Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz zemdleję :mdleje::mdleje:

Wiecie jak ciężko jest odprowadzać staruszki schroniskowe za TM? Ostatnio Pysio, wcześniej Edi i inni. Już myślałam że tak będzie z Maciejem :-(

Moniko:loveu: Reszcie tez dziękuję:loveu:

Ado. tak jak Monika napisała, więźniowie już są. Zanim się zaznajomią z pracą to my bedziemy mieli mniej czasu, bo trzeba im wszystko pokazać. A i selekcja tez musi być, nie wszystkim się smród kupy podoba:cool3:

Posted

Załatwiam. I tak: transport mamy, 10l benzyny w prezencie. Czy deklaracje mogę wpisać?

Jeszcze raz dziękuję w imieniu Maćka. Jeszcze jedno mam zmartwienie. Czy wet zgodzi sie wykastrować Maćka ze względu na wiek.

Posted

Super, że jest transport. Moja stówa na 100% - jak będzie już ustalony termin transportu (oby jak najszybciej) - proszę o PW z nr rachunku>
A nie można by mu oszczędzić kastracji - orzecież to dziadunio i może to bardzo ciężko znieść. Zasługuje na spokój i jak najszybszą drogę do domku...

Posted

Na FB na stronie: [URL]https://www.facebook.com/#!/groups/425886884111869/[/URL] Kasia Górniak oferuje transport za zwrot kosztów Kędzierzyn Koźle - Warszawa w weekendy.

Posted

W domu jest starsza od Maćka suczka. Nie było by dobrze gdyby Maciuś coś jej zrobił. Kastracja to dość prosty zabieg, groźna może być narkoza, ale Maciuś jest w znakomitej kondycji. Wet twierdzi że w tej sytuacji go wykastrujemy. Bedzie to w środę lub czwartek, trzymajcie kciuki.

Posted

Pod zdjęciem Maćka jest komentarz, że ktoś mógłby go przewieźć w niedzielę z Katowic do Warszawy: [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421472127908734&set=a.167601776629105.39119.148097168579566&type=1&permPage=1[/URL]

Posted

Tak, tylko i Katowice i Kędzierzyn -Koźle daleko są. Ja nie mam możliwości go podwieźć, nie mam prawa jazdy. Ustaliłam wszystko na sobotę. Pani bierze urlop. To co teraz?

Posted

[quote name='monika55']Tak, tylko i Katowice i Kędzierzyn -Koźle daleko są. Ja nie mam możliwości go podwieźć, nie mam prawa jazdy. Ustaliłam wszystko na sobotę. Pani bierze urlop. To co teraz?[/QUOTE]

Jeżeli już załatwiłaś to super.:cool1: Podaj nam nr konta i Maciek jedzie do domu! :multi:

Posted (edited)

Przepraszam, miałam młyn. Witam i nadrabiam zaległości. Juz wysyłam nr konta jeszcze raz dziękując za wsparcie Maciusia.

quasimodo nie mogę wysłać. Skrzynka?

Edited by monika55