Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wkleje tu to co napisałam w tym drugim temacie. Nie wiem czy Wy razem szukacie czy osobno.
Jeśli szukasz informacji to skorzystaj w funkcji szukaj na forum. Poczytaj tematy dotyczace tej rasy a trafisz na wlascieiceli tych psow. Do tego zadzwon do zwiazku kynologicznego popytaj gdzie sa hodowle.

Posted

[quote name='sylrwia']Wkleje tu to co napisałam w tym drugim temacie. Nie wiem czy Wy razem szukacie czy osobno.
Jeśli szukasz informacji to skorzystaj w funkcji szukaj na forum. Poczytaj tematy dotyczace tej rasy a trafisz na wlascieiceli tych psow. Do tego zadzwon do zwiazku kynologicznego popytaj gdzie sa hodowle.[/quote]

tAK SUZKAMY RAZEM.....
DZIĘKI ZA WIADOMOŚĆ....

Posted

[quote name='macsow1'].
Ma być śliczny, wystawowy i na polowania.
[/quote]

:crazyeye: szczegolnie ten sliczny mnie powalil na kolana...
Mam pytanie- a przyszly wlasciciel decyduje sie na rase mysliwska..bo ma byc na polowania, czy dlatego ze mu psychika psa mysliskiego pasuje...i co to znaczy ze ma byc na polowania? Mysliwy w rodzinie czy polowania- zeby zdobywac laury na wystawach?

I co jak ze szczeniaka jednak super pies nie wyrosnie...?:diabloti:

Posted

[quote name='macsow1']Witam wszystkich!
poszukuje pieska z rodowodem rasy mały munsterlander.
Ma być śliczny, wystawowy i na polowania.
macie moze jakies namiary???
pozdrawiam[/quote]

Napisalam Tobie PW, odezwij sie do mnie. Pozdrawiam

Posted

[quote name='xxxx52']wystawowy tzn.do [B]rozmnazania,zarobku[/B]?
[/quote]

xxxx52..daj już spokój :shake: , jest to już nudne w wielu wątkach. Prowadzisz akcje przeciwko nie tym osobom co trzeba..piątnując hodowle, wystawowe psy, jak i "pielęgnowanie" poziomu wielu ras (chociaż w tym wątku nikt o rozmnażaniu nie pisal jak mi się wydaje).

Posted

[quote name='Katcherine']:crazyeye: szczegolnie ten sliczny mnie powalil na kolana...
Mam pytanie- a przyszly wlasciciel decyduje sie na rase mysliwska..bo ma byc na polowania, czy dlatego ze mu psychika psa mysliskiego pasuje...i co to znaczy ze ma byc na polowania? Mysliwy w rodzinie czy polowania- zeby zdobywac laury na wystawach?

I co jak ze szczeniaka jednak super pies nie wyrosnie...?:diabloti:[/quote]

Chodzi o to żeby można go było wziąść na polowanie na ptactwo i na wystawy....

Posted

[quote name='Nor(a)']xxxx52..daj już spokój :shake: , jest to już nudne w wielu wątkach. Prowadzisz akcje przeciwko nie tym osobom co trzeba..piątnując hodowle, wystawowe psy, jak i "pielęgnowanie" poziomu wielu ras (chociaż w tym wątku nikt o rozmnażaniu nie pisal jak mi się wydaje).[/quote]

Nie nie chodzi o "rozmnażanie zarobku"

Ma być taki zeby można z nim było jeździć na wystawy i brać na polowania oraz żeby był poprostu moim przyjacielem..
Bo to jest post macsow1 ale on szuka w moim imieniu

Posted

[quote name='Katcherine']:crazyeye: szczegolnie ten sliczny mnie powalil na kolana...

I co jak ze szczeniaka jednak super pies nie wyrosnie...?:diabloti:[/quote]

Jest myśliwy w rodzinie i chodzi o to żeby można było tego psa wziąść na polowania i żeby można z nim było jeździć na wystawy...

Ja juz miałam małego munsterlandera ale niestety zdechł więć poszukuję nowego...

dlatego was prosze o namiary....

Posted

[quote name='xxxx52']wystawowy tzn.do rozmnazania,zarobku?
pojecie slicznosci to pojecie wzgledne![/quote]

Nie wiem dlaczego tak sądzisz że do rozmnażania zrabku...mylisz się bo akurat nie chdzi mi o pieniądze tylko psa takiego żebym mogła z nim jeździć na wystawa i żeby nadawał się do polowania...

