Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wiadomo coś o transporcie ?
Ja w sobotę też niestety pracuję - wymyślili sobie w szpitalu, że wigilię odrobimy :shake:. Długi będzie ten tydzień ...

Posted

Przez Kędzierzyn nie jedzie się do Warszawy. To Radom - Jastrzębie Zdr - Katowice - Warszawa i kawałek z powrotem do Radomia, gdzie mieszka osoba transportująca. Myślę że damy radę. Innego wyboru nie było. To jednak kawał drogi.

Posted

Sorry, pomyliło mi się Jastrzębie z Kędzierzynem.
Radom - Jastrzębie - Warszawa -Radom, to samochodem ok. 820 km (wg do celu.pl). Licząc, że samochód wypali ok. 8 l/100 km (bezpiecznie licząc) benzyny po 5.85 zł, wychodzi ok. 386 zł. Tak więc sporo kaski ma kosztować ten transport, jak myślę, ale trudno - skoro nie ma innej możliwości, trzeba skorzystać... Tyle, że jeszcze trochę brakuje kasy...

Posted

Do schroniska dotarło paliwo, dziękujemy :loveu:

Wpłaty na Maćka:

P. Elżbieta Zofia G. 150 zł
P. Katarzyna M. 100 zł
Dany.ww 20 zł
P. Barbara O. ;) 50 zł.

Czyli 320 zł. Dziękujemy!

Posted

Maciek w porządku. Zapiernicza po kojcu jak torpeda, zmiótł śniadanie, bo przecież wczoraj miał zabieg i była głodówka. Awanturuje się jak zwykle, bo przecież spóźniam się z podaniem jaśnie panu michy:roll:
Dziadek jeszcze da popalić, oj da :evil_lol:

Posted

Donoszę że Maciek dostał 50zł dotacji od pani z Jastrzębia. Pani Gosia chce pozostać anonimowa.

Ostatnio jak rozmawiałam to ma jechać dziś lub jutro. Ciężko na drogach.
Dziękuję jeszcze raz.

Posted

My z Maćkiem gotowi, czekamy. No podobno na północy Polski, gdzie pojechał Biszkopt rano było -3 stopnie, u nas pan się trząsł jak osika. Było minus 15. :roll: