Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Magda, ja juz w tym m-cu nie dam rady pomoc :([/QUOTE]

Eluś, masz może w planie jakiś bazarek z przepisami????

Serniczek super i naprawdę łatwy w przygotowaniu!!!!!!!!

Posted

Magda ja Cię podziwiam jak Ty ogarniasz tyle psiaków! Ciebie w złoto kobieto oprawić w ramy i na ścianę niech lud podziwia!
Staruszeczek biedny, okropny stan widać już na zdjęciach- nie chcę nawet wyobrażać sobie na żywo;( Szczenior cudo! Szkoda że Bleki taka egoistka;( Magda u mnie masz gwarancję na bazarki dla Twoich psiaków!:) W ramach wdzięczności przeogromnej! Trzymam kciuki i jak coś na fb u nas coś podrzucę o Dziadziuniu może ktoś też wspomoże;)!:)

Posted

[quote name='Gabi79']Eluś, masz może w planie jakiś bazarek z przepisami????

Serniczek super i naprawdę łatwy w przygotowaniu!!!!!!!![/QUOTE]

Na razie nie mam bazarku w planach. Ale za czas jakiś pewno zrobię :)

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248691-Na-zwierzaki-Ha%C5%82abaj%C3%B3wki-ciuchy-buty-do-20-11-do-g-20-Zapraszamy-%29?p=21534291#post21534291"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248691-Na-zwierzaki-Ha%C5%82abaj%C3%B3wki-ciuchy-buty-do-20-11-do-g-20-Zapraszamy-%29?p=21534291#post21534291[/URL]

Skromnie, bo skromnie, ale zapraszam! Bazarek dla zwierząt Hałabajówki :) Mile widziane podnoszenie oraz rozsyłanie zaproszeń.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Kobieto jak mnie w ramy wstawisz to te gęby wszystkie z głodu padną ;)

Będę bardzo wdzięczna za pomoc dla starowinka i trzymać za niego kciuki proszę :kciuki:[/QUOTE]

U kochana to nie ma mowy w ramy!:D Bo będziemy musiały z Kielcowa dojeżdżać karmić:D A to daleko;D
Ja tu na stałe się wpisuję w wątek Twój bo w Kielcowie już nie mam co pomagać bo już mnie nie chcą :D Także tu się przyłączam do pomocy!:) Bo tak nie lubię nie pomagać a tu nie mam już na kogo się powoływać jeżeli chodzi o konto fundację itd:D

Mam nadzieję, że będziemy mile widziane do pomagania we 4:D Ja, Mortes, Xibalba i Krzysiu od Izy:D

Bo nikt nas nie chce;(

Jak tam Stivulec:D??

Posted

A to głupie ludzie co Was nie chcą... a to zapraszam serdecznie. A tak właściwie to Krzysiu od Izy to powinien mieć jakiś swój własny przydomek hodowlany ;) A nie tak z imienia od razu ;)

Stiwuch oj Stiwuch to cudne psisko...cały czas się zastanawiam czy się wszyscy nie mylimy co do wieku bo on z zachowania na te 100 lat nie wygląda.