macsow1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam wszystkich! poszukuje pieska z rodowodem rasy mały munsterlander. Ma być śliczny, wystawowy i na polowania. macie moze jakies namiary??? pozdrawiam Quote
sylrwia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wkleje tu to co napisałam w tym drugim temacie. Nie wiem czy Wy razem szukacie czy osobno. Jeśli szukasz informacji to skorzystaj w funkcji szukaj na forum. Poczytaj tematy dotyczace tej rasy a trafisz na wlascieiceli tych psow. Do tego zadzwon do zwiazku kynologicznego popytaj gdzie sa hodowle. Quote
susi333 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='sylrwia']Wkleje tu to co napisałam w tym drugim temacie. Nie wiem czy Wy razem szukacie czy osobno. Jeśli szukasz informacji to skorzystaj w funkcji szukaj na forum. Poczytaj tematy dotyczace tej rasy a trafisz na wlascieiceli tych psow. Do tego zadzwon do zwiazku kynologicznego popytaj gdzie sa hodowle.[/quote] tAK SUZKAMY RAZEM..... DZIĘKI ZA WIADOMOŚĆ.... Quote
Katcherine Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='macsow1']. Ma być śliczny, wystawowy i na polowania. [/quote] :crazyeye: szczegolnie ten sliczny mnie powalil na kolana... Mam pytanie- a przyszly wlasciciel decyduje sie na rase mysliwska..bo ma byc na polowania, czy dlatego ze mu psychika psa mysliskiego pasuje...i co to znaczy ze ma byc na polowania? Mysliwy w rodzinie czy polowania- zeby zdobywac laury na wystawach? I co jak ze szczeniaka jednak super pies nie wyrosnie...?:diabloti: Quote
xxxx52 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 wystawowy tzn.do rozmnazania,zarobku? pojecie slicznosci to pojecie wzgledne! Quote
olaglowka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='macsow1']Witam wszystkich! poszukuje pieska z rodowodem rasy mały munsterlander. Ma być śliczny, wystawowy i na polowania. macie moze jakies namiary??? pozdrawiam[/quote] Napisalam Tobie PW, odezwij sie do mnie. Pozdrawiam Quote
Nor(a) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='xxxx52']wystawowy tzn.do [B]rozmnazania,zarobku[/B]? [/quote] xxxx52..daj już spokój :shake: , jest to już nudne w wielu wątkach. Prowadzisz akcje przeciwko nie tym osobom co trzeba..piątnując hodowle, wystawowe psy, jak i "pielęgnowanie" poziomu wielu ras (chociaż w tym wątku nikt o rozmnażaniu nie pisal jak mi się wydaje). Quote
susi333 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Katcherine']:crazyeye: szczegolnie ten sliczny mnie powalil na kolana... Mam pytanie- a przyszly wlasciciel decyduje sie na rase mysliwska..bo ma byc na polowania, czy dlatego ze mu psychika psa mysliskiego pasuje...i co to znaczy ze ma byc na polowania? Mysliwy w rodzinie czy polowania- zeby zdobywac laury na wystawach? I co jak ze szczeniaka jednak super pies nie wyrosnie...?:diabloti:[/quote] Chodzi o to żeby można go było wziąść na polowanie na ptactwo i na wystawy.... Quote
susi333 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Nor(a)']xxxx52..daj już spokój :shake: , jest to już nudne w wielu wątkach. Prowadzisz akcje przeciwko nie tym osobom co trzeba..piątnując hodowle, wystawowe psy, jak i "pielęgnowanie" poziomu wielu ras (chociaż w tym wątku nikt o rozmnażaniu nie pisal jak mi się wydaje).[/quote] Nie nie chodzi o "rozmnażanie zarobku" Ma być taki zeby można z nim było jeździć na wystawy i brać na polowania oraz żeby był poprostu moim przyjacielem.. Bo to jest post macsow1 ale on szuka w moim imieniu Quote
susi333 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Katcherine']:crazyeye: szczegolnie ten sliczny mnie powalil na kolana... Mam pytanie- a przyszly wlasciciel decyduje sie na rase mysliwska..bo ma byc na polowania, czy dlatego ze mu psychika psa mysliskiego pasuje...i co to znaczy ze ma byc na polowania? Mysliwy w rodzinie czy polowania- zeby zdobywac laury na wystawach? I co jak ze szczeniaka jednak super pies nie wyrosnie...?:diabloti:[/quote] Jest myśliwy w rodzinie i chodzi o to żeby można było tego psa wziąść na polowania i żeby można z nim było jeździć na wystawy... Ja juz miałam małego munsterlandera ale niestety zdechł więć poszukuję nowego... dlatego was prosze o namiary.... Quote
susi333 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='xxxx52']wystawowy tzn.do rozmnazania,zarobku? pojecie slicznosci to pojecie wzgledne![/quote] Nie wiem dlaczego tak sądzisz że do rozmnażania zrabku...mylisz się bo akurat nie chdzi mi o pieniądze tylko psa takiego żebym mogła z nim jeździć na wystawa i żeby nadawał się do polowania... I nie dziw się ja szukam psa razem z macsow1...więc do mnie też piszcie na prv Quote
