PatrykSlupikowski Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Jeśli chodzi o design mojego bloga to będę nad tym pracować. Może zechcesz mi pomóc? Jeśli tak, to skontaktujmy się mailowo. Mam też wykupioną (rok temu!) własną domenę, na którą chcę go przenieść. Tu też potrzebowałabym pomocy... Napisz do mnie na: kontakt@pakacreative.pl - coś pomyślimy. Własna domena to świetny pomysł, ale potrzebujesz też serwera. Ja mam czasami ogromną niemoc twórczą jeżeli chodzi o blogi, ponieważ pisuję regularnie kilka (dla siebie i dla klientów). Masakra czasami ;) Quote
Guest Aleksandra Paras Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 W końcu zrobiłam nagłówek :sweetCyb: Gdzieś przy ostatnim czyszczeniu wcięło mi GIMPa i nie chciało mi się go instalować ponownie. Z ulubionym zdjęciem, zaraz po destrukcji papci - jak tu jej nie wybaczyć, gdy tak patrzy mądrym wzrokiem? "Te papcie chciały być zjedzone, poza tym... wyszły z mody, kup se nowe" ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Osobiście czytuję tylko białego jacka, jest konkretnie, ładnie napisane np. wpis o klatkowaniu. Co do bloga z pierwszego posta, jak zobaczyłam kilka wpisów użytkowników, którzy zarejestrowali się tylko po to, aby napisać, ze "to fajny blog", to jui z wiem, że za boga nie nabiję kolejnego wejścia na witrynę. Quote
Recommended Posts