lwica1998 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Moja sunia bardzo ją lubi , są dwa rodzaje - kurczak i wołowina . Nie jest droga, Co o niej myślicie?? Quote
gryf80 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 pokroju pedigree czy chappi,więc jeśli twój pies ja toleruje to ok.dorzuc suplementy wit.-min i będzie bardzo dobrze. Quote
barbarasz49 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='lwica1998']Moja sunia bardzo ją lubi , są dwa rodzaje - kurczak i wołowina . Nie jest droga, Co o niej myślicie??[/QUOTE] Przede wszystkim sprawdź ile w tej karmie jest procent kurczaka i wołowiny, a jak dużo zawiera konserwantów. Mimo wszystko to karma marketowa, a niska cena sama mówi o zawartości i jakości mięsa,dlatego ja odradzam Ci tą mokrą karmę. W wielu sklepach internetowych np.zooplus,e-karma,zooexpress znajdziesz niedrogie a wartościowe karmy puszkowe. Quote
Tweety Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Wg zapisu nie zawiera ani sztucznych barwników ani konserwantów, co więcej opcja sensitive dla jednego ze znajomych kotów jest jedyną, po której nie ma problemów gastrycznych, cała reszta przez niego przelatuje .... Quote
optymistka_ Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Moim zdaniem to jest karma odpowiadajaca dla nas fast foodem taki psi mc Quote
gryf80 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 ja kupuję kotom od 9 ciu lat(mokrą).nie ma dla nich lepszej.składem niczego sobie Quote
Koszmaria Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 kocia ma skład całkiem ok,jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny. z innych lepiej dostępnych dla kotów to purina one i perfect fit-szkoda,że dla psów nie ma takich ogólnodostępnych alternatyw,które nie byłyby takimi obrzydliwymi,uzależniającymi zapychaczami. [chociaż chyba Butchers jest dość dobrze dostępna?bo skład ma całkiem-całkiem.] Quote
bohunc Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Ja tej kociej używam jako: dosmaczacz, smakołyk treningowy i wypełniacz do konga. Mój pies bardzo to lubi, a skład oto tak sie przedstawia: mięso i produkty pochodzenia mięsnego(min. 4% królika), substancje mineralne. Na codzie bym tego nie dawała, ale jako urozmicenie jak najbardziej. :) Quote
wet_CBDNA_pl Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Umówmy się,że nie poraża jakością i składem,na rynku jest zdecydowanie więcej lepszych karm niż te z marketów czy jeszcze gorzej- drogerii. Postaw na wysoką jakość,dołóż nieco więcej,ale przynajmniej zapewnij swojemu psu optymalną dietę na bazie dobrej karmy. Quote
Paulina94 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Paula4494, przecież możesz zamówić karmę w sklepie internetowym. Wychodzi dużo taniej niż w stacjonarnych zoologicznych. Quote
Monieq Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Paula4494, nie oszukuj się, że wielką różnicę robi czy kupisz pedigree, winstona czy innego mrdoga. W każdej z tych karm podstawowym składnikiem jest bezwartościowe, tuczące zboże, mięsa tyle co kot napłakał (o ile "produkty pochodzenia zwierzęcego" w ogóle można nazwać mięsem - przecież to wełna, kopyta, pióra i cała reszta odpadów), a żeby granulki było kolorowe, ładuje się w te karmy sporo chemii. Lepiej dla psa i na dłuższą metę dla twojego portfela wyszłoby zamówienie przez internet jakiejś taniej, ale porządniejszej karmy typu bosch, josera, brit premium. Więcej mięsa, brak chemii i sporo mniejsze dawkowanie niż przy marketówach. A zamawiając za ok. 100 przesyłka kurierem w większości sklepów jest darmowa. Quote
Paula4494 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Dnia 15.02.2016 o 18:02, Monieq napisał: Paula4494, nie oszukuj się, że wielką różnicę robi czy kupisz pedigree, winstona czy innego mrdoga. W każdej z tych karm podstawowym składnikiem jest bezwartościowe, tuczące zboże, mięsa tyle co kot napłakał (o ile "produkty pochodzenia zwierzęcego" w ogóle można nazwać mięsem - przecież to wełna, kopyta, pióra i cała reszta odpadów), a żeby granulki było kolorowe, ładuje się w te karmy sporo chemii. Lepiej dla psa i na dłuższą metę dla twojego portfela wyszłoby zamówienie przez internet jakiejś taniej, ale porządniejszej karmy typu bosch, josera, brit premium. Więcej mięsa, brak chemii i sporo mniejsze dawkowanie niż przy marketówach. A zamawiając za ok. 100 przesyłka kurierem w większości sklepów jest darmowa. Quote
Marik Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Moja siostra kupowała te karmę z Rossmana, jej suczki ją jadły, ale potem z tego co słyszałem miały jakieś problemy, także ta karma zdrowa raczej nie jest. Quote
loveshelties Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Ja osobiście jestem zadowolona z Acany i mój pies rówznież, jemu odpowiada smakowo, przerzucił się na nią z gotowanego i to z dnia na dzień, nie musiałam robić sztuczek, żeby chciał jeść, a dodatkowo kupka ładniejsza. :P Quote
Recommended Posts