roda Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Toller-Fox'] Prośba dla właścicieli zdjęć- czy mogę prosić o pozwolenie wykorzystania ich na stronie? Jak tak, to autorzy niech prześlą mi swoje dane; nie dam nicka przecież ;)[/quote] Myślę, że mój TŻ nie będzie miał nic przeciwko :razz: ...chcesz moje dane czy jego? :razz::razz::razz: Tylko czy chcesz skompresowane fotki, czy przesłać oryginalne? Mam ich troszkę więcej, na forum wstawiłam te, które wydawały mi się najładniejsze :cool3: A tak na poważnie - dane już wysyłam na Twoją skrzynkę...
Czoko Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gosiu gdyby kiedykolwiek spodobało Ci się jakieś zdjęcie robione przeze mnie oczywiście masz moje zezwolenie.
Gola Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 to my rybnik i zabrze nie ukrywam ze dlatego ze blisko w miarę. Obecnie ciągniemy z jednej pensji i wałbrzych to dla nas kapke za dużo kasy(benzynka) poza tym podjęłam męską;) decyzję robie prawko! zaczynam 17. Do tej pory zapierałam się niby potencjalny łosioł;) ,że nie ma obcji nie zrobie prawka, nie naucze się , nie mam smykałki, bede potencjalnym zagrożeniem itp. Ale w ostatnim czasie za dużo rzeczy mi odpadło ze wzg na trudności dojazdowe. Ośrodek treningowy daleko, zajęcia z dogo też musiałam niektóre odwołać. Dojezdzanie autobusem zajmuje dużo czasu a jak się ma inne obowiązki w tym syna niepełnosprawnego to piorytety się zmieniają. Mam nadzieję ,że uda mi się nauczyć jezdzić i bede w stanie pogodzić wszystkie obowiązki i przyjemności aby czerpać z życia ile się da bo ono jedno jest i nie wiadomo nigdy ile nam dane:diabloti:
Pandisia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [LEFT][B]Gola[/B] ja również z tym prawem jazdy podobnie jak Ty , zostało mi jazdy dokończyć ale mąż zaczął wyjeżdżać i ciągle nie mam kiedy tego skończyć. Przydało by się to prawko . Może jakoś się spotkamy jeśli będziesz w Rybniku, bardzo mnie interesuje temet dogoterapii . [/LEFT]
Gola Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 z przyjemnością a o dogo jest trochę na mojej str [url]www.republika.delayla.pl[/url]
blanol Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A CO TUTAJ TAKA CISZA???? KOBITKI, GDZIE JESTEśCIE?????:shake:
roda Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='blanol']A CO TUTAJ TAKA CISZA???? KOBITKI, GDZIE JESTEśCIE?????:shake:[/quote] W pracy :cool3:
Toller Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hahah, a ja dziś mam na popołudnie, i sobie zaraz pójdę na fajny spacer z młodym :cool3: Ale już nie zdążę nigdzie dalej pojechać, i mu pobażancić :( [B]Blanol[/B]- czas Tollerowy nadchodzi, już niedługo ;) też będziesz Zrudziała :evil_lol: A ja pękam z dumy, bo urodziły się maluszki z planowanego przeze mnie mariażu !!! Za kilka dni Wam opowiem więcej - na razie idę pękać dalej :D
Pandisia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [LEFT]Ja zabrałam córkę i psiaczka nad wodę . Córka nazbierała żołędzi a pies popływał . Dzisiaj pogoda nie jest zachęcająca do takich wycieczek ale może się wypogodzi. [/LEFT]
Taq Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='roda']W pracy :cool3:[/quote] Ja też jestem w pracy :p. [B]blanol - [/B]wczoraj byłam w Toruniu ale twojego Rudaska nie soptkałam ;). Imię już wybrałaś?
