Wiza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie ma za coo, robienie avatarków z takimi pięknymi pyszczkami to sama przyjemność :loveu: Masz gg?
blanol Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie mam, mało tego, nie mam o tym bladego pojęcia
Toller Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Wiza']Gola nie ma za co :multi: Gosiuu śpioszek wam rośnie? No no...W Jakim wieku zaczniecie z nim nauki pływania? :loveu: Tzn nie nauki ale testy sprawdzające, no bo pływac to aporterki od razu umieją :D wiesz moe czy p.Tomek z retrovera planuje jakiś miot?[/quote] Test to się okaze - pewnie w roku przyszłym, ale samo pływanko, a przynajmniej zapoznanie z wodą, mam nadzielę już niedługo, póki jeszcze jest ciepło. W Holandii mały był już na plaży (hodowca zabierał szczeniaki w różne miejsca), potem był z nami również- na pełne pływanie jeszcze za wcześnie. A dziś, Dacerek kończy 8 tydzień! :multi: Nauczył się reagować na imię, umie już siad- dziś sesyjka z aportowania. :evil_lol: Na razie rzucam mu różne aporciki- kawałki skóry, metalowe klucze, zabawki, inne przedmioty - niech sie przyzwyczaja :razz: [B]Blanol[/B]- no wyrodna jestem, wyrodna, nie ważę potworków, bo wagi nie mam jak trzeba. :lol:
blanol Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Toller-Fox'] [B]Blanol[/B]- no wyrodna jestem, wyrodna, nie ważę potworków, bo wagi nie mam jak trzeba. :lol:[/quote] Piętrzysz trudności...
Czoko Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jestem na sekundkę - podziwiam Wasze śliczne avatarki i bannerki i jakie jesteście zdolne i znikam a dlaczego wyjaśniłam u Choculi. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa
WiolaW Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ja też chcę avatorek ale nigdy mi nie wychodzi. Moge pokombinować ale dopiero jak będę w domu.
Pandisia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [B]Wiza ma talent do takich rzeczy .[/B] Jak nie wchodzi to może zdjęcie za duże jest?
WiolaW Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Chyba tak, a gdzie wy zmniejszacie zdjcia do avatorków?
Pandisia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='WiolaW']Chyba tak, a gdzie wy zmniejszacie zdjcia do avatorków?[/quote] Ja mam program chyba się nazywa ACD fOTO CANVAS lite 2,0 ale poszukaj na necie na pewno znajdziesz coś darmowego. Wiza nam tutaj też pomogła w tym temacie:lol: . Na fotosik.pl też chyba można to zrobić muszę popatrzeć bo nie znam się na tym . Program np IrfanView lub Pix REZISER
Wiza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 WioluW nie ma sprawy ja Ci go zrobie tylko wiesz foteczki mi podrzuć :razz: Dla mnie to przyjemność robienie avków z tollerkami dla kogoś, a potem przynajmniej forum wygląda estetycznie :cool3: EDIT: Znalazłam foto w bazie [img]http://img211.imageshack.us/img211/7091/25836012zn5.gif[/img] może być?
WiolaW Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ok, prześlę Ci kilka zdjęć jak będę w domu i dostanę się do komputera:p
Wiza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 już nie musisz chyba że chcesz z innym foto. I tak ogołem to do jutraa :loveu: Znajdzie Cię tam gdzieś :razz:
WiolaW Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [B]Wiza[/B] - dzieki za avatorka:modla::modla::sweetCyb:
blanol Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ale teraz mamy ślicznościowy wątek. Dołączyły z avatarkami [B]WiolaW [/B]i [B]Pandisia[/B] - [B]Wiza[/B] - jeszcze raz dzięki!!! Teraz jak się patrzy na te pycholki to od razu lepiej sie będzie gadało
Guciek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hi hi, to może i ja pokombinuję z czymś nowym ;) Jak Wy tu takie piękności zarzucacie ;)
Pandisia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [B]Blanol [/B]ja miałam wcześniej avatarka ale innego [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/90/bf441f86e930b07e.jpg[/IMG][/URL] oczywiście Wiza zrobiła mi to profesjonalnie. Dzieki Wiza jeszcze raz.
blanol Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pandisia'][B]Blanol [/B]ja miałam wcześniej avatarka ale innego [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/90/bf441f86e930b07e.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Oczywiście, że pamiętam tą morduchnę, ale teraz jest bardziej profesjonalnie - a jakie ujęcie!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [B]Gucio[/B], a Ty jesteś papuga:eviltong:
Guciek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wszystkie to wszystkie, solidarność jajników :eviltong: [size=1]Ale moja ma inne zajęcie, patyka gryzie :evil_lol:[/size]
blanol Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Rozszalałaś się - co zajrzę na forum to inny avatar!!!! A co do jajników - to Bono ma orzeszki na swoim miejscu - wetka sprawdziła. 100% chłopak:multi::multi::multi:
Pandisia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ja właśnie oglądałam zdjęcia siostry Pando która mieszka w Czechach na stronie Toller-Fox znalazłam w bazie adres internetowy strony [url]http://www.dayapodjablonia.estranky.cz/[/url] Jaka słodziutka dziewczynka i podobna do Pandisia:lol:
Guciek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='blanol']Rozszalałaś się - co zajrzę na forum to inny avatar!!!! A co do jajników - to Bono ma orzeszki na swoim miejscu - wetka sprawdziła. 100% chłopak:multi::multi::multi:[/QUOTE] Próbuje, próbuje co mi tam wychodzi z posiadanych zdjęć ;) Póki co chłopak, jak Ci urośnie to zobaczysz, wtedy już będzie 100% ale facet :evil_lol: [B]Pandisia[/B], faktycznie! śliczna suńka :) no i taka "pół siostra" Chillouta, w końcu ten sam tatuś :cool3:
Sonika Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Toller-Fox gratuluję i... potwornie zazdroszczę. :) Psiak naprawdę śliczny, pewnie cudo z niego wyrośnie. :cool3:
Pandisia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='blanol']Rozszalałaś się - co zajrzę na forum to inny avatar!!!! A co do jajników - to Bono ma orzeszki na swoim miejscu - wetka sprawdziła. 100% chłopak:multi::multi::multi:[/quote] To fajnie że ma ok to co trzeba bo mój nie miał jeszcze miesiąc temu będę w poniedziałek u weta to sprawdzimy:placz:
Gola Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sliczna dziewka;) jak wszystko rude! gratuluje orzeszków hihi:diabloti: Fakt estetyka się nam poprawiła ze hej hip hip Wiza:loveu: Gucio też daje czadu:lol: oby tak dalej
Recommended Posts