14:00[/quote] Czy to znaczy, że kl 0 skończy się o 12? Do Krakowa dojadę dopiero o 9 i nie wiem czy załapię się na zerówkę. :roll: Quote
luleczka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Agnisiu ..ee no tak klasa musi sie kiedys skonczyc zeby zaczela sie nastepna :) mam nadzieje ze nie jestes startujaca bo w przeciwynym razie musisz byc na odprawie o 8:00!!!! Quote
Agnisia =) Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie, nie jestem startująca. Tylko zastanawiam się, czy ta zerówka kończy się zaraz przed pierwszą kl. czy np trwa godzinę, a potem jest przerwa do dwunastej. Quote
Guldi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='luleczka']GULDEN z Dobrego Towarzystwa dodano do klasy 1, czy to wy? :) godziny rozpoczecia klas 0 -8:00 1-12:00 2-14:00[/quote] MY! Cieszę się, że się odnaleźliśmy :multi: Dzięki :loveu: i do zobaczenia w sobotę!!! Quote
luleczka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Agnisia jest 21 psów wiec raczej nie skonczy sie wczesniej...nie mamy dlugich przerw bo by nas noc zastała :) Quote
Figolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Luleczko, nie widzę mojej Figulcy!!! Agnieszka Żabińska, Figa, klasa 1... Quote
luleczka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 a jak wysylalas zgloszenie? bo maila od ciebie nie mam!!! jezeli wysylalas to podaj jak najszybciej dane!!!!!!!! Quote
luleczka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 na mial [email][email protected][/email] Quote
luleczka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 jestescie FIGA , odebralam faxy :) do zobaczenia na zawodach Quote
luleczka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 dodano jeszcze PT HESSIA Berner Land OB 0 HESSIA OB 1 KAZAN z Szalonej Wandy FIGA mix Quote
Anashar Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dalem ciala po calej lini:( Ominely nas zawody :( A tak chcialem wystartowac ze swoim burkiem :( Quote
nathaniel Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Anashar']Dalem ciala po calej lini:( Ominely nas zawody :( A tak chcialem wystartowac ze swoim burkiem :([/quote] W przyszłym roku wystartujecie ;) Quote
Lulla Luck Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [B]Wyniki klasa 0 [/B] 22. ADDI vom Achloss Hexental - A. Boczula AMIE - J. Fiałkowska 78 pkt, lokata 7 ASLAN - E. Rywczak 71,5 pkt, lokata 9 BASTON - B. Malec 91, lokata 4 CHESTER - E. Krańska 77,5, lokata 8 [B] CHMURA - M. Czajkowska 96 pkt, lokata 2[/B] COCA Amon Hen - D. Cisowska dyskwalfikacja (30 pkt) DANDY Ew-Bor- I. Jędras 62,5 pkt lokata 13 [B] DRAGON z Grodu nad Mleczną - P. Pawlak 96,5 pkt, lokata 1[/B] FA ART - M. MArcelewicz 58 pkt, lokata 14 HAMMAN VIN KRAKAU Temperton - A. Pankiewicz 69,5 pkt lokata 11 MATRA - B. Szoblik 57,5 pkt, lokata 15 [B] NIUTON le-mar-jo - SZ. Ruśkowski 92 pkt, lokata 3[/B] NOBEL Nowa Sawanna - A. Krajczak 30 pkt, lokata 18 NOMI NEGRA le-mar-jo - J. Wnuk 34,5 pkt, lokata 17 KAJ Donum Cordis - M. Łęczycka 82 pkt, lokata 6 KELT Donum COrdis - J. Nowotarska dyskwalfikacja (65 pkt), lokata 19 RUDIE - B. Ludwig 70 pkt, lokata 10 SONY - K. Bałdyga dyskwalfikacja (9 pkt) 21 VIATOR Optima Fide - M. Bartoszewska 84,5 pkt, lokata 5 ZONA Hulaj Dusza - J. Staszczak 50 pkt, lokata 16 Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='ewka i haker']a ma ktos moze jaskies zdjecia ??[/QUOTE] Miałam zapytać...bo ja sobiem zapomniałam o tym...:roll: i poszliśmy oglądać wystawiane pieski a o sporcie to żeśmy zapomnieli :oops: Quote
ewka i haker Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='justys95']Miałam zapytać...bo ja sobiem zapomniałam o tym...:roll: i poszliśmy oglądać wystawiane pieski a o sporcie to żeśmy zapomnieli :oops:[/quote] szkoda może ktoś inny będzie miał Quote
Agnes B. Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ja mam pare zdjęć. Niestety nie widziałam występu zwycięzcy klasy 0 i drugiej połowy klasy 1:placz: Fotki nie są najlepszej jakości (ba, są straszne:diabloti:), ale chyba lepsze takie niż, żadne:razz: Za chwile je tutaj wstawię;) Quote
ewka i haker Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Agnes B.']ja mam pare zdjęć. Niestety nie widziałam występu zwycięzcy klasy 0 i drugiej połowy klasy 1:placz: Fotki nie są najlepszej jakości (ba, są straszne:diabloti:), ale chyba lepsze takie niż, żadne:razz: Za chwile je tutaj wstawię;)[/quote] wazne zeby byly Quote
Recommended Posts