monita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Biedna sunia, już myślałam, że znajdzie kochający domek :p Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 przyszlam odwiedzic Lhasa widze ze nadal bez domku:-( hopaj do gory malenka Quote
natalia_aa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 No coz... Napisala do mnie pani z hodowli, ma mi dac znac pozniej czy bedzie miala chetna na masiffke :) Poki co czekamy... Quote
natalia_aa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Domku domku gdzie jestes? Smigaj na gore sloneczko :) Quote
Pat.rycja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Domek na pewno się znajdzie, musi się znaleźć:mad: Lhasa ma piękny pysior, supermastiff:p Teraz będę mieć trochę więcej czasu, to postaram się założyć jej jeszcze kilka ogłoszeń, nigdy nie wiadomo.. Quote
natalia_aa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dziekuje Pat.rycja :) Smigaj na gore slonce po domek... Niech cie ktos w koncu wypatrzy malenka :) Quote
monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jak będzie mieć ogłoszenia, to szybko znajdzie :p Quote
natalia_aa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Tylko ze ona juz sporo tych ogloszen miala, chyba na 15 portalach, pamietam bo Pat.rycja chyba oglaszala... A w dalszym ciagu cisza... Moze z 2 telefony ale nic konkretnego :( Ale coz probujmy dalej, moze w koncu nam sie uda :D Quote
natalia_aa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dobra cioteczki mam newsa dla was :P Dzwonila do mnie przed chwila pani, mieszka niedaleko Mierzeji Wiślanej i chce wraz z rodzina zaadoptowac sunie :) Siedza razem przed komputerem i ogladaja zdjecia suni :D Najprawdopodobniej przyjada po nia w sobote... Strasznie sie ciesze i mam nadzieje ze tym razem sie uda, sunia bedzie mieszkac z 11 letnim psiakiem, 2 kotami (mam nadzieje ze je zaakceptuje) i dziecmi... Bedzie miala dostep zarowno do domu, jak i ogrodu... Takze kochaniutkie moje trzymac kciuki mocno... :D Quote
monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jej - ale się cieszę :multi: :multi: Ale narazie ciiii - nie zapeszam :p Quote
natalia_aa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 MIjemy nadzieje ze tym razem sie uda... :D Skarbie wszyscy trzymamy za ciebie kcuki :) Ja juz chce sobote i mysle ze nasza Lhasa tez... Quote
Pat.rycja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Trzymam kciuki, mocno, mocno!!!!! A jak Pani wypatrzyła Lhasę? Quote
natalia_aa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Wiesz co Pat.rycja tak sie zagadalam z pania i taka szczesliwa bylam ze ktos sie zglosil ze nawet zapomnialam zapytac. Ale spokojnie podpytam ja w sobote (mam nadzieje ze sie zjawi) ale juz mowila ze patrzala wraz z mezem na mapie i wiedza juz jak do nas dojechac wiec mam nadzieje ze sie nie rozmysla :) Quote
che-che Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [FONT=Arial]Witam.Nie martwcie się dziewczyny:bigok: Znam tą panią..jak obieccała to na pewno będzie:oops: Do zobaczenia w sobote ok 12.Wczesniej nie damy rady:bigcry: ale zjawimy się jak ustalone.Jutro kontakt na tel.Dobrych snów.gb[/FONT] Quote
AniaB Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no, nie - no takie wiadomości to lubie:loveu: super!! che-che - no to liczymy na relacje i zdjęcia - chociażby z wizyty u małej!!:lol: Quote
natalia_aa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Strasznie sie ciesze :) juz o niczym innym nie mysle :D Ogolnie w schronisku powinnam byc dopiero w niedziele ale z tejze okazji zjawie sie w sobote :D No to co czekamy che-che i pozdrawiamy wraz z Lhasa :D Zdradz nam jeszcze tylko gdzie wypatrzeliscie sunie? Quote
Pat.rycja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wczoraj byłam bardzo zmęczona czytając takie przyjemne wiadomości, dzisiaj rano nie byłam pewna czy mi się to śniło:lol: Ale sprawdzam i jest:multi: Super. A sobota tuż, tuż :loveu: Fotoreportaż bardzo wskazany Quote
natalia_aa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 NO faktycznie to troche jak sen wyglada :D Ale nie to prawda :D Sunia jutro smiga do nowego domciu :) Trzymamy kciuki cioteczki zeby im sie udalo... Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oby to nie był, pic na wodę :ekmm: Bo wszystko, tak szybko się potoczyło :p Bleeee, co ja piszę :comp26: To ze zniecierpliwienia :diabloti: Quote
natalia_aa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Monita nawet tak nie mysl... Wlasnie rozmawialam z ta pania pytala sie jaka obroze i smycz kupic, bedzie jutro kolo 12-13 wiec raczej nie ma opcji zeby sie rozmyslili :D Ale czekamy, czekamy... Quote
Pat.rycja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Monita-bez krakania proszę:eviltong: :eviltong: Na pewno się uda:p Ale wiele zależy też od Lhasy i kotecków. Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [B]natalia_aa [/B]skoro już ekwipunek kupuje, to może być tylko lepiej i jutro sie u Was zjawi :multi: Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Pat.rycja']Ale wiele zależy też od Lhasy i kotecków.[/quote] A z kotami bywa różnie - paskudniki jedne :p Oby ich nie zjadła ;) Quote
Recommended Posts