blanol Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Toller-Fox'] Ale już nie zdążę nigdzie dalej pojechać, i mu pobażancić :( [B]Blanol[/B]- czas Tollerowy nadchodzi, już niedługo ;) też będziesz Zrudziała :evil_lol: A ja pękam z dumy, bo urodziły się maluszki z planowanego przeze mnie mariażu !!! Za kilka dni Wam opowiem więcej - na razie idę pękać dalej :D[/quote] Pobażancić??????? O mamusiu o co tym razem chodzi? Nie pękaj tak zupełnie, teraz już nie tylko Babcia, ale i Swatka, no, no... [quote name='Taq']Ja też jestem w pracy :p. [B]blanol - [/B]wczoraj byłam w Toruniu ale twojego Rudaska nie soptkałam ;). Imię już wybrałaś?[/quote] Ale byłaś w Virgo....? Maluszek będzie nazywał się [COLOR=Red][B]BONO[/B][/COLOR]
Czoko Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Toller-Fox']A ja pękam z dumy, bo urodziły się maluszki z planowanego przeze mnie mariażu !!! Za kilka dni Wam opowiem więcej - na razie idę pękać dalej :D[/quote] To się nazywa stopniowanie napięcia!!! [quote name='blanol']Pobażancić??????? O mamusiu o co tym razem chodzi? Maluszek będzie nazywał się [COLOR=red][B]BONO[/B][/COLOR][/quote] Wydaje mi się ze o rodzaj aportowania - z przynoszeniem bażanta, ale zaczekamy aż rozwiaze zagadkę Fachowiec! Imię śliczne! Jak widzicie wierny sympatyk piesków Waszej rasy regularnie zaglada na Wasz wątek ale czy mogłabym mieć pewną prośbę o rozszyfrowanie innej zagadki - używacie domowych imion a ja podczas Klubowej Wystawy miałam odpisane rodowodowe i nie rozpoznaję piesków mimo że je wszystkie widziałam!
roda Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Mam nadzieję, że nic nie poknocę... a jeśli, to na pewno Ktoś mnie poprawi :razz: Koka - ACOLADA Capella Vis Comica Azar - VARINGO Virgo Vestalis Dzida - IDA Od Brendy z Serbinowa Jazda - JUKA Od Brendy z Serbinowa Topper - DENNY Sirius Pro Skoti - VOODOO Virgo Vestalis Romi - VIVA ROMI Virgo Vestalis
Czoko Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dziękuję bardzo za wyjaśnienie teraz przynajmniej pamiętam gdzie kiedy i Kogo widziałam. Już tylko nie pamiętam kto Jazda czy Dzida jest jaśniejsza - ale na odpowiedź muszę zaczekać aż kiedyś pojawi się Gucio.
Toller Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [B]Czoko [/B]-Dzida czyli IDA :cool3:, jest jasna [URL]http://www.novascotia.pl/index.php?modules=szczegoly&menu=scotie_w_polsce&pies=282[/URL] [B]Roda[/B]- piątka z plusem za zapamiętanie! :multi: [B]Blanol [/B]- pobażancić = wziąć bażanta i nim porzucać :evil_lol:
roda Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Toller-Fox'] [B]Roda[/B]- piątka z plusem za zapamiętanie! :multi: [/quote] staram się, staram... :razz:
Gola Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 czy Ty ich Gosiu na swaty do Holandii wysłałaś?
Guciek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [QUOTE]uż tylko nie pamiętam kto Jazda czy Dzida jest jaśniejsza - ale na odpowiedź muszę zaczekać aż kiedyś pojawi się Gucio.[/QUOTE] Dzida jasniejsza ;) Tymczasem idę obrabiać zdjęcia :evil_lol:
Toller Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Gola']czy Ty ich Gosiu na swaty do Holandii wysłałaś?[/quote] Ja im dałam wybór- sami chcieli Holendra :evil_lol: Tak jak było ze Spisikiem - tatą Acolady- wyszukałam go, innych też- ale wpadł w oko akurat on ;) A wogóle to ciekawość pierwszym stopniem do piekła- będą miały maluchy kilka dni, będą fociszcza- na razie cicho mi tu być :evil_lol: Generalnie strasznie się cieszę jak mogę coś pomóc, a potem są tego piszczące i siusiające efekty :multi: :loveu: :razz: A bażancik kisi sie biedak w lodówce- może jutro sie uda coś z nim zrobić :roll:
WiolaW Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Właśnie dzwoniłam do ZK we Wrocławiu, jesteśmy przyjęte, będa trzy tollery - ale jakie nie wiem.
Toller Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Może Ewa z VV? Pytała mnie ostatnio czy jedziemy.
Gola Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a powiedz mi czy Kora szykuje się na drugie maluchy tak z czystej babskiej ciekawości;) str im nie chodzi buu
Guciek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [url]http://guciek.rajce.idnes.cz/[/url] Tu tollery z krajówki :) Klubówkę właśnie przebieram :)
Toller Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Gola']a powiedz mi czy Kora szykuje się na drugie maluchy tak z czystej babskiej ciekawości;) str im nie chodzi buu[/quote] Pewnie kiedyś tak, ale chyba nie w tym roku już - może na następny?? Tomek zapracowany jak nie wiem kto, a jego siostra (gdzie Korek mieszka) ma córeczkę malutką - a przy szczeniorkach trzeba mieć sporo czasu, żeby się zająć, socjalizować, itd. OOo, Guciek - wielkie dzięki za zdjęcia Elli!! Mogę je też wstawić na serwis (jak już się zbiorę z tym do końca)? Fajnie wyrosła, kawał suczyska widzę :D
Recommended Posts