Aimez_moi Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Marycha35']No ba, walimy tam!!!!:)[/QUOTE] Nic sie nikomu nie podoba jakos....:( Quote
Marycha35 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Rzeczy supero, reklamę tylko zrobimy odpowiednią;) Cel szlachetny przeca:):):) Quote
ania > Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 wiesci z poniedzialku: [I] "Jak Wam powiem ze Laos dzisiaj po schodach normalnie biegł to uwierzycie?? W pierwszej chwili sie przestraszyłam i myślałam ze spada...a on po prostu sie nam rozbiegał. Na spacerku to nawet sobie podgalopowal ♥"[/I] ahh :) wiosna w powietrzu, po 6 latach monotonii takie zmiany - nie dziwie sie ze nabiera sily i ochoty do zycia :) [quote name='Aimez_moi']Obiecany bazareczek dla Laosia....malutki ale bardzo prosze o podrzucanie...... moze cos sie sprzeda..... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240774-Drobiazgi-które-cieszą-Do-15-03-2013r-g-20-00[/URL][/QUOTE] dziekujemy slicznie za bazaro :loveu: doszly nowe wplaty, ale uzupelnie jutro Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='piescofajnyjest']biegne hopsac bazarek tradycyjnie:)[/QUOTE] Wielkie dzieki....jakos marnie idzie...... Quote
Zosia123 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Bardzo się cieszę, że się Laoskowi udało :):) Quote
ania > Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 doszly wpaty od: Gosia., piescofajnyjest, Aimez_moi - dziekujemy :) Quote
ania > Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Laosek domagajacy sie spaceru :) [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3424_348250751941486_1570242708_n.jpg[/IMG] [I]"Tu widac chore oczko. Ale jest juz lepiej, nie lzawi tak bardzo."[/I] zaplacilam za marcowe hotelikowanie Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 To jest zupełnie inny pies! A czy wiadomo coś jak się zachowuje? Np czy załatwia się na dworze? Warto by mu zrobić ogłoszenia z nowymi fotami. Quote
ania > Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 zapytalam, no i tez co z wetem bo mieli jechac w tym tygodniu i dostalam blyskawiczna odp: [I]"Laosek grzeczny, zdazy mu sie sporadycznie w domu zalatwic ale nie ma tragedii. Do weta we wtorek jedziemy. Jutro jakies nowe foty podrzuce. Jedno psisko mi sie pochorowalo wiec mialam urwanie glowy."[/I] aha doszla jeszcze wplata 10 zł od Aliny Ch. z Krakowa, ale nie bylo nic podpisane, nie wiem czy to z FB czy stad? dopisuje poki co do wplat jednorazowych, poza deklaracjami, bo to raczej nikt z naszych deklarowiczow?:> Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ciesze sie, ze staruszek zadowolony jest.......:) Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Alina Ch to "moja" Ala i nasza wolontariuszka Alina (Ta co z Edgarem kiedyś była i potem się minęłyście). Zrobiła zlecenie stałe, mówiła mi. Quote
ania > Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Bjuta']Alina Ch to "moja" Ala i nasza wolontariuszka Alina (Ta co z Edgarem kiedyś była i potem się minęłyście). Zrobiła zlecenie stałe, mówiła mi.[/QUOTE] aaa! zmylilo mnie to imie, myslalam ze Ala to Ala ;) czyli to juz jest deklaracja kwietniowa, ok :) Quote
Mysia_ Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Bjuta']To jest zupełnie inny pies! A czy wiadomo coś jak się zachowuje? Np czy załatwia się na dworze? Warto by mu zrobić ogłoszenia z nowymi fotami.[/QUOTE] Sandra mówiła, że jak był u niej to ani razu nie załatwił się czy wysikał, podobno idealny psiak do mieszkania :) Quote
Aimez_moi Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Jak tam chlopaczek nasz? Jutro sie konczy bazarek dla piesia....ale jakos marnie to wyglada...... Quote
ania > Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='Aimez_moi']Jak tam chlopaczek nasz? Jutro sie konczy bazarek dla piesia....ale jakos marnie to wyglada......[/QUOTE] nie mam zadnych nowych wiesci, jutro zapytam :) jak cos zostanie z bazarku to mozemy zrobic wspolny, co Ty na to? Quote
Recommended Posts