madamm Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Witam Od wczoraj mój pies nie chce się ruszyć ze swojej budy, nic nie je, wczoraj wymiotował, był taki strasznie ospały... trzęsie się, ma dreszcze. Co robić?? Quote
taks Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 [quote name='Kirinna']hm moze pojechać do weterynarza?[/QUOTE] Z chorym psem do weterynarza? - no co Ty.. To za trudne . Może wróżki na forum przy pomocy szklanej kuli stwierdzą co psu dolega i teleportują lekarstwa Quote
mata28 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Mojemu jak coś się dzieje ze zdrowiem to też się ukrywa. Zwracam się z ogromną prośbą do osób które mają psy po kastracji/sterylizacji o wypełnienie krótkiej – 3 minuty- ankiety [URL="http://www.ankietka.pl/ankieta/88592/kastracja-i-sterylizacja-psow.html"]http://www.ankietka.pl/ankieta/88592...acja-psow.html[/URL] Dane z ankiety będą wykorzystane do pracy magisterskiej pt.”Kastracja i sterylizacja psów na terenach wiejskich” Bardzo proszę o pomoc i z góry wszystkim ,którzy wypełnią ,dziękuje. Quote
Kirinna Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 [quote name='Agatka123']Jak dla mnie to pierwsze objawy jakiejś choroby. Ale widzę że jesteś tu nowa wiec nawet nasze gdybania z pewnością nic nie pomogą - musisz jak najszybciej udać się z psiakiem do weta.[/QUOTE] nie jestem pewna czy to objawy choroby czy może raczej chęć reklamy biurek sosnowych..... Quote
xxxx52 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 [quote name='madamm']Witam Od wczoraj mój pies nie chce się ruszyć ze swojej budy, nic nie je, wczoraj wymiotował, był taki strasznie ospały... trzęsie się, ma dreszcze. Co robić??[/QUOTE] pedz do weterynarza,przeciez pies jest chory ,musi miec temperature podwyzszona z jakiejs przyczyny,a przyczyne wskaze weterynarz Quote
PaulinaBemol Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Myślicie że buda też jest sosnowa?? :roll: musi ładnie pachnieć :eviltong: Quote
Recommended Posts