Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesci z poniedzialku: [I]
"Jak Wam powiem ze Laos dzisiaj po schodach normalnie biegł to uwierzycie?? W pierwszej chwili sie przestraszyłam i myślałam ze spada...a on po prostu sie nam rozbiegał. Na spacerku to nawet sobie podgalopowal ♥"[/I]

ahh :) wiosna w powietrzu, po 6 latach monotonii takie zmiany - nie dziwie sie ze nabiera sily i ochoty do zycia :)

[quote name='Aimez_moi']Obiecany bazareczek dla Laosia....malutki ale bardzo prosze o podrzucanie...... moze cos sie sprzeda.....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240774-Drobiazgi-które-cieszą-Do-15-03-2013r-g-20-00[/URL][/QUOTE]
dziekujemy slicznie za bazaro :loveu:

doszly nowe wplaty, ale uzupelnie jutro

Posted

Laosek domagajacy sie spaceru :)

[IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3424_348250751941486_1570242708_n.jpg[/IMG]

[I]"Tu widac chore oczko. Ale jest juz lepiej, nie lzawi tak bardzo."[/I]

zaplacilam za marcowe hotelikowanie

Posted

zapytalam, no i tez co z wetem bo mieli jechac w tym tygodniu i dostalam blyskawiczna odp:
[I]"Laosek grzeczny, zdazy mu sie sporadycznie w domu zalatwic ale nie ma tragedii. Do weta we wtorek jedziemy. Jutro jakies nowe foty podrzuce. Jedno psisko mi sie pochorowalo wiec mialam urwanie glowy."[/I]

aha doszla jeszcze wplata 10 zł od Aliny Ch. z Krakowa, ale nie bylo nic podpisane, nie wiem czy to z FB czy stad? dopisuje poki co do wplat jednorazowych, poza deklaracjami, bo to raczej nikt z naszych deklarowiczow?:>

Posted

[quote name='Bjuta']Alina Ch to "moja" Ala i nasza wolontariuszka Alina (Ta co z Edgarem kiedyś była i potem się minęłyście). Zrobiła zlecenie stałe, mówiła mi.[/QUOTE]
aaa! zmylilo mnie to imie, myslalam ze Ala to Ala ;) czyli to juz jest deklaracja kwietniowa, ok :)

Posted

[quote name='Bjuta']To jest zupełnie inny pies! A czy wiadomo coś jak się zachowuje? Np czy załatwia się na dworze? Warto by mu zrobić ogłoszenia z nowymi fotami.[/QUOTE]

Sandra mówiła, że jak był u niej to ani razu nie załatwił się czy wysikał, podobno idealny psiak do mieszkania :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jak tam chlopaczek nasz?
Jutro sie konczy bazarek dla piesia....ale jakos marnie to wyglada......[/QUOTE]
nie mam zadnych nowych wiesci, jutro zapytam :)
jak cos zostanie z bazarku to mozemy zrobic wspolny, co Ty na to?