I nie dziw się ja szukam psa razem z macsow1...więc do mnie też piszcie na prv

Posted

[quote name='susi333'][B]Chodzi o to żeby można go było wziąść na polowanie na ptactwo i na wystawy[/B]....[/quote]

[quote name='susi333']Nie nie chodzi o "rozmnażanie zarobku"

Ma być taki[B] zeby można z nim było jeździć na wystawy i brać na polowania [/B]oraz żeby był poprostu moim przyjacielem..
Bo to jest post macsow1 ale on szuka w moim imieniu[/quote]

[quote name='susi333']Jest myśliwy w rodzinie i [B]chodzi o to żeby można było tego psa wziąść na polowania i żeby można z nim było jeździć na wystawy...[/B]

Ja juz miałam małego munsterlandera ale niestety zdechł więć poszukuję nowego...

dlatego was prosze o namiary....[/quote]

[quote name='susi333']Nie wiem dlaczego tak sądzisz że do rozmnażania zrabku...mylisz się bo akurat nie chdzi mi o pieniądze tylko psa takiego [B]żebym mogła z nim jeździć na wystawa i żeby nadawał się do polowania[/B]...

I nie dziw się ja szukam psa razem z macsow1...więc do mnie też piszcie na prv[/quote]

Regulamin o spamach mowi, co nastepuje:

Cytat:
[B][COLOR=red]9. Dogomania spamu nie lubi. Spamodawco – spamuj się sam, a każdy swój post umieść na forum tylko jeden raz. Z forum spam będzie usuwany – w razie niesłabnącego uporu spamodawcy – wraz z autorem.[/COLOR][/B]
Ja nie wiem czy to ja mam na Ciebie alergie czy do Ciebie nie dociera. A może raczej mam juz alegrie bo mnie wkurza spamowanie.:angryy:

Posted

:lol: sylrwia popieram.Ile razy mozna czytac jedno i to samo.

a tak przy okazji- nie wiem dlaczego kojarzy mi sie historia z zycia wzieta...
2 lata temu bedac w klinice na SGGW uslyszalam piekna wiazanke z ust wlascicielki Yorka, ktora majac psiaka pod pacha dostala szalu jak sie dowiedziala ze pies ma problemy z zabkiem- mleczaki wypadly a stale rosly nierowno czy jakos tak...Bo ONA kupila PSA zeby miec PSA -chempiona...Majtala tym biednym psiakiem na prawo i lewo...

hmmmmm- jak dla mnie akurat ta osoba konkretna nie powinna w zyciu miec zadnego zwierzecia..nie mowiac o chempionie...

To tak apropos ze pies danej rasy ma byc ''Sliczny, Wystawowy i na polowania...''

Posted

[quote name='Katcherine']:lol: sylrwia popieram.Ile razy mozna czytac jedno i to samo.

a tak przy okazji- nie wiem dlaczego kojarzy mi sie historia z zycia wzieta...
2 lata temu bedac w klinice na SGGW uslyszalam piekna wiazanke z ust wlascicielki Yorka, ktora majac psiaka pod pacha dostala szalu jak sie dowiedziala ze pies ma problemy z zabkiem- mleczaki wypadly a stale rosly nierowno czy jakos tak...Bo ONA kupila PSA zeby miec PSA -chempiona...Majtala tym biednym psiakiem na prawo i lewo...

hmmmmm- jak dla mnie akurat ta osoba konkretna nie powinna w zyciu miec zadnego zwierzecia..nie mowiac o chempionie...

To tak apropos ze pies danej rasy ma byc ''Sliczny, Wystawowy i na polowania...''[/quote]

Ok,ok ja nie pisałam tego postu tylko mój znajomy więc piszce do niego..
a nie czepiajcie się mnie....

Posted

[quote name='volontariuszka']każdy pies jest śliczny! śliczny czy nie..? a jak to ocenić?! to bardzo względne pojecie[/quote]

Też uważam że każdy jest śliczny, ale poprostu koachm rasę mały munsterlander:)

Posted

Susi to Ty odpowiadasz za to co z Twoim loginem sie pojawia na dog.
I wymyslanie jakiś znajomych jest dziecinne. Byly juz na dogo osoby ktore głupoty wypisywała a potem na siostre, brata, kuzyna zwalały. Każdy może głupio coś napisac ale brnąć w tym to już kompletna dziecinada i głupota. Zamiast wymyślac obcych korzystających z Twojego loginu wyciagnij konstruktywne wnioski i przestań tworzyć głupoty.

Susi nie jest to temat nauki korzystania z forum. Na prawde odsyłam do przeczytania ze zrozumieniem regulaminu. :roll:
Nie pisz postu pod postem bo jest to niepotrzebne nabijanie postow. Odpowiedz mozesz udzielic w jednym poscie a jak chcesz kogos cytowac to wykorzystaj funkcje wielokrotnego cytowania.
Mały instruktarz choc wiem ze to nei miejsce na to:
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1745/susilm3.jpg[/IMG][/URL]

Wciskasz 1, 2 (zapala sie na czerwono) i tak dalej ile chcesz zacytowac osob nastepnie na koniec wciskasz 3 i wyskakuje okno w ktorym masz wszystkie zaznaczone cytaty.
Ja przepraszam za pisanie nie na temat ale mnie już cholera bierze:shake: