Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']żeby tylko się spodobała i nikogo nie ugryzła:cool3:[/QUOTE]

No własnie ponoć się zakochali od pierwszego wejrzenia... jak Sonia pójdzie to Stivi się przeprowadzić do budynku.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Zmiana planów wizyta z Sonia jest jutro ponieważ Państwo mogą po 16 a ja na 17 ma fizykoterapie z innym psiakiem i nie dam rady obrócić, wiec jutro trzymać kciuki!!!! ;)[/QUOTE]

Trzymam kciuki z całych sił!!!

Posted

[CENTER][SIZE=5][FONT=book antiqua]Sonia adoptowana [/FONT][/SIZE]:multi:

Ludzie świadomi jej możliwości i niechęci do zwierząt. Oby tylko Soniulka się spisała teraz.
Dom taki jak miał być bez dzieci i zwierząt

[SIZE=3][FONT=book antiqua]​Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Soniuli :Rose: [/FONT][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Hałabajówka'][CENTER][SIZE=5][FONT=book antiqua]Sonia adoptowana [/FONT][/SIZE]:multi:

Ludzie świadomi jej możliwości i niechęci do zwierząt. Oby tylko Soniulka się spisała teraz.
Dom taki jak miał być bez dzieci i zwierząt

[SIZE=3][FONT=book antiqua]​Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Soniuli :Rose: [/FONT][/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]

Teraz czas na Inkę :)
A potem może na Żuczka w końcu?

Posted

[quote name='toyota']A która to ta Sonia co znalazła dom ? Czy mogę prosić o jej fotkę, bo nie mogę znaleźć ?[/QUOTE]

[IMG]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/971360_209504199205739_1295777413_n.jpg[/IMG]

Posted

Super wieści! bardzo się cieszę :)

[quote name='Hałabajówka']We wtorek. Chyba tak.[/QUOTE]

[quote name='obiezyswiat75']Teraz czas na Inkę :)
A potem może na Żuczka w końcu?[/QUOTE]

No właśnie :cool3: Wtorek odnośnie Inki nadal aktualny?

Posted

[url]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/971360_209504199205739_1295777413_n.jpg[/url]

Soniu - ślicznotko, wszystkiego dobrego w DS!!!

Trzymam kciuki za Ineczkę!!!