Maryna Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Dziewczyny i co z Aktimelem??zabrany??gdzie?? bo mrozisko okropne,nie wyobrażam sobie doga na zewnątrz Quote
halszka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Wszystkim życzę Pomyślności w Nowym Roku Psiakom kochających domków :) 1 Quote
Maryna Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Pomyślności,wszystkiego najlepszego,jak najmniej interwencji,, [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] 1 Quote
Magolek Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Najlepsze życzenia - zdrowia i pomyślności w nadchodzącym roku. :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 W Nowym Roku 2015 życzę wszytkim jak najmniej zmartwień, dużo zdrowia, wytrwałości, siły, ciepliwości i uporu w dążeniu do celu, spokoju, radości no i kasy bo jest ona potrzebna nam i tym które są potrzebie, bo bez niej nie miałybyśmy szansy uratować wielu tych swtorzeń, którym źli ludzie zgotowali piekło i cierpią za głupotę ludzką i bezduszność. Życzę także domowego ciepła, spełnienia marzeń i tego czego pragną Wasze serca 1 Quote
tu_ania_tu Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Jolu możemy to puścić tak: Tajsonek to bardzo żywiołowy, młodziutki 9-miesięczny pies, który potrzebuje po pierwsze dużo dyscypliny i konsekwencji a po drugie dużo ruchu. Pierwszą jego reakcja na nową sytuację jest szczekanie. To wynika z tego, ze jest bardzo niepewny i bojaźliwy i nikt nie nauczył go że strach można pokonać inaczej i nie musi pokazywać do razu zębów. Na obcego człowieka potrafi naszczekać, jesli ten go zignoruje to Tajson odpuszcza. Pierwsze spotkanie z nowym psem też z niepewnością z jednej strony a z drugiej z wielka chęcią zbliżenia się. Szczeka, warczy ale w konfrontacji z psem dobrze usposobionym szybko załapuje że będziemy się bawić. Spotkanie z psem, który nie toleruje takiego zachowania może doprowadzić do konfliktu (nie wiemy czy Tajson w takiej sytuacji poddałby sie czy bronił). Generalnie maluch jest straszną przylepą. Pilnuje sie na spacerze wlasciciela. Grzecznie przychodzi wołany. Potrzebuje dużo różnych bodźców teraz kiedy jest młody żeby nabrać pewności siebie. Tajson jest teraz w takim wieku, że można zrobić z niego "wszystko" - potrzebuje więc człowieka który będzie od niego dużo wymagał i przez to da mu oparcie i pewność siebie. Do adopcji do domu bez małych dzieci i osób starszych. Quote
Maryna Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ok,dzięki tylko poweidz mi jeszcze gdzie on jest i do kogo kontakt Quote
Maryna Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Zrobiłam,zapisz Allu do 30.01 Aniu,wszystko sama poaktywowałam,użyłam swojego maila Quote
Maryna Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Może trzeba się zainteresować?? http://olx.pl/oferta/dog-niemiecki-szuka-domu-CID103-ID8o4Br.html#4638882a2b Quote
Norel Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Młoda suka z rodowodem-łakomy kąsek.... Żeby tylko jakiś zwolennik ostrej tresury się Tajsonkowi nie trafił po tym wielokrotnym powtarzaniu że główne czego potrzebuje to rygor,rygor i dyscyplina ;) Quote
Maryna Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Nie,rozmowa zweryfikuje fiksata;-) Aniutu- przelałam-398,05,jak wpłyną,potwierdź,proszę tu- http://www.dogomania.com/forum/topic/144255-zako%C5%84czonyrozliczamdeskaciuszkigrybuty-narciarskieurzdo-gotowania-jajr%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-sda-1012-20godz/ i tu- http://www.dogomania.com/forum/topic/144488-zakonczonyrozliczamozdoby-nie-tylko-choinkowe-sda-2112-20godz/ Quote
tu_ania_tu Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Może trzeba się zainteresować?? http://olx.pl/oferta/dog-niemiecki-szuka-domu-CID103-ID8o4Br.html#4638882a2b wczoraj dzwoniłam Quote
Norel Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 I jakieś efekty? Bo widzę że już ogłoszenie nieaktualne. Quote
tu_ania_tu Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 babka miąła wczoraj jechac z suką sprawdzić zainteresowany dom. najwyraźniej dom okazał sie ok. Jedyne co mogłam zrobic to uprzedzić, wyczulić, nastraszyć Quote
Alla Chrzanowska Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Aniu! Zleciłam przelew za bazarek ze smaczkami w kwocie 1220,00, jak dotrze, potwierdź proszę tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/144548-koniec-rozliczam-psie-smaczki-%E2%80%93-podaruj-psom-rado%C5%9B%C4%87-2812-sda/ Quote
Alla Chrzanowska Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Nasza nowa podopieczna - Jaśminka - 1 i 8 miesięcy. I Boże, nie pozwól mi spotkać tego gnoja, który ją do tego stanu doprowadził! Quote
AnnaEwa Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Można to zgłosić policji, prokuraturze? Quote
_Dunaj_ Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Aneta i Grzegorz to swięci ludzie, bo jak ja bym po nia pojechała i zobaczyła, to no cóż........bywam impulsywna Quote
tatankas Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Piękna bidulka,już ją na FB widziałam,zatłukłabym byłych właścicieli :( Quote
tu_ania_tu Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Można to zgłosić policji, prokuraturze? w sumie tak, jeśli do tego będzie opinia weterynaryjna. Zrobilam wczoraj na wszelki wypadek printscreeny z ogloszenia Quote
_Dunaj_ Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 A ja się zastanawiam, czy warto, bo dla idei tak, ale efekt niewiadomo jaki, a wysiłek ogromny, w końcu ludzie oddali bez szemrania, smam nie wiem, czy nie leipeij tą energię wykorzystać do ratowania kolejnych, bo takowe będą, zamiast wypalać się na rozprawach sądowych. Bo chudy i w budzie, nawet nie na łańcuchu, czy w domu czy w budzie zawsze będzie dyskusyjne, a chudy, jak udowodnić, ze to działanie z premadytacją, zwłaszcza, że ponoc inne psy wyglądały ładnie Quote
Maryna Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Też nie wiem,tym bardziej,że nawet skrajne i wydawało by się zupełnie oczywiste przypadki vide-Hektor np. umarzane są Quote
Recommended Posts