Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie to dziwne ze maja nowego z ktorym juz pokazali sie na spacerze, czyzby tamtego nie polubili i dlatego sie go wyzbyli tylko gdzie sie go wyzbyli, drecza nas pytania poostawione bez odpowiedzi zwlaszcz jesli chodzi o zywe stworzenia.

Posted

Ja psa nigdy niezamykam na balkonie :) chyba ze sam chce tam posiedziec i pobawic sie z moim krolikiem, ale drzwi są zawsze otwarte.
Raz tylko moj tata przez przypadek w nocy niezauwazył Kory na balkonie i zamknął ją tam,ja po jakims czasie uslyszalam jakies ,,chrupanie,, i poszlam na balkon. Zguba sie znalazła :) troche jej pewnie zimno bylo :/
edit:Biedny tamten piesek :( :( ale taka nieodpowiedzialnosc powinna byc karalna :(
a tacy wlasciciele niepowinni miec juz zadnego psa!!

Posted

Kilka lat temu po drodze na łąki zawsze mijałam blok, w którym na balkonie mieszkał ONek. Właściwie była to loża na parterze, więc zapewne pies był stróżem mieszkania. Z tym, że szczekał non stop i było mnóstwo skarg - pies został oddany do domu z ogródkiem.
Dawno dawno temu słyszałam od babci, że jej znajomej okradli mieszkanie i... Kupili dobermana i trzymali go uwiązanego koło balkonu :placz: (Dobrze że w ogóle w mieszkaniu...)
Skąd ludzie mają takie pomysły??? :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Też czekam na wieści o piesku :-(

Posted

Wiesz Martens ludzie mają dużo takich pomysłów. W sprawie, którą teraz się zajmuję ludzie znaleźli rozwiązanie spacerów w efekcie czego suka w ogóle nuie wychodzi z domu tylko robi na balkonie...
Mało tego ostatnio wyrzucili na śmietnik szczeniaki tej suki z niechcianej ciąży. I jak tu przemówic do ludzi żeby kastrowac...
:shake: :-( :shake:
W podpisie mam o suni ze śmietnika, to jedna ze szczeniaków tej suńki...

Trzymam kciuki za tego pieska, czy są jakieś wieści???

• 2 weeks later...
Posted

niestety nie mam dobrych wiesci... dowiedzialam sie od SDZ ze byli raz u wlasciciela psa i powiedzial ze oddal go do znajomych a ich adresu nie poda... wiec jak byli drugi raz on powiedzial ze pies byl u znajomych ale uciekl od nich... SDZ w to nie wierzy... slad po psie zaginal... :-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Ada-jeje']ch...ra jasna szkoda ze po nich nie moze slad zaginac, dla nas dogomaniakow byloby by to o wiele przyjemniejsze do przeczytania.[/quote]
wiem... :placz: moze niepotrzebnie to zglaszalam.. ale znowu na balkonie tez by dlugo nie pozyl... mam nadzieje, ze teraz gdzies jest w jakims domku tylko oni nie chca powiedziec gdzie...:placz: :placz: