Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajna dziewczyna! Nie lubię srokatych ale obiektywnie bardzo miła dla oka :)

Jola!!! Gutek potrzebuje przyjaciółki, a dziewczyna domu z doświadczeniem-no nie bądź taka......  :)

Posted

Jola!!! Gutek potrzebuje przyjaciółki, a dziewczyna domu z doświadczeniem-no nie bądź taka......  :)

Dziewczyny, gdzie Wy zdjęcia Dejzi widzicie, bo nie mogę znaleźć? :)

Posted

haha, Dag, trafiłaś w punkt :)

Dziewczyny, gdzie Wy zdjęcia Dejzi widzicie, bo nie mogę znaleźć? :)

jest jedno na górze tej strony. a jak nie widzidsz to na fb stowarzyszenia tez jest

Posted

Aaa,to takie zakusy;-)

dziewuszka ładna,młoda szybko znajdzie fajny dom

Gutuś bardzo się odnalazł w roli jedynaka połowicznego;-)bo o Marianie nie zapominamy:-)

Prawdę mówiąc serce szybciej mi bije przy Frani

Posted

Bo Franka chwyta za serce. A na żywo to już je kradnie po prostu. Jest piękna i niezwykle elegancka. I ma jeszcze tę zaletę, że kiedy ktoś nieodpowiedni planuje dać jej dom, to w jego oczach, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, traci cały wdzięk, elegancję i urodę ;) Tylko ktoś mądry i o dobrym sercu może zostać jej panem, jak widać. To wspaniały dar, tylko niech ten dobry dom już się pojawi...

Posted

Też tak myślę, że Guciowi przydałaby się koleżanka

Sama jeszcze 1 maja mówiłam, że nie jestem gotowa, a potem nie wiem jak, ale stało się, serce zabiło mocniej i 4 maja Leoś  był już u nas i to była dobra decyzja, chociaż jak ochłonęłam, to zaczęłam się bać czy dam radę i jakoś dajemy

Posted

U Impulsa wszystko OK :) 

Potwierdzam odbiór leków dla niego, dziękujemy :)

Ostatnio już poczuł się bardziej jak u siebie i zaczął więcej ciągnąć na smyczy, a sił mu nie brakuje :lol: Jest też mniej uparty, ale ma czasem takie momenty, że ani kroku dalej. Jednak już dużo dużo rzadziej i mniej uparcie ;) Poza tym jego zachowaniu bez zmian.  

Posted

U Impulsa wszystko OK :)

Potwierdzam odbiór leków dla niego, dziękujemy :)

Ostatnio już poczuł się bardziej jak u siebie i zaczął więcej ciągnąć na smyczy, a sił mu nie brakuje :lol: Jest też mniej uparty, ale ma czasem takie momenty, że ani kroku dalej. Jednak już dużo dużo rzadziej i mniej uparcie ;) Poza tym jego zachowaniu bez zmian.  

Maćku,fajnie.... postaram się zajrzeć do Was na dniach :)) Jesli cos mu trzeba pisz :))))

Posted

Maćku,fajnie.... postaram się zajrzeć do Was na dniach :)) Jesli cos mu trzeba pisz :))))

Domu ;) Poprosimy o jeden :)

Canivitonu zostało mniej więcej 30% opakowania więc chyba jedynie to. Niestety zapomniałem zapytać weta jak długo podawać mu tę podwójną dawkę :shithappens:

Ogólnie to jak najbardziej zapraszamy:) Byłbym wdzięczny za wyrażenie swojej fachowej opinii o pewnej (chyba) kilkumiesięcznej suni dogopodobnej - co może z niej wyrosnąć :)

Posted

Domu ;) Poprosimy o jeden :)

Canivitonu zostało mniej więcej 30% opakowania więc chyba jedynie to. Niestety zapomniałem zapytać weta jak długo podawać mu tę podwójną dawkę :shithappens:

Ogólnie to jak najbardziej zapraszamy:) Byłbym wdzięczny za wyrażenie swojej fachowej opinii o pewnej (chyba) kilkumiesięcznej suni dogopodobnej - co może z niej wyrosnąć :)

Fachowcem to ja raczej nie jestem :))))) Maciek,jesli poprawił się ruch i przestał popiskiwać to myslę,że samowolnie możemy zmniejszyc dawkę do normalnej ( czyli o połowę) Domku....przybywaj ....:(((

Posted

Dobrze,że dobrze:-)

Aniatu i jak wizyta u Franki??

bardzo dobre wrażenie zrobiła, Państwo zadzwonili do mnie  ze jest PIĘKNA ale nie chce jechać od pani Grazyny. Nacudowali się, suka mało sobie karku nie skręciła i łap nie połamała wyskakując z auta (z bagaznika przez drzwi kierowcy!). Odpuścili, bo bali się ze jeszcze jej serce wysiadzie. 

Jutro zawiozę ją do nich z Wiolą Maczupikczu.

Fachowcem to ja raczej nie jestem :))))) Maciek,jesli poprawił się ruch i przestał popiskiwać to myslę,że samowolnie możemy zmniejszyc dawkę do normalnej ( czyli o połowę) Domku....przybywaj .... :(((

Kasiu, musze skontaktować się z Karoliną, by pogadać o tej wizycie Daniela u niego. Nie miałam w ogóle czasu w tym tygodniu :(

Posted

Fachowcem to ja raczej nie jestem :))))) Maciek,jesli poprawił się ruch i przestał popiskiwać to myslę,że samowolnie możemy zmniejszyc dawkę do normalnej ( czyli o połowę) 

Rozumiem. Chyba wszyscy z tego faktu będą zadowoleni :)

Posted

bardzo dobre wrażenie zrobiła, Państwo zadzwonili do mnie  ze jest PIĘKNA ale nie chce jechać od pani Grazyny. Nacudowali się, suka mało sobie karku nie skręciła i łap nie połamała wyskakując z auta (z bagaznika przez drzwi kierowcy!). Odpuścili, bo bali się ze jeszcze jej serce wysiadzie. 

Jutro zawiozę ją do nich z Wiolą Maczupikczu.

Czyli ma już dom,tylko trzeba ją do niego przekonać??;-)

bardzo się cieszę,myślę o niej

Jadę dzisiaj na spotkanie z młodziutkim dogiem z Moloseum do adopcji. Ludzie nie chcą oddac go do hotelu.... to niby dla psa lepsze ale bardzo utrudnia adopcję, bo właściciele cudują

To niech opiekują się nim do czasu adopcji

Nie ma Dt czekających,żeby zająć się psem,a szkoda bardzo