sylrwia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='susi333'][B]Chodzi o to żeby można go było wziąść na polowanie na ptactwo i na wystawy[/B]....[/quote] [quote name='susi333']Nie nie chodzi o "rozmnażanie zarobku" Ma być taki[B] zeby można z nim było jeździć na wystawy i brać na polowania [/B]oraz żeby był poprostu moim przyjacielem.. Bo to jest post macsow1 ale on szuka w moim imieniu[/quote] [quote name='susi333']Jest myśliwy w rodzinie i [B]chodzi o to żeby można było tego psa wziąść na polowania i żeby można z nim było jeździć na wystawy...[/B] Ja juz miałam małego munsterlandera ale niestety zdechł więć poszukuję nowego... dlatego was prosze o namiary....[/quote] [quote name='susi333']Nie wiem dlaczego tak sądzisz że do rozmnażania zrabku...mylisz się bo akurat nie chdzi mi o pieniądze tylko psa takiego [B]żebym mogła z nim jeździć na wystawa i żeby nadawał się do polowania[/B]... I nie dziw się ja szukam psa razem z macsow1...więc do mnie też piszcie na prv[/quote] Regulamin o spamach mowi, co nastepuje: Cytat: [B][COLOR=red]9. Dogomania spamu nie lubi. Spamodawco – spamuj się sam, a każdy swój post umieść na forum tylko jeden raz. Z forum spam będzie usuwany – w razie niesłabnącego uporu spamodawcy – wraz z autorem.[/COLOR][/B] Ja nie wiem czy to ja mam na Ciebie alergie czy do Ciebie nie dociera. A może raczej mam juz alegrie bo mnie wkurza spamowanie.:angryy: Quote
Katcherine Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :lol: sylrwia popieram.Ile razy mozna czytac jedno i to samo. a tak przy okazji- nie wiem dlaczego kojarzy mi sie historia z zycia wzieta... 2 lata temu bedac w klinice na SGGW uslyszalam piekna wiazanke z ust wlascicielki Yorka, ktora majac psiaka pod pacha dostala szalu jak sie dowiedziala ze pies ma problemy z zabkiem- mleczaki wypadly a stale rosly nierowno czy jakos tak...Bo ONA kupila PSA zeby miec PSA -chempiona...Majtala tym biednym psiakiem na prawo i lewo... hmmmmm- jak dla mnie akurat ta osoba konkretna nie powinna w zyciu miec zadnego zwierzecia..nie mowiac o chempionie... To tak apropos ze pies danej rasy ma byc ''Sliczny, Wystawowy i na polowania...'' Quote
volontariuszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 każdy pies jest śliczny! śliczny czy nie..? a jak to ocenić?! to bardzo względne pojecie Quote
sylrwia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No tak Katcherine a jak nie będzie "szampionem" to juz bubel, na ulice z nim, do lasu, do schronu, oddać byle komu:cool1: Quote
susi333 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Katcherine']:lol: sylrwia popieram.Ile razy mozna czytac jedno i to samo. a tak przy okazji- nie wiem dlaczego kojarzy mi sie historia z zycia wzieta... 2 lata temu bedac w klinice na SGGW uslyszalam piekna wiazanke z ust wlascicielki Yorka, ktora majac psiaka pod pacha dostala szalu jak sie dowiedziala ze pies ma problemy z zabkiem- mleczaki wypadly a stale rosly nierowno czy jakos tak...Bo ONA kupila PSA zeby miec PSA -chempiona...Majtala tym biednym psiakiem na prawo i lewo... hmmmmm- jak dla mnie akurat ta osoba konkretna nie powinna w zyciu miec zadnego zwierzecia..nie mowiac o chempionie... To tak apropos ze pies danej rasy ma byc ''Sliczny, Wystawowy i na polowania...''[/quote] Ok,ok ja nie pisałam tego postu tylko mój znajomy więc piszce do niego.. a nie czepiajcie się mnie.... Quote
susi333 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='volontariuszka']każdy pies jest śliczny! śliczny czy nie..? a jak to ocenić?! to bardzo względne pojecie[/quote] Też uważam że każdy jest śliczny, ale poprostu koachm rasę mały munsterlander:) Quote
sylrwia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Susi to Ty odpowiadasz za to co z Twoim loginem sie pojawia na dog. I wymyslanie jakiś znajomych jest dziecinne. Byly juz na dogo osoby ktore głupoty wypisywała a potem na siostre, brata, kuzyna zwalały. Każdy może głupio coś napisac ale brnąć w tym to już kompletna dziecinada i głupota. Zamiast wymyślac obcych korzystających z Twojego loginu wyciagnij konstruktywne wnioski i przestań tworzyć głupoty. Susi nie jest to temat nauki korzystania z forum. Na prawde odsyłam do przeczytania ze zrozumieniem regulaminu. :roll: Nie pisz postu pod postem bo jest to niepotrzebne nabijanie postow. Odpowiedz mozesz udzielic w jednym poscie a jak chcesz kogos cytowac to wykorzystaj funkcje wielokrotnego cytowania. Mały instruktarz choc wiem ze to nei miejsce na to: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1745/susilm3.jpg[/IMG][/URL] Wciskasz 1, 2 (zapala sie na czerwono) i tak dalej ile chcesz zacytowac osob nastepnie na koniec wciskasz 3 i wyskakuje okno w ktorym masz wszystkie zaznaczone cytaty. Ja przepraszam za pisanie nie na temat ale mnie już cholera bierze:shake: Quote
Ewelina & Hera Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Popieram wszystkich,bo rzeczywiście w dziale wyżłów jest tylko o jednym.:razz: A co do ładności to jak wiemy każdy pies jest piękny!Susi Tobie chodzi o to,aby był zgodny ze wzorcem rasy czy o co? Quote
olaglowka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja mam male munsterlanderki. Susi jezeli jestes nadal zainteresowana to prosze o kontakt. Pozdrawiam Ola Quote
Recommended Posts