Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucio']to podaj które dokładnie, wtedy poślę na maila, bo one w oryginale to ciężkawe są ;)[/quote]
ja mam pojemną skrzynkę :cool3:
Dawaj Elli, piesolka to już mam w kolekcji :eviltong:

Posted

We wrocku trzy too będzie WiolaW z Sonią i ktoś stąd jeszcze?
Bardzo fajnie by mi było Cię Wiolu spotkać, i jak już byśmy się tam spotkały to jak mam sie do Ciebie zwracać?

Posted

Jak do tej pory w VV było 8 miotów na literę V. Niektóre imona się powtarzają - mam np 3 VICTORIE w bazie, 2 razy VICKY, 2 razy VICTOR, VENUS itd.
Nie są to wszystko siostry i bracia przyrodni - są po różnych matkach i ojcach.

Ciekawe, jaka teraz będzie literka ;)

Posted

[quote name='Wiza']We wrocku trzy too będzie WiolaW z Sonią i ktoś stąd jeszcze?
Bardzo fajnie by mi było Cię Wiolu spotkać, i jak już byśmy się tam spotkały to jak mam sie do Ciebie zwracać?[/quote]

Oczywiście jeśli chcesz możesz mi mówić po imieniu:lol:

Posted

[B]Toller-Fox - [/B]jesteś sadystką, zamiast powiedzieć nam coś więcej o szczeniaczkach, ile ich jest, jak ich mamuśka sie czuje, czy długo sie męczyła? to ty wszystko dla siebie chcesz zachowac a nas bedziesz trzymac w niewiedzy przez kilka dni. Nieładnie, nieładnie ;):p:mad:

Posted

A może my nie jesteśmy cnotliwe?:roll:

Kobitki zajrzyjcie na stronkę, co by zobaczyć aktualne kluchy! Toller_Fox nie chce pokazać, to popatrzcie na inne, bez łaski:eviltong:

Podejrzewam, że chłopcy są na dwóch zdjęciach tuż nad portretem mordki, wszystko wskazuje na to, że mój będzie ten ciemniejszy z klejnotami na wierzchu
[url]http://www.virgovestalis.pl/novascotia.html[/url]

Posted

[quote name='blanol']A może my nie jesteśmy cnotliwe?:roll:

Kobitki zajrzyjcie na stronkę, co by zobaczyć aktualne kluchy! Toller_Fox nie chce pokazać, to popatrzcie na inne, bez łaski:eviltong:

Podejrzewam, że chłopcy są na dwóch zdjęciach tuż nad portretem mordki, wszystko wskazuje na to, że mój będzie ten ciemniejszy z klejnotami na wierzchu
[URL]http://www.virgovestalis.pl/novascotia.html[/URL][/quote]
Zawsze warto popracować nad cnotliwością :cool3: :eviltong:
Toller-Fox pokaże, jak będzie mogła - zrobi się zdjęcia, to będzie co pokazywać, a nie tak na sucho :evil_lol:

[B]Blanol[/B] - ta mordka to sunieczka, zresztą chyba jedna z ciemnym pigmentem ;). A a propos naszych wcześniejszych rozważań - wiesz może jak sie mały rodowodowo będzie zwał?
A jaki ma fajny kranik z pędzelkiem z włosków :D

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z p. Ewą i maluchy miały mieć dzisiaj przegląd ze Zk. Dzisiaj też miały mieć nadane imiona, ale ich jeszcze nie znam. W każdym razie potwierdziłam odbiór w sobotę. Ale one strasznie szybko rosną, to niesamowite!!!!. Przyznacie, że "łobuz" nadal łobuzersko łypie:razz:

A z ta cnotą to bym nie przesadzała, bo byłoby nudno!

Posted

czerwonoki nie nzaczy ze niue jest słodki, ale nadal pozostaje strasznyyy nie Gosiu?:evil_lol:
Ciekawi mnie jedna rzecz, na jakim poziomie są polskie tollery?

Posted

[quote name='Wiza']czerwonoki nie nzaczy ze niue jest słodki, ale nadal pozostaje strasznyyy nie Gosiu?:evil_lol:
Ciekawi mnie jedna rzecz, na jakim poziomie są polskie tollery?[/quote]
Slodko-straszliwy :evil_lol: :cool3: :loveu:
Ale poziomie pod względem czego? Chęci do pracy? Zdrowia? Eksterieru? Rzetelnej informacji o liniach?

Posted

[quote name='Toller-Fox']
Ale poziomie pod względem czego? Chęci do pracy? Zdrowia? Eksterieru? Rzetelnej informacji o liniach?[/quote]

... myślę, że wszystkich ww punktów... :razz::razz::razz:

Posted

[LEFT]Wszystkie maluchy są słodkie . Cieszę się że [B]Blanol[/B] już doczekała się
(prawie) swojego rudego maluszka. Na początku będzie wesoło jak masz
4- latkę w domu . Hi hi pamiętam co niedawno było u mnie ale moja córcia szybko znalazła sposób na małego kąsacza. Jeśli mogę Ci doradzić (choć pewnie o tym już czytałaś) na początek nie dawaj psiakowi piszczących zabawek.
[/LEFT]

Posted

[quote name='Toller-Fox']Ja się go boję - ona ma czerwone oko!! :smhair2: :scared: :evil_lol:[/quote]

[quote name='Wiza']czerwonoki nie nzaczy ze niue jest słodki, ale nadal pozostaje strasznyyy nie Gosiu?:evil_lol:
[/quote]

[quote name='Toller-Fox']Slodko-straszliwy :evil_lol: :cool3: :loveu:
[/quote]

STRASZNY? STRASZLIWY?! O Wy Ciotki niedobre!!!! Jeszcze zobaczycie:mad: Jak tak można o słodyczy malutkiej - widać wcale nie znacie się na Tollerkach!!! W tych oczkach widoczny jest cały "łobuzerski" charakterek i złote serduszko - jak będziecie niedobre, to Wam żadnych fotek nie pokażę:eviltong: Natychmiast się poprawić!!!!!!!

Pod stół i odszczekać!!!!!!

[B]Pandisia [/B]- masz rację, żadnych piszczących zabawek. W domu 4 i 8 latka, szczeniak - pisku będzie wystarczająco.

Posted

[LEFT] [B]Blanol -[/B]Psiak szybko się zorientuje że pisk oznacza że boli, córka szczególnie ta młodsza będzie umiała się obronić sama przed szpileczkami - ząbkami.
Nasza wiedziała że będzie kąsał i wiedziała że ma piszczeć wtedy Pando od razu przestawał. Ten etap szybko mija , za szybko .
[/LEFT]

Posted

[quote name='Pandisia'][LEFT] [B]Blanol -[/B]Psiak szybko się zorientuje że pisk oznacza że boli, córka szczególnie ta młodsza będzie umiała się obronić sama przed szpileczkami - ząbkami.
Nasza wiedziała że będzie kąsał i wiedziała że ma piszczeć wtedy Pando od razu przestawał. Ten etap szybko mija , za szybko .
[/LEFT]
[/quote]

Niestety, dzieci też za szybko rosną, tylko my wciąż takie młode....;)
Tollerki rosną rzeczywiscie bardzo szybko. Na wystawie widziałam fajnego tollerka i byłam w szoku jak się dowiedziałam, że ma zaledwie 9 miesięcy!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...