monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c3be112b31cc3737.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/160/c3be112b31cc3737med.jpg[/IMG][/URL] Super pychol :loveu: Nic tylko wycałować :loveu: Żeczywiście jest dość drobna, jak na mastifa ( te szczupłe łapki ) :p Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Trzeba opisać wszystko na Allegro, że sunia jest w trakcie leczenia i szybko wyzdrowieje :p I trzeba szukać domku, dla cudnej damy ;) Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Nikogo nie ma :eviltong: To ja podniosę Lhasę z rana :p Quote
natalia_aa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Heh wiedzialam ze to allcia wystawiala na allegro ;) przeczytalam twojego posta monita i jakos tak mi zostalo ;) a allci juz na priva dziekowalam ;) A w sprawie sunki narazie nic nowego ;) Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Niestety nie mam Allegro ( tak to bym pomogła ) :p Czekamy na dobre wiadomości :razz: Może już coś się ruszy w sprawie domku :roll: Quote
natalia_aa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 No niestety w dalszym ciagu cisza w sprawie sunki... Smigaj na góre slicznotko :) Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Po wielu trudach, dopiero teraz tu dotarłam - uuuffff :p Podnoszę - Lhasa do góry :multi: Quote
natalia_aa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Hop na gore sloneczko :) Niech Cie ktos wypatrzy w koncu... Czas najwyzszy bys trafila do nowego domku :) Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [B]allcia [/B]a wiadomo coś o jakimś domku :???: Quote
AniaB Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='monita']Niestety nie mam Allegro ( tak to bym pomogła ) :p [/quote] nie wiem czy dobrze zapamietałam z poprzednich postów ale sunia chynba ma allegro,..? czy nie..? jeśli nie to poprosze Patie zeby nam pomogła.. ona ma konto - tylko pewnie tekst i namiary beda potzrebne... Quote
natalia_aa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Tak sunia juz ma allegro :D A co do domku to niestety narazie cisza... Quote
natalia_aa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 No coz ogloszenia ogladalo jakeis 360 osob, ale ja niedostalam zadnego telefonu od zainteresowanych... wiec narazie nie mam zadnego punktu zaczepienia... Caly czas jednak czekam na maile od hodowcow... Quote
Pat.rycja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Fajnie, że Lhasa ma allegro. Na pewno jakiś dobry domek w końcu ją wypatrzy, może nie od razu, bo jak mówią, co nagle, to po diable:lol: Uroczy ma pychol, taki typowy mastiffowaty:loveu: Chwilę mnie nie było, więc nadrabiając zaległości zapytam-czy na jednym ze zdjęć widać 'narzeczonego' Lhasy jużaka Józka?:razz: Quote
natalia_aa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Tak tak to nasz jużak :) No coz narazie nadal cisza... moze dzisiaj napsize do hodowcow jeszcze raz zeby przypomniec o suni... I napisze tez do tej babki - hodowcy, ktora mowila ze moze bedzie miala chetnego... :) Quote
monita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 To ja cały dzień będę trzymać kciuki :thumbs: Quote
natalia_aa Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 I nic narazie dalej cisza... Dzownila wczoraj pani z Zukowa ktora powiedziala o suni wsrod weterynarzy ale narazie nic... Sama ma mastiffke i niestety boi sie ze nie da sobie rady z druga... Takze podnosimy sunie i dalej czekamy na jakis odzew :) Quote
AniaB Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 szkoda - kurcze najlepiej zeby nie trafiła do kogoś przypadkowego.. a dodatkowo - skoro piszecie, ze ona taka aktywna i lubi broić to juz dom musi byc naprawde swiadomy.. zeby zwrotki zaraz nie było...:-( Quote
natalia_aa Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 No wlasnie... musi to byc ktos kto zna i kocha rase, no ta pani z zukowa ma juz jedna tybetanke ktora wlasnie tez jest super ekstra aktywna i naprawde wie ze nie poradzi sobie z dwiema... Dlatego coz, czekamy dalej niestety... Quote
Recommended Posts