Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Toller-Fox']
Prośba dla właścicieli zdjęć- czy mogę prosić o pozwolenie wykorzystania ich na stronie? Jak tak, to autorzy niech prześlą mi swoje dane; nie dam nicka przecież ;)[/quote]

Myślę, że mój TŻ nie będzie miał nic przeciwko :razz: ...chcesz moje dane czy jego? :razz::razz::razz:
Tylko czy chcesz skompresowane fotki, czy przesłać oryginalne? Mam ich troszkę więcej, na forum wstawiłam te, które wydawały mi się najładniejsze :cool3:

A tak na poważnie - dane już wysyłam na Twoją skrzynkę...

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to my rybnik i zabrze nie ukrywam ze dlatego ze blisko w miarę. Obecnie ciągniemy z jednej pensji i wałbrzych to dla nas kapke za dużo kasy(benzynka) poza tym podjęłam męską;) decyzję robie prawko! zaczynam 17. Do tej pory zapierałam się niby potencjalny łosioł;) ,że nie ma obcji nie zrobie prawka, nie naucze się , nie mam smykałki, bede potencjalnym zagrożeniem itp. Ale w ostatnim czasie za dużo rzeczy mi odpadło ze wzg na trudności dojazdowe. Ośrodek treningowy daleko, zajęcia z dogo też musiałam niektóre odwołać. Dojezdzanie autobusem zajmuje dużo czasu a jak się ma inne obowiązki w tym syna niepełnosprawnego to piorytety się zmieniają. Mam nadzieję ,że uda mi się nauczyć jezdzić i bede w stanie pogodzić wszystkie obowiązki i przyjemności aby czerpać z życia ile się da bo ono jedno jest i nie wiadomo nigdy ile nam dane:diabloti:

Posted

[LEFT][B]Gola[/B] ja również z tym prawem jazdy podobnie jak Ty , zostało mi jazdy dokończyć ale mąż zaczął wyjeżdżać i ciągle nie mam kiedy tego skończyć.
Przydało by się to prawko . Może jakoś się spotkamy jeśli będziesz w Rybniku,
bardzo mnie interesuje temet dogoterapii .

[/LEFT]

Posted

Hahah, a ja dziś mam na popołudnie, i sobie zaraz pójdę na fajny spacer z młodym :cool3: Ale już nie zdążę nigdzie dalej pojechać, i mu pobażancić :(
[B]Blanol[/B]- czas Tollerowy nadchodzi, już niedługo ;) też będziesz Zrudziała :evil_lol:
A ja pękam z dumy, bo urodziły się maluszki z planowanego przeze mnie mariażu !!! Za kilka dni Wam opowiem więcej - na razie idę pękać dalej :D

Posted

[LEFT]Ja zabrałam córkę i psiaczka nad wodę .
Córka nazbierała żołędzi a pies popływał . Dzisiaj pogoda nie jest zachęcająca
do takich wycieczek ale może się wypogodzi.
[/LEFT]

Posted

[quote name='roda']W pracy :cool3:[/quote]

Ja też jestem w pracy :p.
[B]blanol - [/B]wczoraj byłam w Toruniu ale twojego Rudaska nie soptkałam ;). Imię już wybrałaś?

Posted

[quote name='Toller-Fox'] Ale już nie zdążę nigdzie dalej pojechać, i mu pobażancić :(
[B]Blanol[/B]- czas Tollerowy nadchodzi, już niedługo ;) też będziesz Zrudziała :evil_lol:
A ja pękam z dumy, bo urodziły się maluszki z planowanego przeze mnie mariażu !!! Za kilka dni Wam opowiem więcej - na razie idę pękać dalej :D[/quote]
Pobażancić??????? O mamusiu o co tym razem chodzi? Nie pękaj tak zupełnie, teraz już nie tylko Babcia, ale i Swatka, no, no...

[quote name='Taq']Ja też jestem w pracy :p.
[B]blanol - [/B]wczoraj byłam w Toruniu ale twojego Rudaska nie soptkałam ;). Imię już wybrałaś?[/quote]
Ale byłaś w Virgo....? Maluszek będzie nazywał się [COLOR=Red][B]BONO[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Toller-Fox']A ja pękam z dumy, bo urodziły się maluszki z planowanego przeze mnie mariażu !!! Za kilka dni Wam opowiem więcej - na razie idę pękać dalej :D[/quote]

To się nazywa stopniowanie napięcia!!!

[quote name='blanol']Pobażancić??????? O mamusiu o co tym razem chodzi?
Maluszek będzie nazywał się [COLOR=red][B]BONO[/B][/COLOR][/quote]

Wydaje mi się ze o rodzaj aportowania - z przynoszeniem bażanta, ale zaczekamy aż rozwiaze zagadkę Fachowiec!

Imię śliczne!

Jak widzicie wierny sympatyk piesków Waszej rasy regularnie zaglada na Wasz wątek ale czy mogłabym mieć pewną prośbę o rozszyfrowanie innej zagadki - używacie domowych imion a ja podczas Klubowej Wystawy miałam odpisane rodowodowe i nie rozpoznaję piesków mimo że je wszystkie widziałam!

Posted

Mam nadzieję, że nic nie poknocę... a jeśli, to na pewno Ktoś mnie poprawi :razz:
Koka - ACOLADA Capella Vis Comica
Azar - VARINGO Virgo Vestalis
Dzida - IDA Od Brendy z Serbinowa
Jazda - JUKA Od Brendy z Serbinowa
Topper - DENNY Sirius Pro
Skoti - VOODOO Virgo Vestalis
Romi - VIVA ROMI Virgo Vestalis

Posted

Dziękuję bardzo za wyjaśnienie teraz przynajmniej pamiętam gdzie kiedy i Kogo widziałam.
Już tylko nie pamiętam kto Jazda czy Dzida jest jaśniejsza - ale na odpowiedź muszę zaczekać aż kiedyś pojawi się Gucio.

Posted

[B]Czoko [/B]-Dzida czyli IDA :cool3:, jest jasna
[URL]http://www.novascotia.pl/index.php?modules=szczegoly&menu=scotie_w_polsce&pies=282[/URL]

[B]Roda[/B]- piątka z plusem za zapamiętanie! :multi:

[B]Blanol [/B]- pobażancić = wziąć bażanta i nim porzucać :evil_lol:

Posted

[QUOTE]uż tylko nie pamiętam kto Jazda czy Dzida jest jaśniejsza - ale na odpowiedź muszę zaczekać aż kiedyś pojawi się Gucio.[/QUOTE]

Dzida jasniejsza ;)

Tymczasem idę obrabiać zdjęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='Gola']czy Ty ich Gosiu na swaty do Holandii wysłałaś?[/quote]
Ja im dałam wybór- sami chcieli Holendra :evil_lol:
Tak jak było ze Spisikiem - tatą Acolady- wyszukałam go, innych też- ale wpadł w oko akurat on ;)
A wogóle to ciekawość pierwszym stopniem do piekła- będą miały maluchy kilka dni, będą fociszcza- na razie cicho mi tu być :evil_lol:

Generalnie strasznie się cieszę jak mogę coś pomóc, a potem są tego piszczące i siusiające efekty :multi: :loveu: :razz:

A bażancik kisi sie biedak w lodówce- może jutro sie uda coś z nim zrobić :roll:

Posted

[quote name='Gola']a powiedz mi czy Kora szykuje się na drugie maluchy tak z czystej babskiej ciekawości;) str im nie chodzi buu[/quote]
Pewnie kiedyś tak, ale chyba nie w tym roku już - może na następny?? Tomek zapracowany jak nie wiem kto, a jego siostra (gdzie Korek mieszka) ma córeczkę malutką - a przy szczeniorkach trzeba mieć sporo czasu, żeby się zająć, socjalizować, itd.

OOo, Guciek - wielkie dzięki za zdjęcia Elli!! Mogę je też wstawić na serwis (jak już się zbiorę z tym do końca)?
Fajnie wyrosła, kawał suczyska widzę :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...