Alla Chrzanowska Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Zapraszam po przyprawy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144157-przyprawy-edycja-ix-sda-0112/ Quote
Maciek777 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Wstawiam łapy Impulsa :( I tak wyglądają lepiej niż je widziałem w poniedziałek, ale i tak je wylizuje. Zwłaszcza wieczorami się go na tym przyłapuje :shake: Prawa: Lewa: Quote
chowano Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Nie fajnie te łapska wyglądają :-( może ten preparat by pomógł http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=12225 Quote
_Dunaj_ Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 To może być wylizywanie na tle nerwowym Quote
Maciek777 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 To może być wylizywanie na tle nerwowym Bo właśnie jest. Dlatego ma leki na wyciszenie. On się nudzi, potrzebuje człowieka na stałe :shake: Quote
_Dunaj_ Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Leoś jak był zestresowany to się drapał, prawie tak w powietrzu, ale w każdej sytuacji która miała wpływ na jego emocje, początkowo podejrzewalismy że ma alergię, albo jakiegoś pasozyta zewnętrznego, miał robione różne badania, które nic nie wykazały, w końcu zadomowił się i przestał się drapać Quote
Alla Chrzanowska Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Nie zawsze obecność człowieka pomoże - mój Filip jak się zdenerwuje, to też wylizuje łapy. Co prawda jak powiem "Przestań" to przestaje, więc nie ma takich "ran" na łapach. Quote
_Dunaj_ Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Mnie też, pewnie każda z nas wzięlaby go do siebie tylko juz zapsione jesteśmy, a mieszkania i portfele nie są z gumy niestety Quote
tu_ania_tu Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Mamy nowego podopiecznego - kolejny płaszcz. Pako ma 3,5 roku, jest z hodoffffli BGD. Trzymany w garażu, gdzie też musiał się załatwiać, bo leje Agacie w kojcu. Jest przyjazny do ludzi, do kundelka Reksa machał ogonem. Czekamy na rozwój sytuacji Quote
_Dunaj_ Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Kurcze to jakaś seria i znowu płaszczyk, wszystkich jest mi diabelnie szkoda i zawsze łzy mam w oczach, ale jak jest dog w umaszczeniu takim jak moje domowe to nie potrfię zapanować nad emocjami i za każdym razem serce mi pęka, pewnie dlatego tak szybko zdecydowałam sie na Leosia Quote
tu_ania_tu Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Zabieramy Impulsa na tymczas. Olga od Zuzki go weźmie. Badyy (Michał) jutro może go przewieźć. Allu mogłabyś przedzwonic do Psanatorium i dac znać - nie wiem czy Maciek zajrzy to dzisiaj Quote
_Dunaj_ Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Super, bardzo sie cieszę, u Olgi bedzie miał jak w raju Quote
Alla Chrzanowska Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Zabieramy Impulsa na tymczas. Olga od Zuzki go weźmie. Badyy (Michał) jutro może go przewieźć. Allu mogłabyś przedzwonic do Psanatorium i dac znać - nie wiem czy Maciek zajrzy to dzisiaj Zadzwonię z samego rana, teraz już późno... Quote
Maryna Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Zabieramy Impulsa na tymczas. Olga od Zuzki go weźmie. Badyy (Michał) jutro może go przewieźć. Allu mogłabyś przedzwonic do Psanatorium i dac znać - nie wiem czy Maciek zajrzy to dzisiaj Uff pod troskliwą opieką się pewnie wyciszy,te rączki kiepsko wyglądają Quote
tu_ania_tu Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 musimy zintensyfikować poszukiwania dla niego domu. Olga może go gościc do połowy lutego, więc do tego czasu musi zznaleźć dom. Damy mu tydzień na ogarnięcie sytuacji w nowym domu i napiszemy nowy tekst i mnóstwo ogłoszeń. Quote
Alla Chrzanowska Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Zadzwonię z samego rana, teraz już późno... Zadzwoniłam Quote
Olga Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 No i jest :) Na razie pracujemy, a o 18 będziemy próbowali wcisnąć się do auta i pojechać do domu. Na razie jeszcze nie wiem jaki jest Impuls, ale wygląda mi na poczciwą ciapę ;) Quote
Maciek777 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Uff pod troskliwą opieką się pewnie wyciszy,te rączki kiepsko wyglądają Przede wszystkim chodzi o możliwość jak najczęstszego przebywania z człowiekiem :roll: W poprzednim domu miał tego za mało więc teraz potrzeba wiele by nadrobił zaległości... No i jest :) Na razie pracujemy, a o 18 będziemy próbowali wcisnąć się do auta i pojechać do domu. Na razie jeszcze nie wiem jaki jest Impuls, ale wygląda mi na poczciwą ciapę ;) Więc jednak wiesz :-P Quote
Alla Chrzanowska Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Zapraszam na wątek Impulsa: http://www.dogomania.com/forum/topic/144190-impuls-szuka-cz%C5%82owieka-kt%C3%B3ry-pokocha-go-tak-mocno-jak-kocha-on-sda/ Quote
Maryna Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 A ja na bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/144192-kartki-%C5%9Bwi%C4%85tecznie-r%C4%99cznie-robione-sda-0812-20godz/ Quote
Recommended Posts