cockermanka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Anuśka']i męża lepiej wyszkolę, żeby mi wszystkiego nie zepsuł..:([/quote] Koniecznie,bo naprawdę bardzo łatwo psa "zepsuć"... [quote name='Anuśka'] A co do ulubionej maści spanielków to bardzo podobają mi się złote, za kolorkami nie przepadam ale tu chyba najważniejszą rolę odgrywa charakter psiaka :) [/quote] Tak.A charakter ma związek z umaszczeniem :cool3: Quote
Anuśka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jednak każdy piesek to indywidualista :) I nie zawsze ta teoria z umaszczeniem się sprawdza ;) Quote
cockermanka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Anuśka'] I nie zawsze ta teoria z umaszczeniem się sprawdza ;)[/quote] Jak wszędzie zdarzają się wyjątki...potwierdzające regułę :cool3: Quote
Anuśka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No tak, cockermanka uparta jak spanielek i zawsze musi mieć ostatnie zdanie :) Pozdrawiam Cię gorąco :* Quote
BBeta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='cockermanka']Heh...spaniele NIE są uparte:p[/QUOTE] Nie ?? :hmmmm: W takim razie to chyba zależy od właściciela :diabloti: Quote
cockermanka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='BBeta']Nie ?? :hmmmm: W takim razie to chyba zależy od właściciela :diabloti:[/quote] Przede wszystkim pies jest taki,jak go sobie wychowamy:diabloti:, poza tym charakter zależy także od pochodzenia psa...i od umaszczenia:evil_lol: Quote
BBeta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='cockermanka']Przede wszystkim pies jest taki,jak go sobie wychowamy:diabloti:[/QUOTE] Więc mój jest źle wychowany, jak nie ma na coś ochoty to tego nie zrobi, przynajmniej nie za darmo :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='BBeta']Więc mój jest źle wychowany, jak nie ma na coś ochoty to tego nie zrobi, przynajmniej nie za darmo :diabloti:[/quote] [quote name='Estera']BBeta- Kaja się po prostu ceni :cool3:[/quote] Dokładnie. :cool3: Ginger ma tak samo. :evil_lol: Quote
Recommended Posts