Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak , Magik nienawidzi innych psów , tylko Kamę akceptuje , ale nie spodziewałam się ,że może wpaść w taki amok , byłam pewna ,że w razie czego go odwołam .

Posted

Wiesz co , to nie tak ,że jemu odbiło i coś się stało , Magik taki jest , on przy Kamie chce pozagryzać inne psy , jak by był sam może by łatwiej było go opanować . Jest ok , mze dwa dni mnie przepraszał , wiedział ,że źle zrobił .

• 3 weeks later...
Posted

Aniu przykra sprawa z tym pogryzieniem , Magiczku ty łobuziaku

Magik jest chyba po ciężkich przejściach i w przeszłości był pogryziony przez dużego samca , czuje się obrońcą Kamy i może dlatego tak się zachowuje

A w stosunku do Mironka też jest agresywny?

ja miałam założone 4 szwy na lewej dłoni po ugryzieniu mojej poschroniskowej suni po przejściach , to był przypadek i dosłownie sekundy, jak zorientowała się , że trzyma w paszy moją dłoń od razu puściła ,  jakby chciała mi zrobić krzywdę to mogłaby mi pół dłoni odgryźć , tak czy inaczej bolało jak diabli , na szczęście nie uszkodziła mi żadnego nerwu , ale i tak kocham ją nad życie

buziaczki dla wszystkich futrzaczków  przesyłam

stała lipcowa wpłacona chwilę temu

Posted

Dorciu2 Magik żadnych psów prócz Kamy nie akceptuje , suk też nie , nie myślałam tylko ,że aż tak .

MI Magik tylko siniaka nabił , ale porządnego , bo ręka mi w tym miejscu nadal drętwieje .

Poza tym upały nas wykończają , psy w południe nie wychodzą w ogóle .

Posted

Dawno mnie nie było, bo mi wątki poginęły po kolejnej awarii czy czymś tam na dogo, ale zaglądam :)

Aniu, mogłabyś mi podesłać wątek Kory, bo nie mogę go nigdzie znaleźć.

Posted

O widzisz, nawet nie wiedziałam, w starym dogo zawsze miałam powiadomienie na maila, że mi skrzynkę zapchało a tu nic.

Nic dziwnego, że od dawna żadnych zaproszeń na bazarki nie dostaję...

Dzięki :)

Posted

Magik grzeczny , on jest bardzo grzeczny , tylko zazdrosny okrutnie o Kamę .

Zaraz uzupełnię rozliczenie .

Bardzo wam dziękuję za pamięć o psiakach <3