szafra Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Już wiadomo coś o transporcie ? Ja w sobotę też niestety pracuję - wymyślili sobie w szpitalu, że wigilię odrobimy :shake:. Długi będzie ten tydzień ... Quote
monika55 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Nie do końca. Pani z którą się dogadywałam ma przepełnioną skrzynkę. Czyli jeszcze nie mam potwierdzenia na 100% Quote
shanti Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Maciek ma jutro kastrację, niestety wcześniejszego terminu wet nie miał. Ale da radę, to twardy dziadzio. Quote
quasimodo Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No oby dobrze ją zniósł... A kiedy jedzie do domu? Quote
Aimez_moi Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Trzymam kciuki za kastracje.....mocno! Quote
monika55 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Maciek pojedzie w sobotę lub w niedzielę. Orientacyjny koszt to ok 490zł.:roll: Quote
quasimodo Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A to jest transport za zwrot kosztów paliwa, czy jeszcze jakoś dodatkowo płatny??? Jak na trasę Kędzierzyn - Warszawa to strasznie dużo kasy... Quote
monika55 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Przez Kędzierzyn nie jedzie się do Warszawy. To Radom - Jastrzębie Zdr - Katowice - Warszawa i kawałek z powrotem do Radomia, gdzie mieszka osoba transportująca. Myślę że damy radę. Innego wyboru nie było. To jednak kawał drogi. Quote
quasimodo Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Sorry, pomyliło mi się Jastrzębie z Kędzierzynem. Radom - Jastrzębie - Warszawa -Radom, to samochodem ok. 820 km (wg do celu.pl). Licząc, że samochód wypali ok. 8 l/100 km (bezpiecznie licząc) benzyny po 5.85 zł, wychodzi ok. 386 zł. Tak więc sporo kaski ma kosztować ten transport, jak myślę, ale trudno - skoro nie ma innej możliwości, trzeba skorzystać... Tyle, że jeszcze trochę brakuje kasy... Quote
shanti Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Do schroniska dotarło paliwo, dziękujemy :loveu: Wpłaty na Maćka: P. Elżbieta Zofia G. 150 zł P. Katarzyna M. 100 zł Dany.ww 20 zł P. Barbara O. ;) 50 zł. Czyli 320 zł. Dziękujemy! Quote
szafra Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Maciek to ma szczęście !!!!!!!! Oby tylko wszystko się udało :p. Quote
quasimodo Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Napiszcie dzisiaj, jak Maciek się czuje. To ciężki dzień dla psiaka. Quote
shanti Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Maciek w porządku. Zapiernicza po kojcu jak torpeda, zmiótł śniadanie, bo przecież wczoraj miał zabieg i była głodówka. Awanturuje się jak zwykle, bo przecież spóźniam się z podaniem jaśnie panu michy:roll: Dziadek jeszcze da popalić, oj da :evil_lol: Quote
quasimodo Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Fajnie, że dobrze zniósł zabieg! A kiedy rusza w drogę do domu? Quote
monika55 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Donoszę że Maciek dostał 50zł dotacji od pani z Jastrzębia. Pani Gosia chce pozostać anonimowa. Ostatnio jak rozmawiałam to ma jechać dziś lub jutro. Ciężko na drogach. Dziękuję jeszcze raz. Quote
shanti Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 My z Maćkiem gotowi, czekamy. No podobno na północy Polski, gdzie pojechał Biszkopt rano było -3 stopnie, u nas pan się trząsł jak osika. Było minus 15. :roll: Quote
Recommended Posts