Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olakazek']na zabrzańskim wątku proponowałam, żeby utworzyć strone na fb na emat psitulowych staruszków, takich jak Laos i robic im wydarzenia.[/QUOTE]
chyba Angelika juz zrobila strone :)
Psygarnij seniora [URL]https://www.facebook.com/PsygarnijSeniora?ref=ts&fref=ts[/URL]

zaraz zabiore sie za wydarzenie Laosa.

co do deklaracji daje 20 zł i moja mama tyle samo, czyli:

10 zł - Bjuta
15 zł - Aimez_moi
20 zł - ania >
20 zł - mama ani

mamy 65 zł :)

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

I Bożenka z Zabrza 25/miesięcznie :)

[quote name='piescofajnyjest']Bjuta pisala wczesniej, ze cos jest na rzeczy....ale 350 zl trzeba![/QUOTE]

Kwotą rzuciłam z kosmosu - bo jeszcze nie znam - ale mniej raczej na pewno nie będzie. DT szuka Lidzia (wolontariuszka Psitula, która nie udziela się na dogo) przez fundację bokserową i ONkową.

Edited by Bjuta
Posted (edited)

[B][SIZE=3][URL]https://www.facebook.com/events/528749797169624/?notif_t=plan_user_joined[/URL][/SIZE][/B]
dołączajcie, zapraszajcie znajomych, udostepniajcie!!! :)

Pani Lidia deklaruje 30 zł :)

Edited by ania >
Posted (edited)

Melduję się i póki co wrzucę piesia na Skarpete Owczarkową informacyjnie,może ktoś tam doradzi,zobaczy,pomoże,zakocha się ?A czy jest zaprezentowany na "owczarki niemieckie do adopcji" ??? Tam są nie tylko "czyste" owczary:cool3:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji-Ogłaszajcie-też-ONki-na-www-owczarki-eu!/page105?highlight=owczarki+niemieckie+adopcji[/url]

Edited by wolf122
Posted

Byłam dziś w psitulu, ale nie wyszłam z nim. On mnie słabo kojarzy, więc nie chciałam go stresować. Czuje się bez wielkich zmian ale malutkimi kroczkami idzie do przodu. :)

Ma szansę na domowy hotelik u Furciaczek (mamy tam już Bartusia). Daleko bardzo bo Ciechocinek... 450 zł miesięcznie. Lidzia obdzwaniała hoteliki przez 6 godzin... Na razie tylko Furciaczek się zgodziła (oczywiście w hotelikach od 600 zł wzwyż można przebierać)

Posted

[quote name='Bjuta']Nie damy rady bez rozsyłania wątku i jakiegoś wydarzenia na FB. Ma ktoś ciutkę czasu... ?[/QUOTE]

To prawda, trzeba go porządnie rozreklamować i pozapraszać ludzi.

Posted

[quote name='Bjuta']Nie damy rady bez rozsyłania wątku i jakiegoś wydarzenia na FB. Ma ktoś ciutkę czasu... ?[/QUOTE]
no wlasnie, najwazniejsze rozsylanie, potrzeba by paru osob do tego.
moge troche pozapraszac, ale nie mam do tego reki, jak rozsylalam Barika to nikt nie przychodzil :mad:;)
poprosilam psitul i adopcje starszych psow zeby udostepnili wydarzenie fb na swoim profilu, bo poki co malo osob u Laoska :(

[U][B]DEKLARACJE STAŁE:[/B][/U]

10 zł - Bjuta
15 zł - Aimez_moi
20 zł - ania >
20 zł - mama ani
25 zł - Bożena P.
30 zł - Lidia B.
10 zł - Ala

[U]RAZEM:[/U] 130 zł