Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jazda w ogóle cała taka cud miód ;) [size=1]ale i po tatusiu troche z sierści, nawet nie troche, bo tatuś to taki jeden wielki frędzel, Jazda też gofrów za uszami dużo ma, chociaż tatuś to jest kuupa futra jednak przy niej :p[/size]

Posted

[quote name='Gola']chciał zobaczyć co na dnie[/quote]
:roflt: :lmaa:
Coś widzę że się wszystkie zmówiły- bo cieczy też Chili; myślę że został zawiązany jakiś spisek :crazyeye:

Posted

Chill też nurkuje jak coś sobie sama przytopi :roflt:

i siostra miotowa Chili też :o Na zawodach w Pęcicach spotkałam kobitkę, której znajoma jest własnie w posiadaniu rudzielca siostry, i też cieczke ma, moja dostała 2 dni po niej :lol:

Posted

[quote name='Gola']a więc na cześć cieczek hip hip hura ;)[/quote]
Nie lubię cieczek :mad:
Jak cieczki są w pobliżu, pies mi głupieje i nie chce jeść- przeszliśmy to wiosną, teraz znowu się zaczyna. :watpliwy:

Posted

wiem co czujesz moja siostra ma 4psiury. 3sunie i jednego chłopczyka on przeżywa wtedy katusze. czasem boimy się że zeświruje ;) albo zawałnięcia dostanie

Posted

[quote name='Gola']wiem co czujesz moja siostra ma 4psiury. 3sunie i jednego chłopczyka on przeżywa wtedy katusze. czasem boimy się że zeświruje ;) albo zawałnięcia dostanie[/quote]
W sumie nie mamy suczek w domu, ale naokoło jest ich całkiem sporo. Efekt- sezon wystawowy, a psies słabo je, zachowuje się jak wariat, i wyłysiał z tego braku seksu :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Toller-Fox']W sumie nie mamy suczek w domu, ale naokoło jest ich całkiem sporo. Efekt- sezon wystawowy, a psies słabo je, zachowuje się jak wariat, i wyłysiał z tego braku seksu :razz: :evil_lol:[/quote]

Holly też jest łysa, aż nie mogę na nią patrzec :angryy:. Do cieczki jeszcze mamy troszę i znowu będzie brak seksu :evil_lol: i jak będzie wyglądała :crazyeye:.

Prosiłam TZ-a aby kupił olej z pestek winogron dla Holly żeby wyglądała jak Toller a on kupił oliwe z oliwek :mad: i tym samy pozbawił Holly szansy na normalny wygląd :p. Ach faceci już o nich tu było...

Posted

[quote name='Taq']Holly też jest łysa, aż nie mogę na nią patrzec :angryy:. Do cieczki jeszcze mamy troszę i znowu będzie brak seksu :evil_lol: i jak będzie wyglądała :crazyeye:.

Prosiłam TZ-a aby kupił olej z pestek winogron dla Holly żeby wyglądała jak Toller a on kupił oliwe z oliwek :mad: i tym samy pozbawił Holly szansy na normalny wygląd :p. Ach faceci już o nich tu było...[/quote]
Zaczynam uważać że brak seksu jest ściśle skorelowany z utratą włosa :evil_lol: . Albo seks i będę puchaty, albo brak seksu i będę łysy jak kolanko :evil_lol: :razz:

Ja nic w młodego nie wlewam, będzie łysy to trudno, wyfutrzy się to super. Ważne że rudy (nie muszę go farbować :lol: ), cały i zdrowy :eviltong:

Posted

[B]Gosia[/B], właśnie przeglądałam listę zgłoszonych psów na klubówkę retrieverów w Warszawie. Widzę, że Fire figuruje na liście. Nie omieszkam pojawić się na wystawie :multi: łącznie 8 tollerów, chyba warto :) Prawdopodobnie zabiorę ze sobą rudzielca, tylko ciekawe, czy mnie z nią wpuszczą :roll: Po okazaniu książeczki chyba powinni, nie? Mimo, że nie zgłoszona...

Posted

Dziewczyny, a propos wystawy. Ja bym chciała zajrzeć jako widz, czy to jest możliwe? Nigdy nie byłam na żadnej wystawie, a chętnie zobaczyłabym Wasze psiaczki i pokibicowała. Poradźcie mi którego dnia powinnam przyjść 08 czy 09, gdzie i jak Was szukać?

Posted

Klubówka retrieverów jest 9.09. A widzowie na wystawach mile widziani, ja sama jako widz, bo termin zgłoszeń to był do 15 sierpnia, a ja suczysko odebrałam 19.. ;) Ring tollerów to ring nr 1, psy wchodzą po labradorach (bodajże 77 sztuk). :)

[url]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawa_kl_ret&oddzial=warszawa[/url]

Posted

[quote name='blanol']Dzięki Gucio, jeżeli dobrze zrozumiałam z linka, który przesłałaś, to jak będę o 10, to będzie o.k.?[/quote]
Nawet później- to sporo labków, pewnie nie wejdziemy wcześniej niż o 12 -13.
Sami nie wiem czy jeszcze pojedziemy, ale gdybyśmy byli, to miło się będzie spotkać :loveu:

Posted

Ja sobie nie życzę, żeby Was nie było!!!!. Tollerki maja być w kompleciku!!!!! Ja będę wtedy tydzień przed odbiorem malucha, to się pewnie jeszcze bardziej nakręcę, o ile jest to jeszcze możliwe....:-o

Posted

[quote name='blanol']Ja sobie nie życzę, żeby Was nie było!!!!. Tollerki maja być w kompleciku!!!!! Ja będę wtedy tydzień przed odbiorem malucha, to się pewnie jeszcze bardziej nakręcę, o ile jest to jeszcze możliwe....:-o[/quote]
Matko, [B]blanol[/B], a jak się nam [B]PRZE[/B]kręcisz z nadmiaru wrażeń? :smhair2: :nerwy:

Patrzcie ją, Tollera jeszcze nie ma, a jak się rządzi :diabloti: :cool3:
Muszę sobie sprawić drugiego, i wtedy moja władza będzie niepodważalna :cool3: :evil_lol: :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...