Jump to content
Dogomania

Lhasa - Mastif Tybetański z Gdyni JUZ W NOWYM DOMKU fotki str. 3, 13 i 24 :D

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek na pewno się znajdzie, musi się znaleźć:mad:
Lhasa ma piękny pysior, supermastiff:p
Teraz będę mieć trochę więcej czasu, to postaram się założyć jej jeszcze kilka ogłoszeń, nigdy nie wiadomo..

Posted

Tylko ze ona juz sporo tych ogloszen miala, chyba na 15 portalach, pamietam bo Pat.rycja chyba oglaszala... A w dalszym ciagu cisza... Moze z 2 telefony ale nic konkretnego :( Ale coz probujmy dalej, moze w koncu nam sie uda :D

Posted

Dobra cioteczki mam newsa dla was :P Dzwonila do mnie przed chwila pani, mieszka niedaleko Mierzeji Wiślanej i chce wraz z rodzina zaadoptowac sunie :) Siedza razem przed komputerem i ogladaja zdjecia suni :D Najprawdopodobniej przyjada po nia w sobote... Strasznie sie ciesze i mam nadzieje ze tym razem sie uda, sunia bedzie mieszkac z 11 letnim psiakiem, 2 kotami (mam nadzieje ze je zaakceptuje) i dziecmi... Bedzie miala dostep zarowno do domu, jak i ogrodu... Takze kochaniutkie moje trzymac kciuki mocno... :D

Posted

Wiesz co Pat.rycja tak sie zagadalam z pania i taka szczesliwa bylam ze ktos sie zglosil ze nawet zapomnialam zapytac. Ale spokojnie podpytam ja w sobote (mam nadzieje ze sie zjawi) ale juz mowila ze patrzala wraz z mezem na mapie i wiedza juz jak do nas dojechac wiec mam nadzieje ze sie nie rozmysla :)

Posted

[FONT=Arial]Witam.Nie martwcie się dziewczyny:bigok: Znam tą panią..jak obieccała to na pewno będzie:oops: Do zobaczenia w sobote ok 12.Wczesniej nie damy rady:bigcry: ale zjawimy się jak ustalone.Jutro kontakt na tel.Dobrych snów.gb[/FONT]

Posted

Strasznie sie ciesze :) juz o niczym innym nie mysle :D Ogolnie w schronisku powinnam byc dopiero w niedziele ale z tejze okazji zjawie sie w sobote :D No to co czekamy che-che i pozdrawiamy wraz z Lhasa :D Zdradz nam jeszcze tylko gdzie wypatrzeliscie sunie?

Posted

Wczoraj byłam bardzo zmęczona czytając takie przyjemne wiadomości, dzisiaj rano nie byłam pewna czy mi się to śniło:lol: Ale sprawdzam i jest:multi:
Super. A sobota tuż, tuż :loveu:
Fotoreportaż bardzo wskazany

Posted

Oby to nie był, pic na wodę :ekmm: Bo wszystko, tak szybko się potoczyło :p

Bleeee, co ja piszę :comp26: To ze zniecierpliwienia :diabloti:

Posted

Monita nawet tak nie mysl... Wlasnie rozmawialam z ta pania pytala sie jaka obroze i smycz kupic, bedzie jutro kolo 12-13 wiec raczej nie ma opcji zeby sie rozmyslili :D Ale czekamy, czekamy...

Posted

[quote name='Pat.rycja']Ale wiele zależy też od Lhasy i kotecków.[/quote]

A z kotami bywa różnie - paskudniki jedne :p Oby ich nie zjadła ;)