_Dunaj_ Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Zdrowia i uśmiechu piękny :) Dziękujemy Jolu :) Geraldzie kochany - zdrówka i jak najdłuższych lat życia. :) Danusiu, wygłaskaj chłopaków i wycałuj, a Geralda szczególnie. :) Dziękuję Małgosiu :) chłopcy wycałowani :) Quote
Blancia Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Blanciu! Był i się skończył, ale możesz tutaj napisać, co chcesz, a obejrzeć tu: http://www.dogomania.com/forum/topic/333385-koniec-rozliczam-kalendarze-2016-notesy-i-inne-gad%C5%BCety-z-dogami-na-sda-2909/ A ja doliczę do bazarku, bo jeszcze nie jest rozliczony Allu, już lecę obejrzeć. To ja poproszę: 1. dwa kalendarze 2. dwie naklejki 3. pięć notesów Quote
_Dunaj_ Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Dzień dobry bardzo z pozdrowieniami od Saszki :) 5 Quote
Alla Chrzanowska Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Allu, już lecę obejrzeć. To ja poproszę: 1. dwa kalendarze 2. dwie naklejki 3. pięć notesów Dziękuję Blanciu. Już wysyłam PW Quote
Nette Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 I tutaj składam Geraldowi najlepsze życzenia - stu lat w zdrowiu i szczęściu :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 I tutaj składam Geraldowi najlepsze życzenia - stu lat w zdrowiu i szczęściu :) Dziękujemy Anetko Quote
Gusiaczek Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Miłego popołudnia życzę Maleństwom i Wam :) 2 Quote
_Dunaj_ Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 A teraz uwaga, wiadomośc z ostatniej chwili, na którą wszyscy czekaliśmy. Już oficjalnie na wątku SDA na FB jest komunikat Kolanko dobrze się goi. Tak długotrwałe ograniczenie ruchu (10 tydzień leci) to dla Zefira zdecydowanie zbyt duzo. Zefir to nie zefir a huragan. Dog demolka, kradziej, złodziej, kopacz, skakacz a mimo to, a może dlatego właśnie, Wiola i Tomasz zdecydowali że Zefir zostanie juz z nimi na zawsze Emotikon heart A to Zefir :) 2 Quote
_Dunaj_ Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 I teraz i Wioli mieszka już oficjanie, DT zmienił się w DS ma do towarzystwa Indiego, wyrwanego z krowiego łańcucha :) Dużo radosnych chwil wszystkim zyczę :) 1 Quote
Recommended Posts